bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


derült égből villámcsapás, ez ám aztán a meglepetés!  :) most volt magyar vízilabda hendivel, sőt még élő fogadás is volt.  ;D mondjuk csak 1 meccshez volt, amit furcsálltam, mert volt nagyobb rangadó és ilyenkor azt szokták ( ha adnak) betenni amit a legnehezebb eltalálni, de most egy elég egyoldalú meccset adtak. szóval múltkor ezért mondtam, hogy nehéz megérteni a logikát. nem baj, minden kezdet nehéz, reméljük ez valaminek a kezdete és több meccset adnak majd.  :ok:

Általában szidni szoktuk a fogadóirodákat, hogy így-úgy átvernek. Nos, akkor ha dicsérni kell, tegyük meg azt is.

Valamelyik nap volt egy u20-as orosz meccs, aztán nézem, a 7-8. perc környékén már a 4. gólt ütik. Na, nézem a határt, 10.5 over 2.20-ért nem is néz ki rosszul. Megkínálom a tippet, aztán szépen be is fogadja. Aztán mikor megteszem, paff, vissza is vonták a 4. gólt, pedig utána kb. egy percig be volt írva, simán lehetett fogadni a következő (az 5. gólra) is. Utána pár perc roló, aztán hol nyitva volt, a piac, hol nem. Persze a gólok nem jöttek, be is zártam mérgemben, aztán délután jött az üzi, hogy érvénytelenítették. (Ha a helyes szorzóval rendezik, akkor is bukta lett volna) Az eredmény meg tájékoztató jellegű, ugyebár, szóval meg is szopathattak volna.

YP52******** azonosítójú fogadásával kapcsolatban keressük, amelyet 2.20 nyereményszorzóval tett meg a következőre: Felett 10.5 (Alternatív játék összesített HC Mechel - U20 v HC Metallurg Mednogarsk - U20). Észrevettük, hogy ez a választás helytelen szorzóval lett leadva, így a szabályzatunknak megfelelően választását a helyes nyereményszorzóval kellene rendeznünk.

Jószándékunk kimutatása jeléül, vesztes választását ez alkalommal érvénytelenítettük.

Engem meg a múltkor majdnem megszívattak, több chat session és email kellett míg beismerték a nyilvánvaló hibát. Előtte kb 10szer küldtek el melegebb éghajlatra a chaten hogy nincs igazam blabla..

Akkor megfogadtam minden hibát kíméletlenül ki fogok használni és leszarom őket, max érvénytelenítik.

Most ment a Kecskemét - Kaposvár férfi kosár bajnoki és beragadt az óra. 4perc után 10-10volt majd az óra megállt 6:00nál de a pontok elkezdtek esni, a határok emelkedni az óra viszont meg sem mozdult. M4en néztem a meccset és a 7.perc végén 17-13 volt de a beten még mindig a 4.perc végét jelezték és a határ felugrott 49,5-re, majd elindult az óra gyorsan ugrott néhány percet beállt a rendes határra én meg simán cashoutoltam a pénzem. Nyilván hibáztak, valószínűleg érvénytelenítik a fogadásokat, viszont úgy tudom a cashoutolt fogadással nem tudnak mit tenni vagy legalább is nem szoktak. Easy 10k profit lett.

Most a 2.negyedben is szar a rendszer. Éll az óra határ emelkedik de az m4en meg élőben megy a meccs :D

Múltkor volt szó arról szó hogy mit lehetne a bet365 figyelmébe ajánlani. Például most már nincs Euroligára és NBA-re sem cash out ha alternatív line-t játszol meccs előtt. Azt hittem csak hiba (a william hillt és az unibetet is betámadták a héten, alig lehetett őket használni), esetleg ideiglenes változtatás, rákérdeztem chaten, de kár volt. Először nehezen értette meg hogy nem csak olykor eltűnik amikor a line mozog, vagy annyira rosszul áll hogy nem kínálja fel, hanem a megfogadástól kezdve egy pillanatra sincs CO. Aztán azt mondta ez nem változás, ez mindig így volt. Tavasszal még tutibiztos nem így volt, de mindegy. 
Szóval ez egy olyan dolog ami szerintem kellene, mindenhol egyre több a cashout, itt meg kevesebb  :)

Volt egy fogadásom a Kaposvár meccsen amiből nem tudtam cashoutolni így végigment az első negyed under 43,5 a 8.percig néztem az m4eb a meccset a közelében sem volt az 51pontos negyed, mint amire minden orgánum átírta a negyed eredményét. Bet365 levonta a nyereményt a számlámról.

Kb 2perc volt vissza amikor 30pont körül jártak (13-17) majd mikor ránéztem beírták a 18-24et az első negyedre.Végül ugye jóváírták mindenhol így szerepelt majd gondoltak egyet és átírták 23-28ra.. Az mkosz.hun a boxscoreban az van a negyed vége 18-24 majd 0:00 után van még 9pont :DDD

Most a KKK honlapján először átírták a negyed eredményét 23-28ra, majd visszaírták 18-24re és megerősítették hogy 18-24 lett a negyed..

Szóval én futhatok a pénzem után de fogalmam sincs hogy bizonyítsam hogy 42pontos negyed volt és nem 51.. M4 nem ismétli. Elég nagy káosz volt ez a meccs a betnek. álló óra miatt irreális over határok, majd ez.. :S

#5885 november 07, 2016, 13:04:17, SPF Admin
Minden kurva oldal(mivel egymástól veszik át az infót) 23-28at ír de tévesen, már ketten megerősítették a 18-24et. Chaten persze elhajtottak hogy az övék a hivatalos.

Idézetet írta: ncis88 Dátum november 06, 2016, 22:48:21
Minden kurva oldal(mivel egymástól veszik át az infót) 23-28at ír de tévesen, már ketten megerősítették a 18-24et. Na ezt hogy  a faszomba bizonyítsam. Chaten persze elhajtottak hogy az övék a hivatalos.

Ez pl hivatalos forrás, ebbe nem köthetnek bele: http://kosarsport.hu/game/hun/x1617/hun_478

Köszi. Közben megtaláltam én is, el is küldtem nekik.
Arra viszont kíváncsi leszek mennyit kapok vissza. 20k volt a nyeremény, 10k volt a balanceom levonaskor, így lett mínusz 10km, amit viszont nulláztak. Ha 10k lesz az egyenlegem az korrekt lenne, de ha 20k akkor nyerek 10kt.

20k- t kaptam vissza. Nyertem 10kt ezzel az egesszel. Köszi bet365. :great:

Hello!Szeretnek nyitni a bet365 on szamlat es sok helyen nem erheto el...
A kovetkezo kerdeseim vannak:
1. hogy jarok el, alternativ cimet kernek...

2. mennyivel adozzak meg az esetleges nyereseget?

3. legalis-e, kaphatok-e buntetest ha szamlat nyitok es fogadok?

tudom, naiv kerdesek , de nagyon megkoszonnem ha kisegitenetek

Udv:Papalukas

#5890 november 07, 2016, 19:58:10, SPF Admin
Idézetet írta: papalucas89 Dátum november 07, 2016, 16:55:52
Hello!Szeretnek nyitni a bet365 on szamlat es sok helyen nem erheto el...
A kovetkezo kerdeseim vannak:
1. hogy jarok el, alternativ cimet kernek...

2. mennyivel adozzak meg az esetleges nyereseget?

3. legalis-e, kaphatok-e buntetest ha szamlat nyitok es fogadok?

tudom, naiv kerdesek , de nagyon megkoszonnem ha kisegitenetek

Udv:Papalukas

1. jelenleg ez: Alternatív cím

2. automatikusan semennyivel, ezt magadnak kell végigvinned, olyan 40%-át a nyereményednek

3. játszani legális, a nyereményt nem leadózni illegális. Sőt elméletileg nem csak a nyeremény után, hanem minden nyertes és vesztes fogadás után is kell.

40% az nagyon sok, akkor hol eri meg?

mennyire ellenorzik/veszik komolyan az ado ki nem fizeteset?

koszonom a gyors valaszt!

Idézetet írta: papalucas89 Dátum november 07, 2016, 17:39:51

mennyire ellenorzik/veszik komolyan az ado ki nem fizeteset?


Eddig nincs olyan nyilvánosságra került eset, hogy bárkit is elmeszeltek volna. Egyelőre az irodák blokkolása, és a befizetések bankokon keresztüli tiltása van a felhasznált eszközök között.

Amúgy van néhány hsz, sőt topic is ezen az oldalon ezzel kapcsolatban, érdemes rákeresni.

Én is kérdeznék a nagyérdeműtől:

szóval van egy esemény amire fogadtam. Időközben akkora volt az odds mozgás, hogy ha visszafogadok, kapok "ingyen" egy 1,3-as szorzót. Viszont a piszok, a felvehető most funkcióban csak 1,05-ös szorzónak megfelelő nyereményt ajánl fel.

A probléma az, hogy még függőben van a befizetési bónuszom, elég jól is haladok vele, nem szeretném ha a visszafogadás miatt törölnék.. Nincs olyan másik iroda ahol van regem és rakható ez az esemény, de ennyiért inkább visszafogadnék.. Valakinek van tapasztalata ilyen téren? Mennyire vennék szigorúan ha visszafogadnék?

koszonom

a beutalas kartyaval a legbiztosabb?vagy milyen mas beutalasi modot javasolsz?