bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában


Jön a fiatal generáció aki már telefonnal születik, Revolut,Wise ezzek már itt fognak játszani nem Mixen és nagyon sok kis iroda kivonul azok mennek a két nagyhoz! A fiatal generáció nagy piac de nem a mixhez!

#9091 október 19, 2023, 23:21:37, dbz
Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 19, 2023, 13:11:01Attól, hogy mennyire és hogy implementálta a netszolgáltató a blokkolást. Az IP blokkolása még nem mindenkinél működik.

Ha az IP-t blokkolják, és így 1.1.1.1-gyel sem működik a bet365.com, akkor hogy lehet, hogy a 068-as végű cím meg működik minden nélkül? Az más IP címen van, mint a sima bet365.com?

Érdekes, ha jól látom, hogy így IP cím alapján csak a bet-et, meg az unibetet üldözik, a többinél csak domain nevek vannak tiltva. Mi lehet ennek az oka? Ők a legnagyobb ellenfelek?

Idézetet írta: havenofear Dátum október 19, 2023, 21:01:40Teljesen biztos, hogy csökken. Már az is elég nagy csapás volt, hogy letiltották a kártyás fizetést. A többség nem fog alternatív megoldásokat meg linkeket keresgélni.

Én azt tudom, hogy ez a zrt célja, de végeztél te ilyen jellegű kutatást? Vannak adataid? Látod a számokat? Mert addig ez csak egy feltételezés.

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 19, 2023, 21:23:45A szavazásról meg annyit, hogy totál mindegy, hova ikszelsz, így is-úgy is elcsalják, mint eddig. De ez már rég off, ezért elnézést.

Még csak nem is kell csalni. Törvénybe van foglalva a módszer. Boldog Karácsonyt!  :cya:

Idézetet írta: dbz Dátum október 19, 2023, 23:10:49Érdekes, ha jól látom, hogy így IP cím alapján csak a bet-et, meg az unibetet üldözik, a többinél csak domain nevek vannak tiltva. Mi lehet ennek az oka? Ők a legnagyobb ellenfelek?

Nyilván. A fő ellenség, mint Brüsszel, meg a buzik (bocsánat, homoszexuálisak, mert a kettő nem ugyanaz).  ;D

Idézetet írta: Milán Dátum október 20, 2023, 06:59:03Én azt tudom, hogy ez a zrt célja, de végeztél te ilyen jellegű kutatást? Vannak adataid? Látod a számokat? Mert addig ez csak egy feltételezés.
Mit kéne ezen kutatni? Ha szűkíted a lehetőségeket, nyilván oda fog menni a többség, ahová tud.

Aki meg ebből él/nagyban játszik, az természetesen megkeresi a kiskapukat.

Idézetet írta: havenofear Dátum október 20, 2023, 08:31:21Mit kéne ezen kutatni? Ha szűkíted a lehetőségeket, nyilván oda fog menni a többség, ahová tud.

Aki meg ebből él/nagyban játszik, az természetesen megkeresi a kiskapukat.

Ha sikeresen szűkíted, akkor igen, de még akkor is van egy réteg aki lemorzsolódik.

Ez kb. olyan, mint a nemzeti dohányboltosdi: páran tényleg inkább leszoktak a cigiről (mert nem volt közelben bolt vagy nem akarták a NER-t gazdagítani), sokan elkezdtek csempészett cigit venni, de a lényeg az volt, hogy a boltokba terelt forgalom egésze a fideszhez kerüljön.

Akármekkora kárt is okozott ez az addig dohánytermékeket árusító trafikoknak, kisboltoknak, kocsmáknak.
Megvédték az egészségünk.  :)

Ugye a szerencsejáték is káros, most attól védenek meg minket.
De csak akkor, ha nem náluk akarunk játszani...
Pataky Attila nyugdíjkiegészítésére költhetsz, az nem káros.

Idézetet írta: Milán Dátum október 20, 2023, 08:41:48Ha sikeresen szűkíted, akkor igen, de még akkor is van egy réteg aki lemorzsolódik.
Ha a kormány szempontjából nézed, neki 0 bevételt hoz az, ha külföldinél játszol. Innentől pont nem érdekli, hogy reagálsz a tiltásokra. Lásd póker, amiből nincs is magyar szolgáltató, mégis ugyanúgy "üldözik".

Ha összességében kevés pénzt tudnak magukhoz csatornázni, az is több a nullánál. De sztem már a kártyás befizetés tiltásán sokan elvéreznek, és jobb híján mennek tipszmikszelni.

Ja, ez ebben a threadben elég offtopic, át kéne vinni máshova.

Gyerekek én annyit tapasztaltam hogy nem találtam alternatív címet amin be tudtam volna lépni,
a mobil alkalmazás sem jön be, még azt is le tudták tiltani?! Létezik, vagy csak valami alkalmi szerver gond?
Másnak tapasztalat?

Az szrt. profitjának 80%a biztosan nem a tippmix/pro-ból jön, hanem a kaparós és utána a lottó... Na most a kaparósnál károsabb dolog szerintem csak a nyerőgép, a lottó meg szintén 100% pénznyelő. Ha megszűnne a sportfogadás részlegük, ugyanúgy vígan élnének... Akkor meg mire ez a majomkodás, most is életben van a sportfogadás részleg, de 1.5-2% profitért képesek kitiltani a külföldi irodákat :D Aki külföldi irodaknál játszik biztos nem átlag -20% roiban van éves szinten...

Egy újabb átgondolatlan dollárjel a szemben döntés. Fogalmatlanok.
Azt hiszik majd dől a pénz, mert ki tudja mennyit gondolnak ebbe bele, hiszen papíron nem láthatják mennyien, és mennyit raknak fel külföldön..csak találgatnak, és persze megint rosszul.
Idióta mind..IP blokkolást VPN megkerüli?
megnéztem a tippmixpro-t és a vegassportot is, mindkettő nevetséges szorzókat kinál egy angol fogadóirodához képest, ráadásul én élőzöm, amihez nem árt választék is.Az én több tíz éves fogadási szokásaim már az angol irodákhoz , elsősorban a bet365-höz igazodnak.


Idézetet írta: Bucak77 Dátum október 20, 2023, 13:49:13Az szrt. profitjának 80%a biztosan nem a tippmix/pro-ból jön, hanem a kaparós és utána a lottó... Na most a kaparósnál károsabb dolog szerintem csak a nyerőgép, a lottó meg szintén 100% pénznyelő. Ha megszűnne a sportfogadás részlegük, ugyanúgy vígan élnének... Akkor meg mire ez a majomkodás, most is életben van a sportfogadás részleg, de 1.5-2% profitért képesek kitiltani a külföldi irodákat :D Aki külföldi irodaknál játszik biztos nem átlag -20% roiban van éves szinten...

Ebben oriasit tevedsz. Messze a sportfogadas hoz a legtobbet an konyhara. Osszejasonlihatatlanul tobben es tobbet jatszanak el az emberek tippmixen es a pron mint kaparoson.

Idézetet írta: Bucak77 Dátum október 20, 2023, 13:49:13Aki külföldi irodaknál játszik biztos nem átlag -20% roiban van éves szinten...
Pedig a nagyon nagy átlag stabil mínuszos. Más kérdés, hogy hányan ismerik ezt be.
Nem találnál 2 embert innen a fórumból, aki betenné a bet365-ös utolsó 6 hónap szaldoját 🥳