bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában


Idézetet írta: sasakill Dátum december 15, 2023, 15:23:01Vpn el gonsolom megoldhato lenne behozni a bet365 öt csak nem tudom hogyan kell,ugy is lesz amugy valaki,aki talál használhato linket :)

A bet nem működik vpnnel.


Üdvözlök mindenkit a fórumon.

Melyik vpnnel lehetne elérni? Valamilyen más lehetőség?
Köszönöm a segítséget előre is


Sajnos azzal csak pár percig elérhető.

Idézetet írta: Mazli Dátum december 16, 2023, 18:33:14Sajnos azzal csak pár percig elérhető.
Hogy érted, hogy pár percig? Véletlenül pont addig, ami nyelvet váltasz magyarra? Én a .de oldalon vettem ezt észre, hogy amin magyar nyelvre váltod, nem tölt be rendesen, de németül, angolul teljesen jó.

Warp-pal, az ip blokkolás miatt nem jön be nekem egyik alternatív se? (meg a külföldi kiterjesztésűek se (.de .it stb) vagy a telómban kéne még vmit állítani, és akkor menne?

Idézetet írta: Mehecske Dátum december 16, 2023, 19:57:18Warp-pal, az ip blokkolás miatt nem jön be nekem egyik alternatív se? (meg a külföldi kiterjesztésűek se (.de .it stb) vagy a telómban kéne még vmit állítani, és akkor menne?
Nem, nem amiatt nem jön be. Valami van a bet365 magyar felületével vagy direkt nem akarnak magyar ip-t engedni.

Köszönöm válaszod, igazából amíg mindig volt alternatív, nem foglalkoztam a warppal, csak tegnap szedtem le. Nekem a Bet365 elérés azért kéne még a továbbiakban is, mert itt szoktam a gól piacot leszűrni 2,5  vagy 1,5-re, mikor kilistázok egy bajnokságot. Pro meg a vegas is csak a line-t adja be, nem lehet pl pont a 1,5-re leszűrni az összes meccset egy oldalon, hanem be kell lépkedni egyesével a meccsekbe. Pinnacle-t néztem, sajna ugyanez. Esetleg vki tud tanácsolni olyan oldalt, ahol fix adott gólszámra ki tudom listázni egy oldalon a mérkőzéseket?

Idézetet írta: Mehecske Dátum december 16, 2023, 19:57:18Warp-pal, az ip blokkolás miatt nem jön be nekem egyik alternatív se? (meg a külföldi kiterjesztésűek se (.de .it stb) vagy a telómban kéne még vmit állítani, és akkor menne?
WARP-al bejött az olasz változat . Egy azaz egy élő foci meccsel este 11.kor , Mikor újra próbáltam belépni kb egy percel később már nem jött be .

Nekem homokóra az is

Probaltatok a Warpot ugy, hogy csak az 1.1.1.1-et kapcsoljatok be?
Nekem igy gond nelkul megy tovabbra is.

Azzal is próbálkoztam, sajnos úgy még a homokóráig se jutok el

DIGI-nél (kábeles és mobilnet) semmilyen alternatíva nincsen elérni a bet365 oldalait. Tökéletes munkát végeztek. Semmilyen VPN, WARP nem működik.  :'(
Kizárólag a fejléc betöltéséig lehet eljutni, aztán loadingol a végtelenségig.

Idézetet írta: dan1ka Dátum december 16, 2023, 21:36:29DIGI-nél semmilyen alternatíva nincsen elérni a bet365 oldalait. Tökéletes munkát végeztek. Semmilyen VPN, WARP nem működik.  :'(
Nem a szolgáltató hibája. A bet365-nél van valami.