bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában


Tippmix, ne legyetek már hazaárulók kérlek.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 17, 2023, 16:30:13Isten és az égiek segítségét kérem a hétvégére, hogy még utoljára úgy jól be tudjak akasztani nekik! (Pedig full nem vagyok vallásos  ;D )

Oak...
Nem csak a vallásos emberek szoktak beakasztani!

Gyerkőcök, akik itt "a Zorbán miatt elveszítetek" egy fogadóirodát, ti mit éreztek? El lehet menni 4 évente szavazni ám. Ja, hogy nincs számotokra sem értelmes alternatíva? Bocsika, akkor hova a nyávogás? Én megígérem nektek, hogy visszahozom a betet. Szavazzatok rám!

Az Unibet abból a szempontból más, hogy ők azért viszonylag "sok" influenszert "támogatnak", magyar YT-csatorna, meg kicsit jobban bekötöttnek tűnik a cég a honi piacra, mint a bet365. Ebből én arra következtetek, hogy ők azért tovább kitartanak majd, komolyabb lehetne a veszteségük egy kivonulással, mint a bet365-nek.

Azonban azt sem árt átgondolni, hogy mióta a Fidesz van az országban, gyakorlatilag egyetlen irodára csökkent a külföldi résztvevők száma. Azt pedig tudjuk, hogy mit jelent, ha egy szektorban monopolhelyzetet alakítanak ki: előbb beédesgetnek (50k-s bónusz stb.), majd utána jelentős minőségromlás történik, mert pontosan tudják, nincs más választásod, csak náluk játszani.


Szerintetek IP cím tiltás lesz? Asszony osztrák és osztrák fiókja van. Néha azt használom itthon is. December 4.-től ha nem lesz IP cím tiltás tudnám használni az övét.

nincs itt semmi bonyolult

azért üldözték el már a bet365öt is orbán papáék, mert most született az új unoka és hát neki is saját lábra kell állnia, kell hogy minden fillér az ő zsebükben landoljon

Idézetet írta: Richo2828 Dátum november 17, 2023, 18:46:38Szerintetek IP cím tiltás lesz? Asszony osztrák és osztrák fiókja van. Néha azt használom itthon is. December 4.-től ha nem lesz IP cím tiltás tudnám használni az övét.

Hát erre én is kíváncsi volnék. Főleg ha mindenki le lép innen. A partypoker/bwin illetve a bet365 az idei mérleg. Azért ez komoly. Ha a unibet meg a betfair is elmegy (póker terén a pokerstars), akkor le húzhatjuk a rolót.

Főképp hogy a Vegas.hu és a TippmixProb is egy használhatatlan és átláthatatlan oldal. Anno kipróbáltam és csak kóvályogtam hogy mégis mi a fsz van itt.

Paysafecardra kifizetés 24 perc alatt megjött. Ilyen gyors még sose volt.

Idézetet írta: Mr.Ripley Dátum november 17, 2023, 18:03:46Gyerkőcök, akik itt "a Zorbán miatt elveszítetek" egy fogadóirodát, ti mit éreztek? El lehet menni 4 évente szavazni ám. Ja, hogy nincs számotokra sem értelmes alternatíva? Bocsika, akkor hova a nyávogás? Én megígérem nektek, hogy visszahozom a betet. Szavazzatok rám!

Te világi idióta ;D

Idézetet írta: Richo2828 Dátum november 17, 2023, 18:46:38Szerintetek IP cím tiltás lesz? Asszony osztrák és osztrák fiókja van. Néha azt használom itthon is. December 4.-től ha nem lesz IP cím tiltás tudnám használni az övét.

Nem hinnem hogy mukodne. Hisz Magyarorszag teruleterol nem lehet jatszani nem pedig magyaroknak.
Haverom volt Belgiumban es be sem tudott lepni a sajat magyar fiokjaba par hete. Viszont Portugaliaban igen.

Lehet,hogy amatőr lesz a kérdés, de segítsetek kérlek.

Kicsit új vagy a bet365 felületén. Több hosszútávú fogadásom van életben szeptember óta, december közepén lesz az vége kb mindegyiknek. Eléggé jól áll a dolog eddig. Több hete sajnos nem engedi a rendszer, hogy felvegyem a pénzt a zárás előtt, ez gondolom most sem lesz másképp már a hétvégén.

Ahogy olvastam 1-2 helyen a bet teljesen kivonul. Gondolom ezután már a magyar ügyfélszolgálat sem lesz emailben elérhető.

Szerintetek pontosan hova tudok majd fordulni a dec. 4 zárás után, amikor elvileg semmi sem lesz elérhető?

Köszönöm előre is a segítséget.


Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 17, 2023, 19:37:39Nem hinnem hogy mukodne. Hisz Magyarorszag teruleterol nem lehet jatszani nem pedig magyaroknak.
Haverom volt Belgiumban es be sem tudott lepni a sajat magyar fiokjaba par hete. Viszont Portugaliaban igen.

Lehet, hogy nagy baromságot fogok írni, de szerintem viszont lehet, hogy működne neki.

A bet365-től jött levél úgy fogalmaz, hogy "felfüggesztjük az Ön országának lakosai számára nyújtott szolgáltatásainkat". Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy itt konkrétan a magyar állampolgárokról van szó.

Szóval még egyszer mondom, lehet, hogy hülyeséget beszélek (és ha tévedek, akkor ne ugorjatok rögtön nekem), de ha Richo2828 veszi a fáradságot, és felteszi a tor böngészőt, majd utána belép az oldalra és csinál egy új regisztrációt (az asszony nevén), akkor ő valószínűleg tud majd fogadni. Be- és kifizetésnek használhatja például a Skrillt, és mivel a kifizetéshez be kell majd mutatnia valószínűleg a személyiét, így ha bemutatja az asszonyét, akkor elvileg semmi akadálya nem lehet a fogadásoknak.

területtel, tartozkodási hellyel van bajuk nem a magyar állampolgárral,a magyar ha kint tarozkodik és van ottani tartozkoddási helye onnan játszhat magyar ember