bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában


Délelőtt még lehet kifizettek mert sok helyen még elérhető volt maga az oldal! Aztán szép lassan elkezdték a szolgáltatók blokkolni az oldalt! Majd 2-3-4 nap elteltével kíváncsi leszek a tapasztalatokra!

Csak nekem tűnik úgy, hogy akinek kevés hozzászólás van a neve alatt, annál az "olvasott hozzászólások" száma sem lenne túl magas?!


Nem kell foglalkozni a sok gyökérrel, teljesen rendben mennek a dolgok, 6 withdraw volt 15:00-20:00 között, teljesen rendben ment, a szokásos gyorsasággal Skrillre. Az sb-s alteroldalt használom.

Ja, a kurva anyját annak aki rémhíreket terjeszt. :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Sziasztok! Most regiztem be a fórumra, mert az agyam majd el dobtam amikor délelőtt megláttam a NAV kedves kis üzenetét.
Hogy az édesanyjukat sexuálnák szájba. Ez semmi másról nem szól csak hogy sztem lecsökkent a Szerencs.ZRT -nek a forgalma és állambácsihoz fordult, hogy ez türhetetlen hogy nem nálluk játszanak a magyarok. Csak akkor csinálnának normális fogadási oldalt, aminek van szinvonala, nemcsak olyat mint az agyon reklámozott Tippmixpro-t. "Gyere utazz velünk Brazíliába" vagy mi a fszom volt a vb alatt.

Szóval arra lennék kiváncsi hogy most akkor mi van ezzel a kifizetés befizetés dologgal.
Mostmár ha befizetek kártyáról, nem utalhatok vissza a számlámra mert illegálisan megfognak büntetni >:(
Ja amúgy üzenem hogy tudnak róla hogy nem elérhető az egész országból, délelőtt beszéltem chat-en egy ügyfélszolgálatossal erről a letíltásról, és vísszahívott telefonon, kaptam tőle egy címet amire azt mondta ezen befogok tudni lépni az oldalukra. :cya:

#3365 augusztus 14, 2014, 03:49:38, BvB_09
Most, hogy elkezdték blokkolni szerény kis hazánkat, gondolták tesznek be ausztrál alacsonyabb osztályú labdarúgó ligákat a kínálatba. Szép...  :D  Viccet félretéve. Azt még nem jelzik, hogy lehet-e majd élőben fogadni a(z) (egyelőre) két labdarúgó ligára, de ha úgy vesszük, akkor ez is előrelépés.

*Már 4 bajnokság  :)*

Na akkor ez viszont nagy pacsi nekik, mert mindig is keveselltem a foci kínálatot a betnél.

Nálam megjelent az elérhető ajánlatoknál a Kick Off bónusz.

Szintén. Magyar nyelven nem volt semmi. Átváltottam angolra, hogy reklamáljak.. Azt írta vezetőségi döntés hogy ki kap.
Erre angol nyelven megjelent az offer.. 25%os.

No para!!! Mobileszközökön működik az oldal! És alternatív címen/címeken is! Amikor web-es felületen szembesültem a "kedves" NAV-os üzenettel, dobtam egy hátast és pánikszerűen utaltattam ki az összes pénzt a számlámról! Ezután beszéltem egy ügyfélszolgálatossal, ő adott egy hivatalos alternatív címet, és megnyugtatott, hogy a ki- és befizetések ugyanúgy és rendben zajlanak, mint eddig!  :ok:

Hogy is működik ez a Kick Off bonus?

"Az új Premier Liga szezon végre kezdetét veszi, amelynek alkalmából egy különleges 50%-os Kezdőrúgás bónuszt kínálunk Önnek akár 15.000 HUF értékben!

A teljes ajánlatkódot elküldtük Önnek e-mailben. Amennyiben nem kapta meg az ajánlatkódot tartalmazó e-mailt, a kódot az Ügyfelek menü Elérhető ajánlatok részén igényelheti újra."

:beerchug:

Köszike Bet365!! :cya:


Idézetet írta: Gábor86 Dátum augusztus 14, 2014, 12:34:31
Ezek tiszta Bzik! :bash:
Ma próbáltam belépni a10bet-re[10b][/10b], azt írja ki hogy sajnáljuk de az ön országa nem vehetrészt a játékban. Ezek szép lassan leblokkolják az összes irodát.Még tegnap éjfélkor beengedett. És itt még az alternatív cím sem segít :fakk:
Nincs bent pénzem, csak régebben felregiztem, el akartam kezdeni Arbitrázsozni, még jó hogy nem fogtam bele :D

Ez nem annak az irodának a témája, de ha ez igaz, akkor legalább megvan a válasz arra, miért került le a 10bet a blokkolásra váró irodák listájáról: nem fogadnak ezentúl magyar ügyfeleket, azaz nem nyújtanak Magyarországon "illegális" szolgáltatást.

Nem valószínű, hogy túl sok iroda fogja követni őket szerencsére!

Idézetet írta: Knapp Dátum augusztus 14, 2014, 12:41:31
Ez nem annak az irodának a témája, de ha ez igaz, akkor legalább megvan a válasz arra, miért került le a 10bet a blokkolásra váró irodák listájáról: nem fogadnak ezentúl magyar ügyfeleket, azaz nem nyújtanak Magyarországon "illegális" szolgáltatást.

Off

Regizni sem lehet, kivették Mo-t. Valóban ez lehet.