bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában


Az elmúlt hetekben úgy játszottam, hogy a Bet365 ön követtem az eseményeket de máshol játszottam meg és abban bíztam ez talán marad is így de nem, valakinek meg ez is fájt pedig az élő fogadashoz tartozó statokat ezerszer jobb volt bet365 on követni.

Sziasztok!
Ugyanez a helyzet nálam is. Az eredmény követés miatt kéne a link. Sőt belépés nélkül is mutatta a kedvenc bajnoksagokat stb.
Valami megoldás?

Elhiszem, hogy sokaknak hiányzik a bet365(nekem is),de felejtsétek már el végleg.Ennyi volt nem érdemes álmodozni róla

Én is eredménykövetésre használom csak, és moblion a korábbi "365519365"-ös alternatív gond nélkül megy. PC-n nem.

Lassan ilyen Elvis él vagy nem halt meg Michael Jackson szintre jut ez a téma ;D

A bet365 addig él, amíg mi emlékszünk rá!!

És egyébként a gyásznak is vannak fázisa, szóval egy kis türelmet kérnék azoktól, akik már rég továbbléptek.

...de mégis idejárnak olvasgatni.
 Mint mikor az exed facebookját többet nézed szakítás után, mint mikor együtt voltatok...   ;D

Már csak az a kérdés, hogy egyeseket miért zavar, hogy itt forgalom van, meg aktivitás? Na? Miért is?

Ha valakit nem érdekel a téma, akkor tovább lehet lépni. Másoknak vannak kérdéseik az irodával kapcsolatban, ezt meg tartsuk tiszteletbe.

Számomra is érthetetlenek ezek a folyamatos beszólások. Ez a topik a bet365-rol szól. Ha már megszűnt akkor is szeretnének páran egy ahhoz hasonló eredmény követési oldalt legalább, vagy ha lehetséges egy újabb linket a belépés nélküli használathoz. Nem beszologatni kene, hanem segíteni.

Miert kell beszologatni tényleg? Túl leptetek 20 évet csak úgy? Én mai napig gyászolóm hiányzik hogy ki léptek és soha nem felejtem ell ha kell költözök is érte szar alam miat

Nekem egy működő link nagy örömet okozna eredménykövetéshez.

Köszönöm

Idézetet írta: laci999 Dátum december 13, 2023, 04:26:32Miert kell beszologatni tényleg? Túl leptetek 20 évet csak úgy? Én mai napig gyászolóm hiányzik hogy ki léptek és soha nem felejtem ell ha kell költözök is érte szar alam miat

Higgadj le @laci999 , píszendláv! Egy fogadóiroda miatt csak nem hagyod el az országot. Gondold át, ha kell, segítek benne. A legfontosabb, és legelső lépés, hogy a tudásoddal húzd le a hazai irodákat. Ha ez sikerült, irány a Kanári!

Idézetet írta: riverside Dátum december 13, 2023, 07:28:53Higgadj le @laci999 , píszendláv! Egy fogadóiroda miatt csak nem hagyod el az országot. Gondold át, ha kell, segítek benne. A legfontosabb, és legelső lépés, hogy a tudásoddal húzd le a hazai irodákat. Ha ez sikerült, irány a Kanári!

Addig meg marad a Kanyári-szigetek, a tiszakanyári.
 :D

Idézetet írta: TiB Dátum december 12, 2023, 15:04:20Nálam minden linkre bejön a bet365, (...) Mintha lekerültek volna a tiltások, (...)

Igazából az oldalt most már miért is kéne blokkolni, hiszen potenciálisan nem "veszélyes", kidobta a magyarokat, nem szolgáltat nekünk (ha ideiglenesen is - amit remélünk).

Idézetet írta: flamman Dátum december 13, 2023, 08:27:33Igazából az oldalt most már miért is kéne blokkolni, hiszen potenciálisan nem "veszélyes", kidobta a magyarokat, nem szolgáltat nekünk (ha ideiglenesen is - amit remélünk).
Mert a határozat amit kiadtak a blokkolásról 365 napot érvényes és nem vonják vissza.

Warp és a böngészőből a tárolt adatok (cache) törlésével sem jön be? Lehet, hogy csak beragadt valami korábban betöltött dolog a cacheben. Nekem Warppal bejön.