bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában


Meg tudná valaki írni, hogy mennyi idő most a banki hazautalás közvetlen a bet365-től? VISA-val volt a befizetés, azt is felkínálja, hogy arra visszarakják, az is érdekelne. köszönöm.

Idézetet írta: csingacsgukanyja Dátum szeptember 06, 2016, 11:59:25
Meg tudná valaki írni, hogy mennyi idő most a banki hazautalás közvetlen a bet365-től? VISA-val volt a befizetés, azt is felkínálja, hogy arra visszarakják, az is érdekelne. köszönöm.

A feldolgozás napján, 14:00 és 15:00 között rajta szokott lenni a számlán, illetve ha banki utalással kérek kifizetést, akkor a feldolgozás utáni reggelen már a számlán van a pénz. 

Idézetet írta: BvB_09 Dátum szeptember 06, 2016, 13:59:24
A feldolgozás napján, 14:00 és 15:00 között rajta szokott lenni a számlán, illetve ha banki utalással kérek kifizetést, akkor a feldolgozás utáni reggelen már a számlán van a pénz.
Köszi, egész gyors

Tegnapi albán-macedón meccsre tettem hazai győzelmet, mérkőzés előtti fogadás volt. Bár tegnap 1-1nél félbeszakadt, de ma folytatódott, és 2-1re nyertek az albánok. Nyertesnek kellene lennem, de mégis tét vissza - ként könyvelték el.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Miért lett ez tét vissza, értetlenül állok ezelőtt...

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum szeptember 06, 2016, 17:20:23
Tegnapi albán-macedón meccsre tettem hazai győzelmet, mérkőzés előtti fogadás volt. Bár tegnap 1-1nél félbeszakadt, de ma folytatódott, és 2-1re nyertek az albánok. Nyertesnek kellene lennem, de mégis tét vissza - ként könyvelték el.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Miért lett ez tét vissza, értetlenül állok ezelőtt...
:( élő cseten ezt válaszolták:
Viktor K A mérkőzés heves esőzés miatt félbeszakadt, tehát nem került lejátszásra a teljes mérkőzés.
Viktor K Szabályaink szerint így a fpogadása érvénytelenítésre került.
Viktor K Minden a 90 perces játékidő előtt felfüggesztett mérkőzésre tett fogadás érvénytelen, kivéve azokat a fogadásokat, ahol a fogadások kimenetele a felfüggesztés előtt már ismert volt.
Viktor K A szabályok megtekintéséhez kattintson a weboldal jobb felső sarkában lévő Szolgáltatások menüre, majd kattintson a Súgóra. Ez megnyitja a Súgó részt egy külön ablakban, ahol csak rá kell kattintania a Szabályok pontra. A kívánt sportot ezután a bal oldalon lévő menüből választhatja ki.

Én meg úgy jártam ezzel a meccsel hogy albán nyerésre játszva pénzt akartam ide átbukni egy másik irodából.Itt törölték a fogadást(vagyis amit a albán nyerésre játszottam),a másik irodában viszont az x2 fogadásom vesztesnek nyilvánították.  :bash:  :bash:  :bash: Jó kör volt.

#5706 szeptember 07, 2016, 14:45:36, hilles
Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 05, 2016, 13:38:21
Attól mert nem értesz egyet a szabály az szabály marad, s mindenkire vonatkozik. Ahogy írták a többiek, örvendj, hogy nem korábban derült ki.  :ok:

értem persze, ez van. az egy háztartás csak itt merült fel a példa kapcsán vagy ez általános szempont? most ezt csak azért kérdezem, hogy mit néznek, mindig azt ami nekik kedvező? mert 1 háztartás kizáró ok, de ha mondjuk tegyük fel, a világ másik végén van a másik account akkor már nem számít ki a testvér vagy 1 irodánál semmilyen körülmények között nem lehet 2 bónusz? lehetne családonként max 2 és ott is nézik, hogy ki mire tesz. mert az tényleg gyanús ha családból 6-an regisztrálnak, a 2 éves unokától a nagyszülőkig. a szabályozás azért vicc, mert ha vki előnyhöz akar jutni akkor számos más úton meg tudja tenni, ha más nem akkor beszél a szomszéddal, távolabbi rokonnal. ennyit a nagy szabályokról. persze én meg gondoltam egy nagyot hogy na ez a 2x3e lehetséges (!) bónuszt megnyerem, ér ez nekem annyit hogy regisztráljak többször is és gondoltam egy nagyot, hogy hú mien okos leszek regisztrálok a tesóm nevével, kb egy időben (!), hátha nem tűnik fel senkinek...  ;D :D ;D


Idézetet írta: ncis88 Dátum szeptember 04, 2016, 17:46:51
Ő használja azt is... Tudod.. Csak belekeveredett..

Nincs bizonyítéka, nyomozó.  :police:  ;D :D  :great: ( felhasználónév miatt)

Idézetet írta: Knapp Dátum szeptember 04, 2016, 17:18:58
Ebből lett az mostanra, hogy a tesód van valójában kizárva a bónuszokból, aki annyira különálló személy, hogy te reklamálsz helyette itt is.   ;)
Szerintem inkább örülj(etek), hogy ez csak mostanra lett probléma az irodánál!


én vagyok az ördög ügyvédje, ez van  ;D


viccet félre téve, szórakoztató történet lett. a lényegen nem változtat de a sztori röviden: nekem van ide accountom, tesóm nem akart ezzel foglalkozni  ( mert ő meg az irodánál próbál utána járni a dolgoknak) de mondom én megkérdezem. ebből lett a kavarodás.

a szabály persze világos és egyértelmű, elfogadom. az értetlenkedés az 5 év miatt volt. nem létezik, hogy valaki az alapvető szabályait, amit már regisztrációnál leír 5 év után veszi elő. valójában ennyire nem fontos vagy ennyire nem végzik jól a munkájukat? de ami még tovább erősített a gyanakvásunkat ( és jelenleg bonyolítja a helyzetet), az az iroda. ha ez a szabály akkor miért nem tudnak erre hivatkozni? elnézést, ide kutyát nem szabad behozni, ki is van téve a bejáratnál és társai. a megkérdezésre elég lett volna bemásolni a vonatkozó szabályt vagy csak arra hivatkozni és kész, tiszta sor, ennyi. ehelyett ők többszöri rákérdezésre sem hajlandóak semmi konkrétumot mondani, titokzatoskodnak, ködösítenek, semmit mondó üres mondatokat írogatnak. mintha robotokkal vagy üres fejű papagájokkal beszélne az ember, akiknek azt jelenti a chat szolgáltatás, hogy bemásolok automatikus üzenetet oszt' jól van. ez alapján elég egyoldalú szituáció rajzolódik ki, ahol nem 2 egyenrangú fél beszélget. jó tudom ilyenek az irodák nem újdonság, ha sokat nyersz kidobnak, lekorlátoznak, ha megraksz egy elírt oddsot ők azt utólag (!) törlik (obvious error és társai), de ez egy verseny, erről szól(na!) a dolog, nem?? egy olyan helyzetben amikor ők akkor zárják le a piacokat, addig gondolkodhatnak az oddsokkal, csúsztatva adják a meccsekt, ők már tudják mi lesz, előrébb járnak.. ilyen kiszolgáltatott helyzetben évente 1 ha találsz vmit az már jó és akkor azt is elveszik... na de mindegy

az iroda a kérdésekre ilyen és ehhez hasonló válaszokat ír: ( nem nekem! még mielőtt...  ;D :D de azért a gondolataimat, kérdéseimet odaírom utána ha megengeditek )

"Ajánlataink a következő feltétel alapján nem tudjuk a továbbiakban biztosítani: A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor, bármely akciót vagy ajánlatot töröljön/megvonjon bármely ügyféltől, vagy ügyfelek csoportjától. "

(a "mert csak" tipikus esete?? miért nem hivatkoznak a szabályra és akkor téma lezárva??? ilyesmiket akkor szoktak mondani amikor vki túl sokat nyert és ki kell rakni/ le kell korlátozni de mégsem mondhatjuk azt, hogy túl sokat nyert, ez csípi a szemünket, kívül tágasabb vagy játszhat nálunk de csak gombokban...)

"Biztosíthatjuk arról, hogy döntésünket alapos megfontolás után hoztuk meg és az nem akadályozza a játéklehetőséget és a bónuszok igénylését a bet365 Kaszinó, Játékok és Póker oldalán."

( de jó lenne ha a felhasználót is beavatnának abba  :) ha bónuszos szabály miatt, akkor azon mit kell gondolkodni??? elég egyértelmű a szabály, fekete fehér semmit nem kell gondolkodni! vagy 5 éve ezen gondolkodnak??  :))

"Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik fiókját és ha ebben változás történne, értesítjük." 

( jönni fog az email, hogy örömmel értesítjük, hogy innentől már nem fogjuk ellenőrizzük a fiókját??  :) )


"A fellülvizsgálat megtörtént, erről e-mailben értesítettük a mai napon. Sajnos nem történt változás a számláján."

( a számlán minek kéne változnia?? :laugh: nem érint pénzügyeket, ez csak 1 szabályozás)


"A bet365 ajánlatai kizárólag a kedvtelésből fogadó játékosoknak készültek."   ;D  ;D  :laugh: :D  :D

( no comment  :D  :D ha ez szintén a bónuszra vonatkozik, - mert még mindig nem hivatkoztak semmi konkrétumra - akkor itt csak arra tudok gondolni hogy nemzetközi bűnszervezetek szerveződtek a 3 ezer forintos bónuszok köré, akik ezeket kihasználva fiókonként évi 6*3 ezer Ft-hoz jutottak és ezzel megkárosították a több milliárd dollár bevételű céget, aki még ráadásul kedvezően is adózik)

"A felhasználónak ajánlott összeg függ az esemény természetétől és kereskedőink a felhasználó játékának jövedelmezőségére vonatkozó megállapításától." 

( ez nem tudom honnan jött és mire vonatkozik és mi köze a bónuszokhoz de mindenesetre szépen hangzik. még mindig az a kérdés, hogy ajánlanak-e összeget vagy sem. jelen esetben nem, szóval kár elvinni a beszélgetést más irányba...)

" Sajnáljuk, hogy az ajánlott összeg némely esetben kevesebb, mint amit meg szeretett volna tenni." 

( ez így valóban helytálló mert az örök érvényű 0 Ft bónusz lehetőség tényleg egy árnyalatnyival kevesebb, mint amit én szeretnék megjátszani de legalább az összes eset csekély részét érinti, ami azért megnyugtató )

"Igazán sajnáljuk, ha úgy érzi kapott megfelelő választ a kérdésére, azonban a beszélgetés előzményeit áttekintve, úgy látom, hogy a kérdését többször is megválaszoltuk a rendelkezésre álló információ fényében." 

( itt eltolják maguktól a felelősséget és sajnálatukat fejezik, ki, hogy a felhasználó képtelen megérteni a dolgokat, pedig ők a fenti válaszok segítségével is pontos képet adtak a kialakult szituációról és cselekedeteiket érvekkel támasztották alá... de a felhasználó a hibás, ez van mi mindent megtettünk, a mi lelkiismeretünk tiszte innentől már az ő baja című történet. a kérdésekre 0 érdemi, konkrét választ adtak, de valóban többször próbálták elmaszatolni, hivatalosnak tűnő maszlagokkal elfedni  a problémát, ez tény,  szóval helytálló a kérdés többszöri megválaszolásának felemlegetése. "a rendelkezésre álló információk fényében" pedig tényleg szépen fest így odabiggyesztve végére tényleg ad egy hivatalos kicsengést a mondatnak csak kár hogy nincs semmi értelme. az egyetlen releváns információ, az hogy van 2 account megfelelő-e ez? szerintük nem, de ezt az egyébként fekete - fehér problémát addig csűrték, csavarták, megnézték innen is onnan is, hogy utána meghoztak egy döntés amit nem indokolnak meg azzal ami alapján döntöttek hanem előre megírt üzenetekkel próbálják megoldani a helyzetet.)

ez már csak szőrszálhasogatás nyilván, de a mellébeszélést nem szeretem, azt meg pláne nem ha az embert hülyének nézik. beszéljenek nyíltan, egyenesen főleg akkor ha ez a szabályzatukban benne van és nem egy nem kívánatos nyertest kell eltávolítani mondvacsinált indokokkal. ha valóban emiatt vették el a bónuszt akkor ezt 1 mondattal el lehetett volna intézni, és megspórolni egy csomó időt és energiát, karaktert és idegeskedést. kár hogy ez a mai napig nem történt meg...

már így is sokkal hosszabbra nyúlt a történek mint az előre gondoltam/ szerettem volna, szóval ez volt utolsó üzenetem a témában, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet.

Az 5évre az lehet a magyarázat Gibbs különleges ügynök szerint, hogy most vizsgálták mert valamiért alaposabban a számláitokat. Alapból nem szűrik keményen,utólag "köcsögösködnek" ezt bizonyítja hogy van egy kedves ismerősöm akit pár éve meghívtam az oldalra. Azóta lett vagy 5számlája 5bónusszal ugyanarról a gépről és IPről.
Állítólag mindig korrekten kifizették, de nyilván ha egyszer utánanéznek akkor abból bannolás lesz majd reklamáció majd új számla más adatokkal :DD

Idézetet írta: hilles Dátum szeptember 07, 2016, 14:41:57


"A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor, bármely akciót vagy ajánlatot töröljön/megvonjon bármely ügyféltől, vagy ügyfelek csoportjától."

Csak egyszerűen peches vagy. Ha csak a bónuszokért használtad a bet365 fogadóirodát, akkor ne játssz többet ott. Ha meg nem érdekelnek a bónuszok, akkor nem mindegy, hogy jár vagy nem?

Most nyilván te egy ügyfélszolgálatossal beszéltél, sőt lehetséges, hogy magyarral, akikről tudjuk, hogy nincsenek mindig témában. Lehet ő is csak annyit lát, hogy a számládon a bónuszok tiltva vannak, s kész. Természetes, hogy ezek után csak automatikus szövegeket fog bemásolni.

Egyébként szerintem részedről ez már abszurd szőrhasogatás.

Nem írja sehol, még a Bibliában sem, hogy ők kötelesek neked bónuszokat ajánlani. Ha ez nem tetszik, akkor ne játssz ott.  ;)

Idézetet írta: ncis88 Dátum szeptember 07, 2016, 14:52:19
Az 5évre az lehet a magyarázat Gibbs különleges ügynök szerint, hogy most vizsgálták mert valamiért alaposabban a számláitokat. Alapból nem szűrik keményen,utólag "köcsögösködnek" ezt bizonyítja hogy van egy kedves ismerősöm akit pár éve meghívtam az oldalra. Azóta lett vagy 5számlája 5bónusszal ugyanarról a gépről és IPről.
Állítólag mindig korrekten kifizették, de nyilván ha egyszer utánanéznek akkor abból bannolás lesz majd reklamáció majd új számla más adatokkal :DD

lehet viszek Abby-nek egy nagy adag kólát és akkor majd ő utána néz a dolgoknak, akkor ki fog derülni minden.  ;D :D :great:

Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 07, 2016, 21:26:16
"A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor, bármely akciót vagy ajánlatot töröljön/megvonjon bármely ügyféltől, vagy ügyfelek csoportjától."

Csak egyszerűen peches vagy. Ha csak a bónuszokért használtad a bet365 fogadóirodát, akkor ne játssz többet ott. Ha meg nem érdekelnek a bónuszok, akkor nem mindegy, hogy jár vagy nem?

Most nyilván te egy ügyfélszolgálatossal beszéltél, sőt lehetséges, hogy magyarral, akikről tudjuk, hogy nincsenek mindig témában. Lehet ő is csak annyit lát, hogy a számládon a bónuszok tiltva vannak, s kész. Természetes, hogy ezek után csak automatikus szövegeket fog bemásolni.

Egyébként szerintem részedről ez már abszurd szőrhasogatás.

Nem írja sehol, még a Bibliában sem, hogy ők kötelesek neked bónuszokat ajánlani. Ha ez nem tetszik, akkor ne játssz ott.  ;)

nem a bónuszokért használtuk, csak 1-et használtunk ( kockázatmentes élőfogadás) még a befizetési bónuszt se hívtuk le,  semmit!  persze fenntarthatja a jogot de akkor legalább mondjon valamit, hogy miért pláne most ha szerintük egyértelmű a szitu. bemész a boltba egy sörért és nem szolgálnak ki mert ne vagy 18, akkor azt mondja a kasszás, hogy nem szolgállak ki, mert még nem vagy 18. és nem azt mondja, hogy nem adok vagy a vezetőség fenntartja a jogot, hogy ne szolgáljon ki mkit.

csak azért vagyok bosszús mert tényleg becsületes játszottunk és akkor az egyetlen apró lehetőséget csak úgy elveszik.

persze nem írják sehol, hogy kötelező de azt se reklámozzák, hogy ha mki másnak adnak attól még tőled elvehetik.

de akkor meg a belső rendszerükbe miért nem tesznek egy 2 cellát a számla mellé: banned és akkor mellette ott lenne a reason... ügyfél szolgálatos a világ bármely pontján ránéz és tudja, probléma megoldva. de amúgy ez nem egyedi eset, hogy kérdezel tőlük vmit és csak annyit mondanak, hogy néz utána a szabályzatba... megnéztem és még úgy is van kérdésem, még az is lehet, de ebbe ők nem gondolnak bele.

persze itt a végén már szándékosan eltúloztam, meg elvicceltem a dolgot, de azért a lényeg látszik, hogy egyáltalán nincsenek képben és még a saját szabályaikat sem képesek betartani vagy megindokolni, ami elgondolkodtató.

Ilyen esetben az ügyfélszolgálat nem csak nem tud, hanem valószínűleg nem is adhat több infót.
Az alapfeltételezésük az, hogy a játékos visszaèlt a bónusszal, nem akarják megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy elárulják, min vérzett el.

Idézetet írta: hilles Dátum szeptember 07, 2016, 23:10:54

persze nem írják sehol, hogy kötelező de azt se reklámozzák, hogy ha mki másnak adnak attól még tőled elvehetik.


Jó ember! Ha nem adnak bónuszt, akkor hogy vegyék el? Érted? Nem kapsz. Innentől kezdve nincs amit elvegyenek.  :cya:

Amikor beregisztrálsz, akkor elfogadod a szabályokat, nem? Nem utólag kezded el elemezgetni, hogy de azért mégis...

Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 08, 2016, 10:26:58
Jó ember! Ha nem adnak bónuszt, akkor hogy vegyék el? Érted? Nem kapsz. Innentől kezdve nincs amit elvegyenek.  :cya:

Amikor beregisztrálsz, akkor elfogadod a szabályokat, nem? Nem utólag kezded el elemezgetni, hogy de azért mégis...

ez olyan, mint a kaszinó
ha sokat nyersz, vagy nem tartod be a szabályokat vagy csak máshogy nézel ki mint ahogy a tulaj (aki a pénzét kockáztatja ebben az üzletben) gondolja, bármikor kitilthatnak
általában elintézik azzal, hogy a kaszinó területe magánterület és így azt engednek be akit akarnak
itt ugyanaz van
nem fogják indokolni bárkitől is kérdezed
a chateseknek eleve nincs is róla infójuk, miért állna le vitatkozni egy ügyféllel olyan témában amiről fingja nincs, a döntést "fenn" hozták

Valaki már tapasztalt ilyet:

Ezen a hét kétszer raktam live-ban alternativ és sima overt kínai női kézilabdameccsre és egy normális első félidő után: Kb: 28 gólos átlag után a másodoik félidőben k.b 10 perc után kimegy a live coverage és kiírják a tippre, hogy lost, valamint azt, hogy 10 gól körüli második félidő lett. Tehát még bőven mennie kéne a meccsnek, de a szelvény vesztesnek van jóváírva és egy gyalázatosan fos második félidővel van megállapítva az erdemény. Ezen a héten már másodszor fordult ez elő. Ilyenkor félbeszakították a meccset és megállapított erdemény van, vagy mi van?


Idézetet írta: Penguin11 Dátum szeptember 09, 2016, 15:39:13
Valaki már tapasztalt ilyet:

Ezen a hét kétszer raktam live-ban alternativ és sima overt kínai női kézilabdameccsre és egy normális első félidő után: Kb: 28 gólos átlag után a másodoik félidőben k.b 10 perc után kimegy a live coverage és kiírják a tippre, hogy lost, valamint azt, hogy 10 gól körüli második félidő lett. Tehát még bőven mennie kéne a meccsnek, de a szelvény vesztesnek van jóváírva és egy gyalázatosan fos második félidővel van megállapítva az erdemény. Ezen a héten már másodszor fordult ez elő. Ilyenkor félbeszakították a meccset és megállapított erdemény van, vagy mi van?



Te vagy a 400. aki belefut ebbe. A Kínai kéziben van olyan szabály hogy 'Mercy rule'/ Kegyelem szabály
15gólnál nagyobb különbségnél a meccs véget ér akár a 35.percben. A bet3654 ez alapján adja az oddsokat. Pl a 40.percben 27-13nál nem fognak 55ös vagy 60as határt adni az oöverre mert tudják hogy hamar véget érhet a meccs a kegyelem szabály miatt. Ilyenkor adnak mondjuk 41,5overt és azt hiszed hogy ez aranybánya, mert csak esik 20perc alatt 2gól

Jobb ha megtanulja mindenki, hogy a legritkább esetekben ad a bet365 olyan oddsot ami óriási ingyen pénznek tűnik. Ha mégis rossz az odds, utólag úgy is törlik, ha meg nem akkor meg valami szabály miatt adnak egy számunka irreális számukra teljesen reális oddsot