bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában


Idézetet írta: fili76 Dátum december 02, 2015, 07:56:56
Rosszul kijelzett eredményért reklamáltatok már-élőben?2:3-at jelzett,mikor 2:2 volt az eredmény a 2harmadban esett 3gól a 15percben tettem,hogy esik még 1,8ért 4,5felett,ami ugye szorzó alapján lehetetlen volt,hiszen csak 3gól volt abban a pillanatban az Ők által kijelzett 4helyett.A fogadást elfogadta,kimentem valamiért és látom 2:2re javitották,ilyenkor mi van?Nem törölni kellett volna?

Ez röhej, mert tőlem egyszer elvették a nyertes fogadást, mondván hogy nem megfelelő szorzón fogadtam meg vagy valami ilyesmi.

A totalcorner is 14-et ír.

Idézetet írta: ricsi046 Dátum december 03, 2015, 10:11:38
Ez röhej, mert tőlem egyszer elvették a nyertes fogadást, mondván hogy nem megfelelő szorzón fogadtam meg vagy valami ilyesmi.
Tőlem is,pont mikor nyertem volna és érvénytelenitették,ha ugyanezt a hibát követik el,szerintem akkor ugyanezt kellene tenni ebben az esetben is-a korrektség jegyében,de hát ez van.Mi csak kis emberek vagyunk....a lényeg,hogy nem mi hibázunk és mindkét esetben minket büntetnek.

Idézetet írta: fili76 Dátum december 03, 2015, 12:45:13
Tőlem is,pont mikor nyertem volna és érvénytelenitették,ha ugyanezt a hibát követik el,szerintem akkor ugyanezt kellene tenni ebben az esetben is-a korrektség jegyében,de hát ez van.Mi csak kis emberek vagyunk....a lényeg,hogy nem mi hibázunk és mindkét esetben minket büntetnek.

Írtál, jelezted ezt nekik?

A két eset közt mennyi idő telt el? Nem létezik, hogy azóta változott a szabályzat?

Idézetet írta: SPF Admin Dátum december 03, 2015, 12:51:55
Írtál, jelezted ezt nekik?

A két eset közt mennyi idő telt el? Nem létezik, hogy azóta változott a szabályzat?
Most irtam,akkor nem most természetesen a sablon választ kaptam:Köszönjük webüzenetét.

XP2235798910F referenciaszámú fogadásával kapcsolatban tájékoztatom, hogy sajnos utólag nem lehetséges ezt a fogadást érvényteleníteni.



Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az oldalunkon megjelenített információk helyesek legyenek, azonban ezek csak útmutató jellegűek. Az információk (eredmény, a játék időtartama, stb.) pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A különböző piacok kiértékeléséről bővebben a fogadási szabályzatunkban olvashat. Felhívjuk figyelmét, hogy az élő fogadások esetén bizonyos közvetítők által, beleértve a bet365-öt, élőnek jelzett közvetítéseknél lehetnek késések. A késés mértéke különböző lehet ügyfelenként, amely függhet az adatok és képek fogadásával kapcsolatos beállításoktól.



Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.


Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, hogy adja meg felhasználónevét és négyjegyű biztonsági számát. Amennyiben nem emlékszik négyjegyű biztonsági számára, kérjük, kattintson a weboldal jobb felső sarkában lévő Szolgáltatások menüre, kattintson a Súgóra, majd kövesse a GYIK – Számlám útvonalat, és olvassa el a Mi történik, ha elfelejtem a négyjegyű biztonsági számomat?

Szívélyes üdvözlettel:

Lilla P
A bet365 csapata
Itt nem ez a gond,csak ha én rosszul rakok össze egy mobilt és eladom,ismerjem el,hogy hibáztam akkor is,ha pl.két headsetet kap egy vásárló,nem a vevő a hibás,hanem én-szerintem.

Azzal, hogy előre leírják, hogy az eredményekért nem vállalnak felelősséget, azzal levédik magukat.
Ez most nem a te eseted, de mint tudjuk nem mindenki olyan "kedves", hogy technikai okokat, vagy téves információkat kihasználva ne próbáljon meg egy kis plusz pénzt keresni. Volt rá eset, nem egy.
Ezért ebben az esetben fenn tartják a jogukat, hogy technikai hiba esetén, módosítsák a nyertes fogadást, mely ismétlem, vagy úgy volt elhelyezve, hogy a játékos figyelmetlen volt, vagy tudatosan próbált csalni.

A vesztes fogadás esetében ez szerintem azért is nem működhet, mivel így bárki reklamálhat, hogy "téves volt az eredmény", s szeretném vissza a pénzem. Ezt olyan esetre értem, ahol konkrétan nem tudják visszanézni, ha valóban tévesen volt publikálva az eredmény vagy sem. Ezért is védik le magukat ezen figyelmeztető üzenetekkel.

Idézetet írta: ncis88 Dátum december 03, 2015, 10:04:33
Nem tudom nézted-e a bet365 eredményeit de ott14et írnak. Vagy más forrást keresel?
Köszi a gyors választ!
Most nézzem Én is, hogy (csak) 14 szögi volt ezzen a meccsen >:(


Sziasztok!

A segitsegeteket kernem. Sajnos kitiltottak bet365rol egy illetektelen ismeros miatt aki ismerte az adataimat. Az lenne a kerdesem, hogy tudnek ujra regisztralni? Nem szeretnek uj lakcimkartyat, szemelyit es bankkartyat csinaltatni ::) Koszi elore is a segitsegeteket!

Nem fognak engedni újraregelni amíg le nem jár a kitiltás. Az a járható út ami az előttem szóló írt.

Lenne egy kérdésem.

Ha eddig csak 1 számláról fizettem be eddig mivel már 5 éve vagyok regelve, de most skrillre szeretnék kifizetést kérni azt megtehetem?

Chaten azt írták csak befizetések arányában fizethetnek ki skrillen. Tehát ha Skrillről csak 1x fizettem be akkor max a 100adát kérhetem kifizetésként oda. Ez tényleg így van?

Fura dolgot tapasztaltam, egész mostanáig nem használtam ki a "mobil és táblagép" bónuszt, e héten kerítettem rá sort egy 7500,- Ft-os fogadással a mobil oldalon, majd megadtam az ajánlatkódot és aktiválódott is a bónusz.

3.A rendezett mobilos vagy táblagépes fogadások értékének el kell érnie a feljogosító fogadás és a bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthasson (az alábbi 11-14. feltételek érvényesek).4.A feljogosító fogadása nem számít bele a megforgatási követelmények teljesítésébe ennél az akciónál.
A 3. pont szerint 45.000,- Ft-ért kell tétet elhelyeznem, az ügyfelek/akciók/sport/bónusztörténet résznél meg is jelent ez az összeg, első körben 35.000,- Ft-ot tettem fel (vesztes lett, de ez lényegtelen), tehát még 10000-ért kellett volna fogadnom, ehhez képest belépek és ezt látom: 7 500,00 HUF értékben kapott bónuszát bezártuk. És az egyenlegemnél is: 0 Ft-ra módosult a bónusz és az összesített egyenleghez íródott. A "történet"-nél ugye a "történet típusa" - számlamódosítások-nál lehet listázni az ilyen jellegű tranzakciókat, viszont ott nyoma sincs a bónuszösszeg átutalásának az utolsó 48 órában. Szóval: WTF???

Én ezt már többször észrevettem, hogy a forgatást nem kellett "végigvinni" A rendszer előbb bezárta. Az okára nem jöttem rá.

Én is egy mostani bónusznál láttam, hogy hamarabb bezárták, nem sokkal fogadtam többet, mint a bónusz, pedig háromszoros követelmény volt. Nekem mondjuk csak vesztes fogadásaim voltak, így szerintem úgy értelmezték, hogy elbuktam a bónuszt, de ez csak tipp.

Nekem olyan szokott lenni, hogyha teljesen lenullázom az egyenlegemet, de még lenne forgatási követelmény, akkor zárják le a bónuszt.