bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában


Idézetet írta: Kormanyzas Dátum december 07, 2023, 21:20:00Amióta nem lehet itt fogadni én csak szenvedek. 22beten kb nincs cashout, ivibet oldal lassan frissül. Kinézek egy oddsot aztán kiderül , hogy már nem is létezik . Nyögvenyelős az egész.  Unibet, vegas, Pro- nincs  normális kosárkínálat. A legnagyobb problémám az a bármikori cashout hiánya . Beten volt , másutt még nem találkoztam vele . Most is jól álnak a dolgaim, de nem tudok kiszálni a fogadásból , kb 20ezer ft nyereség llenne most a lehetséges 26ból. 

A másik oldalra fogadással nem lehet ezen segíteni?
Csinálj egy Excel képletet, egy pillanat alatt meglesz, hogy mennyit kell tenni a másik oldalra az adott oddson.

Nekem is nagyon hiányzik egyébként, kényelmesebb volt.

Idézetet írta: Benedek0228 Dátum december 08, 2023, 05:29:08A másik oldalra fogadással nem lehet ezen segíteni?
Csinálj egy Excel képletet, egy pillanat alatt meglesz, hogy mennyit kell tenni a másik oldalra az adott oddson.

Nekem is nagyon hiányzik egyébként, kényelmesebb volt.

Nagyon sokszor már nincs kint az adott piac, főleg a meccs vége felé, amikor kivennéd. Itt nem a meccsgyőztesre hanem pl  9.5 szöglet, 4.5 lap , 3.5 gól, 185.5 pont, 54.5 gól, utolsó szöglet stb. szóval hiába raknál a másik oldalra, már nincs kint a piac, főleg a mostani 10-12 perces hosszabbítások időszakában életet tud menteni a cash-out.

Míg más irodáknál nevetségesen alacsony összeget engedne felvenni, vagy sok esetben nem is engedi felvenni, bet365-ön szinte minden piac talán az utolsó fél percet leszámítva kivehető és sokszor meglepően sokat enged kivenni a többi irodához képest.

no, vége a dalnak.... már nem lehet belépni, tehát - ha pár napos késéssel is - zárolták a számlákat.

Idézetet írta: pawal Dátum december 08, 2023, 11:13:06no, vége a dalnak.... már nem lehet belépni, tehát - ha pár napos késéssel is - zárolták a számlákat.

Én még be tudok lépni, de a korlátozásokat kiírja.

Idézetet írta: pawal Dátum december 08, 2023, 11:13:06no, vége a dalnak.... már nem lehet belépni, tehát - ha pár napos késéssel is - zárolták a számlákat.

Kellett itt hőbörögni a "késés" miatt...   ;D

De a per megy mint több országban nyertek szóval bízunk benne vissza térnek jövőre ha meg lesz az ítélet akkor újra tudunk regisztrálni

Idézetet írta: laci999 Dátum december 08, 2023, 19:11:41De a per megy mint több országban nyertek szóval bízunk benne vissza térnek jövőre ha meg lesz az ítélet akkor újra tudunk regisztrálni
Jövőre?  :o

Inkább olyan 5-10 év múlva, ha egyáltalán valaha visszatérnek.

Nem vagyok szakértő, és nyilván többfelé koncentrálnak, de ők most nagyot mennek Amerikában. Pennsylvania és Indiana akár jövőre összejöhet nekik, és pókeres múltamból kiindulva, a magyar bónuszvadásznál sokkal jobb buli egy pénzét szóró amerikai. Szóval én úgy látom, hogy most nagy átrendeződés jön a fogadási piacon az egész világon.

Belépés próbálkozás után másnak is ezt írja ki ?
Vagy tényleg elírhattam valamit ?

Már nem lehet belépni a saját fiókba!

Most akkor egy embernek álitolag csak egy regisztrácója lehet,akkor kintről regisztrálva törli a régit vagy csak a lakcimet modositja uj lakcim esetén?

Idézetet írta: Larsson Dátum december 09, 2023, 16:09:45Most akkor egy embernek álitolag csak egy regisztrácója lehet,akkor kintről regisztrálva törli a régit vagy csak a lakcimet modositja uj lakcim esetén?


Nincs törlés opció.

Ha ki akarod nyitni írni kell nekik hogy olyan helyen élsz ahonnan fogadnak játékost. Ez esetben biztos kérnek egy lakcím verifikációt és kinyitják a számlád.

Komolyan, engedjétek el :) ez a bet365 sztori most lefőtt nekünk magyaroknak, egyszer talán valamikor újra lesz. De az is lehet sosem, irány minden más alternatíva. Valószínűleg az egyik legnagyobb bet365 fanatikus vagyok, szóval nem beszólok, csak ez ennyi volt.

Kaszinó játék részt meg lehetet volna hagyni azt nem tiltják szar magyar állam de amúgy nem volt szép tőlük csak úgy itt hagyni miert nem fizetik Ki a engedélyt nem értem mikor milliomosok

Idézetet írta: laci999 Dátum december 10, 2023, 11:55:18Kaszinó játék részt meg lehetet volna hagyni azt nem tiltják szar magyar állam de amúgy nem volt szép tőlük csak úgy itt hagyni miert nem fizetik Ki a engedélyt nem értem mikor milliomosok

Nem volt szép tőlük?  ;D

Olvasom a hozzászólásokat, nem is tudom mit mondjak lassan, eljutunk oda, hogy rohadjon meg a bet365, amiért nem úgy fütyült, ahogyan a diktatúra akarta... Tételezzük fel, kifizetik, akkor Orbánék megint találnak ki valamit, mert a koncessziónak köze nem volt a szabad piaci versenyhez, az csak egy ürügy volt a kitiltásra. Folyamatosan változtak a szabályok, mivel Orbánék nem akartak több piaci résztvevőt külföldről, csak akkor, ha orosz. Nyugatról ne jöjjön ide senki, ezért tiltották ki az összes irodát, amely nem a keleti blokkból érkezett. Ennyi. Fejen is állhatott volna a bet365, akkor is előbb vagy utóbb, de korlátozást kaptak volna. Itt csak a TippmixPro, Vegas + oroszok (és majd kínaiak és arabok), akik labdába rúghatnak.