bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában


Authenticator,helymeghatározás esetleg cookie fájl törlése mobilról mennie kell!

Idézetet írta: Larsson Dátum október 19, 2023, 12:12:12Authenticator,helymeghatározás esetleg cookie fájl törlése mobilról mennie kell!

Authenticatort elindítva, pipa minden, mégse fogadja el, ha honlapon fogadok minden alkalommal előjön a popup, hogy töltsem le. A helymeghatározás engedélyezve az app számára, mégse tölt be, csak pörög és pörög a zöld kerék. Kipróbálva 3 telefonon is: Digi, Domino, Telekom előfizetéses, az app egyiken sem indul, mindnél ugyanaz.
Nem értem mitől függ, hogy egyeseknél működik az applikáció, másoknál meg nem?

Idézetet írta: LezLee81 Dátum október 19, 2023, 13:03:25Nem értem mitől függ, hogy egyeseknél működik az applikáció, másoknál meg nem?

Attól, hogy mennyire és hogy implementálta a netszolgáltató a blokkolást. Az IP blokkolása még nem mindenkinél működik.

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 19, 2023, 11:27:28Kérdés az, hogy ez meddig mehet így, végtelenségig? Vagy amíg az egyik fél meg nem unja? Mekkora 'meló' a bet365-nek egy ilyen link 'előállítása'?

Többször is feltetted már ezeket a kérdéseket. A választ meg csak ők tudják.  :D

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 19, 2023, 11:27:28Nyalnának sót, már a 068-as végű link is a listán van  >:( (Az egyetlen, ami nálam működöt)

Kérdés az, hogy ez meddig mehet így, végtelenségig? Vagy amíg az egyik fél meg nem unja? Mekkora 'meló' a bet365-nek egy ilyen link 'előállítása'?


A SZTFH -nak nincs nehéz dolga, elég a fórumokat nézniük. Elvileg 4 nap után kerül át az aktuális link a hirdetményekből a blokkolt holnapok listájára, ha a Bet partner a folyamatos elérhetőség biztosításában, akkor kb 100 új domain kell egy évben. De láthatóan a hatóság igencsak kitartó, nem úgy tűnik eddig, hogy ők unják meg előbb.

Idézetet írta: dki1980 Dátum október 19, 2023, 15:15:46De láthatóan a hatóság igencsak kitartó, nem úgy tűnik eddig, hogy ők unják meg előbb.
Szerintem ilyesmi csakis 3-4-5 év után jelenthető ki. És ez is csakis akkor, ha ezeken az éveken keresztül a hatóság napi rendszerességgel blokkolt.
Néhány nap után jelenteni ki ilyesmit, az nem mérvadó.
Számomra sem.

Idézetet írta: csabax Dátum október 19, 2023, 15:42:32Szerintem ilyesmi csakis 3-4-5 év után jelenthető ki. És ez is csakis akkor, ha ezeken az éveken keresztül a hatóság napi rendszerességgel blokkolt.
Néhány nap után jelenteni ki ilyesmit, az nem mérvadó.
Számomra sem.

Nyilván hosszú távon dől el minden, de a korábbi bénázásaikhoz most érezhetően komolyan veszik a dolgot, a néhány nap pedig már másfél hónap ebben a párharcban.

A kérdést az fogja eldönteni, hogy megelégszenek-e odafönt azzal, hogy a tiltások miatti lemorzsolódások  következtében megnő a Pro/Vegas forgalma, vagy pedig totális megsemmisítésre hajtanak.

És persze az is kérdés, hogy a Bet és társai a csökkenő ügyfélszám mellett meddig tartanak ki a magyar piacon ebben a harcban.

Idézetet írta: dki1980 Dátum október 19, 2023, 16:39:23Nyilván hosszú távon dől el minden, de a korábbi bénázásaikhoz most érezhetően komolyan veszik a dolgot, a néhány nap pedig már másfél hónap ebben a párharcban.
Ebben a párharcban 40 nap is néhány nap, 196 nap is néhány nap, 365 nap is néhány nap, 412 nap is néhány nap, 571 nap is néhány nap.

Qrvára remélem, hogy egy, azaz egy sportfogadó se fog soha többé erre az arrogáns, kleptomániás, megalomániás, diktátorra szavazni.
Ahelyett, hogy minket magyar embereket szivatnak, foglalkozhatnának a gondokkal is, mert bőven van.
Nem hiszek benne, hogy rengetegen átpártolnak vegasra, ahol nincs magyar meccs kínálat, pro szerintem vicc, papír meg nosztalgia.
Betet se értem, miért nem uni módra, "faékegyszerűen" reagálnak a blokkra.
Az, hogy már pert nyert gyakorlatilag minden buki az állam ellen, az semmit se jelent nálunk?
Frankón nem értem az eu-t se, miért engedi, hogy benne legyünk.

Idézetet írta: dki1980 Dátum október 19, 2023, 16:39:23És persze az is kérdés, hogy a Bet és társai a csökkenő ügyfélszám mellett meddig tartanak ki a magyar piacon ebben a harcban.

Biztos vagy benne, hogy csökken az ügyfélszám? Lehet, hogy pont a blokkolásdi miatt növekednek a számok. Még azért is effektus.  :)

Idézetet írta: lazanyja Dátum október 19, 2023, 18:50:23Az, hogy már pert nyert gyakorlatilag minden buki az állam ellen, az semmit se jelent nálunk?
Nem, mert azt a törvény ami alapján nyertek már megváltoztatták.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 19, 2023, 20:47:58Nem, mert azt a törvény ami alapján nyertek már megváltoztatták.

Hogy erre nem a ner módszerre nem gondoltam nagy naívan.  ???

Idézetet írta: Milán Dátum október 19, 2023, 20:08:59Biztos vagy benne, hogy csökken az ügyfélszám? Lehet, hogy pont a blokkolásdi miatt növekednek a számok. Még azért is effektus.  :)
Teljesen biztos, hogy csökken. Már az is elég nagy csapás volt, hogy letiltották a kártyás fizetést. A többség nem fog alternatív megoldásokat meg linkeket keresgélni.

http://www.fortunaweb.hu/hu/Megvedi_szerencsejatek_szolgaltatoit_a_kulfoldi_buntetoeljarasoktol_Malta_698                                        ebbben lehet még bizhatunk!

Idézetet írta: havenofear Dátum október 19, 2023, 21:01:40Teljesen biztos, hogy csökken. Már az is elég nagy csapás volt, hogy letiltották a kártyás fizetést. A többség nem fog alternatív megoldásokat meg linkeket keresgélni.

A többség lehet nem, de a többség hétvégente 500 meg 1000 Ft-okkal játszik 8-as kombival. A kisebbség, aki viszont komolyabb tétekben játszik, az továbbra is keresi az alter megoldásokat, ahogy eddig is. Ha most a többség a 1000-2000 Ft-ját Orbánnál játssza el, hát attól szerintem ugrásszerűen Vityáék vagyona nem fog növekedni.

A szavazásról meg annyit, hogy totál mindegy, hova ikszelsz, így is-úgy is elcsalják, mint eddig. De ez már rég off, ezért elnézést.