bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában


Kezdem azt gondolni, hogy az is a bet365 kivonulásának okai közé tartozott, hogy sokan csak eredménykövetésre használták az oldalukat, és a valódi játékosok visszaestek.
Egy ilyen szolgáltatás nyújtása teljesen ingyen nem kevés pénzbe kerül infrastruktúra szinten sem.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum január 25, 2024, 11:09:59Kezdem azt gondolni, hogy az is a bet365 kivonulásának okai közé tartozott, hogy sokan csak eredménykövetésre használták az oldalukat, és a valódi játékosok visszaestek.
Egy ilyen szolgáltatás nyújtása teljesen ingyen nem kevés pénzbe kerül infrastruktúra szinten sem.

Tuti nem ezen múlott. :) Most is húznék vissza mint a kisangyal. Mindig itt játszottam, néha Unibeten. De statisztikában is király volt. Az oldal. Könnyen átlátható volt az egész. Ezt a szintet semelyik sportfogadó oldal nem tudja most hozni. Szerintem legalabb is.

Már csak egy megoldás van: költözés!

Irány Kazahsztán!


Idézetet írta: TiB Dátum január 25, 2024, 15:08:02Irány Kazahsztán!


Borat barát után még mennék is :D Biztos nem unatkoznék mellette. ;)

Idézetet írta: Csenii Dátum január 25, 2024, 15:17:07Borat barát után még mennék is :D Biztos nem unatkoznék mellette. ;)
https://maps.app.goo.gl/Levx4wdsbDUyHXWh8 nincs messze.

#9786 január 27, 2024, 17:40:28, chriss87
talán az 1Bet jó alternatíva lehet, én mondjuk Bécsböl vagyok szoval nálam megy a bet365 , anno talältam ezt az oldalt, de nagy tapasztalatom nincs velük  :cya:

Számomra furcsa, hogy mintha senki se írta volna azt, ami nekem legjobban hiányzik betről, bet után, a push nyereményértesítők.
Na meg a bejelentkezve maradok opció.
Nem értem, ez máshol miért nem alap.
Pronak írtam egy olyan listát...  :D

Pronak mind irhatsz, most hogy nagyjából minden helyet blokkoltak, többek között ezt a fórumot is, örülnek mint majom a faszának, mert a kritikákat sem látja senki. Ők az istenek és kész.

Eddig napi szinten túrták a fórumot, még regisztrált felhasználókkal is, hogy lássák mások mit írnak róluk, leértékeljék a konkurenciát nálunk, stb. Ezt most megúszták.

Néhány napja (WARP használatával) nálam működik az oldal. Belépni persze nem lehet, de eredménykövetésre jó és az értesítéseket is küldi.

Idézetet írta: todika Dátum február 09, 2024, 20:47:50Néhány napja (WARP használatával) nálam működik az oldal. Belépni persze nem lehet, de eredménykövetésre jó és az értesítéseket is küldi.

Sok mindenre jó ez a WARP. Megköszönjük ha másokkal is megosszátok ezt az infót, nem csak itt a fórumon.

https://1.1.1.1/

Nekem a warp nem működik a gépen. LEü van töltve, fel van telepítve, de amikor rákattintok az ikonra semmi nem történik. Bármi javaslat? @vmlinuz
Windows 10

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 10, 2024, 00:24:42Nekem a warp nem működik a gépen. LEü van töltve, fel van telepítve, de amikor rákattintok az ikonra semmi nem történik. Bármi javaslat? @vmlinuz
Windows 10
Jobb klikkre sem történik semmi? Ott az óra mellett van az ikon? (a trayben)

#9793 február 10, 2024, 11:51:02, MessiÁs
Idézetet írta: vmlinuz Dátum február 10, 2024, 07:03:12Jobb klikkre sem történik semmi? Ott az óra mellett van az ikon? (a trayben)

Nincs ikon az ora mellett. Csak az asztalon.


Jobb klikkre kattintva probaltam elinditani adminisztratorkent de semmi. Dupla klikkel semmi.
Mivel telon mukodik, most is azzal hasznalom az oldalt, gondolom ugyanazt a panelt kene feldobnia es bekapcsolni de semmi.

Erdekes, gepen bejon az oldal minden nelkul. Telon kellett a warp

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 10, 2024, 11:45:13Jobb klikkre kattintva probaltam elinditani adminisztratorkent de semmi. Dupla klikkel semmi.
Mivel telon mukodik, most is azzal hasznalom az oldalt, gondolom ugyanazt a panelt kene feldobnia es bekapcsolni de semmi.
Az óra mellett ikonok között sincs? Egy kis felhő ikon.