bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


Most rápróválva azt dobta ki, hogy már regisztrálva van. Lehet csak ilyen lassan futott át a rendszeren!? Két napja próbálkozik.

Idézetet írta: buszberlet Dátum december 15, 2022, 20:46:10Most rápróválva azt dobta ki, hogy már regisztrálva van. Lehet csak ilyen lassan futott át a rendszeren!? Két napja próbálkozik.

Be tud jelentkezni?
Ha igen akkor minden oké.
Ha nem akkor chat vagy email.

Nem tudok bejelentkezni. Jelszó visszaállítás nem működik. Nem változtattam semmit. Taps :D

Nálatok se elęrhető az oldal? Most akartam megrakni a 25%-os bb tippet...

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 18, 2022, 16:09:06Nálatok se elęrhető az oldal? Most akartam megrakni a 25%-os bb tippet...

Nope. Azt írja nem elérhető.

16:02-kor még beadta a 8-as oddsot, rákatt és már 2 nem volt benne a bb tippben....

torgyán viktor megdurrantotta az argentinokat

Ez azért szép, túlzott aktivitás miatt még mindig nem lehet belepni. Gondolom a meccs végéig így is marad. ???

Idézetet írta: flamman Dátum december 07, 2022, 13:30:53Azta, nem gondoltam, hogy ennyien játszanak :)

Én se tudtam, vagyis nem emlékeztem, hogyan pontoznak, de ahogy most néztem, a csoportokban eltalált helyezésekre 10 pontok jártak, ha mind a 4 helyezett jó volt, plusz 10 pont, illetve a nyolcaddöntőkben 20 pontok stb. Gondolom, innen növexik még, de kevés meccs, már nem számottevően.

Na a végén a 470 pontommal sikerült egy 316.695. helyet elérni  :redchug:

Valaki egyedül vitte el a fődíjat (830 pontja lett).

Most hogy lehet megnézni az állást vagy már nem lehet? Én elfelejtettem döntő után a mámortól, amit okozott a vb döntő. Argentin győzelem jó lett arra tippeltem és az égiek is ezt akarták.

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 23, 2022, 15:15:39Most hogy lehet megnézni az állást vagy már nem lehet? Én elfelejtettem döntő után a mámortól, amit okozott a vb döntő. Argentin győzelem jó lett arra tippeltem és az égiek is ezt akarták.

Én is asszem úgy csináltam, hogy kikerestem az emilt, ami előtte jött a játék ajánlásával, s azon keresztül vissza tudtam keresni

A poker alkalmazásban már nem lehet tippelni a Premium League-re?

Sziasztok!
Bet365 fiókot szerettem volna venni mert az enyémet és a közeli ismerősökét akiktől megvettem már korlátozták, de valaki írta hogy már csak bankkártyás kikérés van, magyar fiókokhoz nincs Skrill. Igaz ez?

Most megnéztem a kifizetési lehetőségeket, tényleg nincs már Skrill :/ Ilyenkor ha más számláját megveszem és a bankkártyás be és kifizetést választom akkor hogy oldjam meg hogy ne legyen gond? Úgy értem mondjuk a kártyámon a Kovács István név van, de a fiók meg Kiss Béláé. Ráadásul én már korlátozva lettem, simán kiadhatja a nevem a rendszer.

Idézetet írta: kri1219 Dátum december 30, 2022, 12:20:46Most megnéztem a kifizetési lehetőségeket, tényleg nincs már Skrill :/ Ilyenkor ha más számláját megveszem és a bankkártyás be és kifizetést választom akkor hogy oldjam meg hogy ne legyen gond? Úgy értem mondjuk a kártyámon a Kovács István név van, de a fiók meg Kiss Béláé. Ráadásul én már korlátozva lettem, simán kiadhatja a nevem a rendszer.

A hozzád hasonlók miatt van ez. Használj más oldalt, van kismillió.

Amúgy a kártyás befizetéssel és bankkártyás kifizetéssel nem lenne gond, a magyar kártyák nem küldenek adatot a kártya tulajdonosáról. Azt csak manuálisan tudják ellenőrízni, ezért kérnek róla képet. És itt buksz meg mert ahhoz hogy ezt megcsináld kell a kép a bankkártyáról a névvel..és ki az a hülye aki lefényképezi neked a kártyáját.