Hurkabalint Sportfogadó Naplója (CÉL: 8.000.000 Ft)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Rég írtam már a naplómba... Az elmúlt hónapokban sok minden történt velem, bwinen voltak kisebb sikerek, de egyébként nem sok. A főiskolában ez az utolsó félévem ha minden jól megy, oda is kellett koncentrálnom nem keveset. Szerencsére úgy jött ki a lépés mindig, hogy tenisz mérkőzéseket szép számmal tudtam nézni. A római döntő előtt úgy éreztem, hogy Djokovic nyerni tud, de Nadal minden eddigi Nadalt felülmúlt idén salakon, így aznap este tanulás közben bevillant, hogy ő bizony megnyeri ezt a Roland Garrost, egyedül egy Szupercsillagharcos szintjén lévő szerb tudná megállítani, de még az sem biztos hogy neki sikerülne! Konzultáltam az általam a Fórum legnagyobb teniszszakértőjével is, patyival, ő is megerősített a döntésemben amiért külön köszönetet mondok most. :) 1,83 körül kínálták az irodák, másnap már lement 1,65-re, meg 1,72-re is, így gondolkodóba estem. De szerencsére két iroda még nem eszmélt, így regisztráltam FortunaWin-re és William Hill-re is és ott felpakoltam Nadalra a 600.000 Ft-ot. Pénteken jött a sorsolás, sikerült jó ágra kerülni, elkerülve Federert, Del Potrot, Tsongat és Berdych-et is! Szerencsére sima utunk volt a döntőig, és szettveszteség nélkül jutottunk be a fináléba! :) Ekkora már 4,00-es oddson vissza tudtam volna fogadni a szerbre, de kitartottam, mondván: én fél millióra szerződtem! :ok: Nadal aztán behúzta a döntőt is, földöntúli örömet okozva ezzel nekem! Így mégegyszer itt is köszönetet mondok a JóIstennek és NagyPapámnak, akik fentről segítettek nekem, továbbá természetesen Rafael Nadal-nak is, minden idők legnagyobb salakos játékosának, valamint Eich86 és miragehun nevű fórumtársaknak is a kitartó szurkolásért! :ok:

Ez volt tehát az én Roland Garrosom:

Roland Garros(Férfi Tenisz) MEGNYERTE! :great:             
    Tipp: Rafael Nadal megnyeri a Roland Garros-t (1,83)


Tét:    600000 Ft
Teljes nyereményszorzó:    1,83
Lehetséges kifizetés:    1100000 Ft

+ 500.000 FT

Út a győzelemig (fejből tudom őket :) ):

1. forduló: Nadal - Bolelli 3-0 (6-2 6-2 6-1)
2. forduló: Nadal - Istomin 3-0 (6-2 6-2 6-0)
3. forduló: Nadal - Schwank 3-0 (6-1 6-3 6-4)
4. forduló: Nadal - Monaco 3-0 (6-2 6-0 6-0)
Negyeddöntő: Nadal - Almagro 3-0 (7-6 6-2 6-3)
Elődöntő: Nadal - Ferrer 3-0 (6-2 6-2 6-1)
Döntő: Nadal - Djokovic 3-1 (6-4 6-3 2-6 7-5)

Gratula még egyszer barátom! Igaz én mondtam,hogy ne tegyél a torna előtt senkire se,pláne ne ekkora összeget!De én leszek az is,aki a legjobban örül annak,hogy nyertél fél milliót! :) És örülök,hogy most sem hallgattál rám,mint általában! :) Nagyon nagy siker ez,nagy tét nagy nyereség! Volt vér a ... :D És kifizetődött! Jah és még egyszer szeretném megköszönni itt,hogy múlt héten adtál pár tenisz tippet és elég szépen kerestem vele!Remélem ,hogy most újjult erővel és egy nagyon szép bankkal meg sem állsz a kitűzött célig.Én ott leszek melletted és megcsináljuk érzem! Mégegyszer gratulálok a hatalmas sikerhez!  :beerchug:

Szép volt!
Hatalmas grt :-)
És még sok ilyet!;)

Ez nem semmi volt Bálint! Hatalmas gratuláció! Példakép kategóriájú fogadó vagy! Így kell ezt csinálni! Ami nagyon erős tipp,azt nyomni kell,nincs mese!

Gratulálok, minden grand slamre kívánok neked hasonló fogadást!!!!  :beerchug:


Nagyon király és elképesztően bátor vagy. Mondjuk teniszben benne lehet egy váratlan sérülés, de itt most szép kerek összeg lesz. Nagy gratula hozzá.

Grat!  :beerchug:

Nem kis bátorság kellett ehhez a téthez, bár nem tudom mekkora bankkal rendelkezel... mindenesetre az jó jel hogy kizártad a lélektant a dologból, és képes vagy nagy tétekkel játszani.

Sok ilyen szelvényt, és ekkora nyereményt!!! :ok:


Idézetet írta: spitfire Dátum június 12, 2012, 23:53:09
Grat!  :beerchug:

Nem kis bátorság kellett ehhez a téthez, bár nem tudom mekkora bankkal rendelkezel... mindenesetre az jó jel hogy kizártad a lélektant a dologból, és képes vagy nagy tétekkel játszani.

Sok ilyen szelvényt, és ekkora nyereményt!!! :ok:

Köszönöm spitfire! Hidd el nagyon hosszú volt az a majdnem 3 hét ami a tét felrakásától a győzelemig vezetett. Minden mérkőzés alatt gyomorgörcsöm volt már egy szoros game-nél is! :) De ahogy mondani szokás: bátorság nélkül nincs győzelem! :ok:

Huhh ez nagyon szép volt Paszektől! :) 3:4-nél mondom hátha vissza tudja hozni még, 3:5 0-40-nél már csak a csodában bíztam, de 5 mérkőzéslabda hárítása után raktam még rá hisz nőkről van szó. Kerber be is remegett ahogy kell, Paszek pedig jól játszott, lehet kár volt visszafogadni, de sebaj, így is szép a nyeremény! :beerchug:

Tamira Paszek - Angelique Kerber (Női Tenisz) ÉLŐ Megfogadva 5-7 6-3 3-4-nél. 2-1 :ok:             
    Tipp: Paszek nyeri a mérkőzést (6,00)


Tét:    2000 Ft
Teljes nyereményszorzó:    6,00
Lehetséges kifizetés:    12000 Ft

Tamira Paszek - Angelique Kerber (Női Tenisz) ÉLŐ Megfogadva 5-7 6-3 4-5-nél. 2-1 :ok:               
    Tipp: Paszek nyeri a mérkőzést (9,00)


Tét:    6250 Ft
Teljes nyereményszorzó:    9,00
Lehetséges kifizetés:    56250 Ft

Visszafogadás:

Tamira Paszek - Angelique Kerber (Női Tenisz) ÉLŐ Megfogadva 5-7 6-3 5-5-nél. 2-1 :noway:               
    Tipp: Kerber nyeri a mérkőzést (1,90)


Tét:    9075 Ft
Teljes nyereményszorzó:    1,90
Lehetséges kifizetés:    17325 Ft

Véget ért a június. Egy csodálatos június ami engem illet! :) Így mint ahogy már megszokhattátok, a kudarcaim mellett a sikereimről is beszámolok nektek! :) Sikerültek a vizsgáim a főiskolán, így szeptembertől indulhat a szakmai gyakorlat egy cégnél. A fogadások szempontjából pedig egy egészen elképesztő hónapnak értem a végére! :ok: Indult ugye az egész Rafael Nadal párizsi sikerével ami fél millió Ft-ot hozott nekem. Még a döntő napján beraktam a maradék 300.000 Ft-omat a bet365-höz hogyha esetleg vissza kellene fogadni akkor azt 3,00-as oddson megtehessem. Mint tudjátok úgy alakult, hogy nem volt szükség a visszafogadásra, így június 12-étől ismét belekezdtem az élő fogadásokba kedvenc irodámnál. Elképesztő, hogy mennyire jöttek a tippek a füves tenisz szezonban, de a szerencse is végig mellettem állt. Istomin például 2 meccslabdát hárítva nyert Granollers ellen, Paszek pedig 5-öt hárított mielőtt behúzta volna nekem a meccset! Pár nappal ezelőtt pedig Dimitrov adta fel a meccset ahol garantált vereség lett volna. Hogy azért adta fel mert vesztésre állt, vagy tényleg volt valami baja és azért esett ennyire vissza azt nem tudom, de én inkább az első gondolatra teszem le a voksomat. És higgyétek el, nem azért írom ezeket le nektek, hogy felvágjak vagy jöjjenek a dícsérő szavak! Azért írom le mindezt, hogy lássátok, igenis meg lehet csinálni, igenis el lehet jutni 10.000 Ft-ból ilyen magas szintre, mint ahogy azt a fórum történelmében már nem egy valaki megcsinálta! Tavaly szeptemberben kezdtem neki, és voltak komoly hullámvölgyek, nagy nyereségek, bíztató és kritizáló hangok is egyaránt! Ami sosem változott, az a KITARTÁS! Mert kitartással és szorgalommal lehet sikereket elérni, el lehet indulni a helyes úton!

Június havi tiszta profit: + 1.100.000 Ft  :great:

Maradok tisztelettel:

Bálint

Gratula! sok ilyen 'zöld' hónapot kívánok! Én most júliusban ennek a tizedére bazírozok, hogy legyen mit visszabukni az Olimpián  :D

Mégegyszer grat  :ok:

Június havi tiszta profit: + 1.100.000 Ft


  Olyan qrva jol néz ki... :great:
  Hatalmas GRATULA

Nagyon nagy gratuláció, és további ilyen sikeres hónapokat kívánok neked, és mindenki másnak a fórumon!!!  :beerchug: