Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#2490 július 18, 2023, 12:50:39, csucsu Ok: nem
Idézetet írta: teszta75 Dátum július 17, 2023, 19:55:36Ez ok csak nekem olyan stat kellene visszamenőleg kb 10 szezonra ahol az adott ligának a leghosszabb sorozatai vannak és nem egy adott csapatnak, de ilyet nem nagyon találni sehol (mert liga szinten adott eseményre nézve sokkal hamarabb szakadnak meg sorozatok mint csapatszinten szerintem)



döntetlenre vadászatra volt példa, most tavasszal  25
nyerő  sorozatból állt a fogadás, 1000.- forintos alaptét mellett 160ezer fölötti  lett a  nyereség.


https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__12141927-dontetlen-vadaszat

#2491 július 20, 2023, 05:37:44, dagobert980
Üdv! Én a következőt kezdem valószínűleg jövő hét végétől:
Kétesélyre teszek,mégpedig Hazai v Döntetlenre,tehát 1X. Minimum szorzó 1.50. A Vendég szorzója 2.00 felett kell h legyen.Tétemeléssel. 5 meccsre belőve a bankot,tehát 5 lehetőségem van 1 találatra.

légyszives soroljatok már fel néhány mint a tenisz, kétesélyes sportágat, kiakarom probálni a teniszben már bevált stratot néhány más sportágban, ne kelljen már végigböngésznem a félinternetet mert most 10 nap táborozás után csicsikálni akarok és akkor holnap ujukt erővel folytatom a naplot

Idézetet írta: attila77 Dátum július 26, 2023, 18:35:51légyszives soroljatok már fel néhány mint a tenisz, kétesélyes sportágat, kiakarom probálni a teniszben már bevált stratot néhány más sportágban, ne kelljen már végigböngésznem a félinternetet mert most 10 nap táborozás után csicsikálni akarok és akkor holnap ujukt erővel folytatom a naplot
Ott van, például, a darts és a snooker, de a focinál is találsz több kétesélyes fogadást:
- gólok alatt vagy felett (pl.: 2.5 gól alatt - 2.5 gól felett, 1.5 gól alatt - 1.5 gól felett, stb.),
- mindkét csapat gólt szerez (igen vagy nem),
- X csapat gólok felett vagy alatt,
- Y csapat gólok felett vagy alatt,
- az 1. félidőben gólok felett vagy alatt,
- a 2. félidőben gólok felett vagy alatt,
stb.

Élő fogadás stratégia over 1.5 gólra

A sportfogadás egy izgalmas és taktikai érzéket igénylő feladat, amelynek során megpróbáljuk előre jelezni egy adott sportesemény kimenetelét. Minden fogadónak megvan a maga módszere és stratégiája arra, hogyan válassza ki a legvalószínűbb győztest vagy eredményt. Az én személyes fogadási stratégiám egy kis rizikó faktorú megközelítésre épül, melyben gólokra fogadok. Olvasd tovább

Köszönjük @Tomka

Idézetet írta: Admin Dátum október 02, 2023, 13:48:42Élő fogadás stratégia over 1.5 gólra

A sportfogadás egy izgalmas és taktikai érzéket igénylő feladat, amelynek során megpróbáljuk előre jelezni egy adott sportesemény kimenetelét. Minden fogadónak megvan a maga módszere és stratégiája arra, hogyan válassza ki a legvalószínűbb győztest vagy eredményt. Az én személyes fogadási stratégiám egy kis rizikó faktorú megközelítésre épül, melyben gólokra fogadok. Olvasd tovább

Köszönjük @Tomka
Néhány overes bajnokság (szerintem): az angol Premier League, a német Bundesliga 1., a dán Szuperliga, a holland másodosztály (Eerste Divisie, Jupiler League), az izlandi 1. osztáy, a svéd Superettan.

Néhány underes bajnokság (szerintem): a görög Szuperliga, a paraguay-i Primera Division, a marokkói Botola Pro, gyakran a francia Ligue 2, gyakran a román 1. osztály, és olykor a spanyol LaLiga2.

Idézetet írta: csabax Dátum október 02, 2023, 22:21:37Néhány overes bajnokság (szerintem): az angol Premier League, a német Bundesliga 1., a dán Szuperliga, a holland másodosztály (Eerste Divisie, Jupiler League), az izlandi 1. osztáy, a svéd Superettan.

Néhány underes bajnokság (szerintem): a görög Szuperliga, a paraguay-i Primera Division, a marokkói Botola Pro, gyakran a francia Ligue 2, gyakran a román 1. osztály, és olykor a spanyol LaLiga2.

@csabax a "szerintem" az nem valami egzakt dolog, a teóriádat könnyen ellenőrizheted pl. az sfstats.net oldalon (meg még rengeteg helyen), ahol évekre visszamenőleg írják a legpopulárisabb bajnokságok over-under adatait is. Amúgy minél overesebb egy bajnokság, akkor az over 2,5 oddsai annál kisebbek, és fordítva, az underes bajnokságok (Argentína, Marokkó, sok arab stb.) under-oddsai néha szánalmasan kicsik (akár 1,40 meg ilyenek).

Idézetet írta: flamman Dátum október 03, 2023, 13:58:49@csabax a "szerintem" az nem valami egzakt dolog, a teóriádat könnyen ellenőrizheted pl. az sfstats.net oldalon (meg még rengeteg helyen), ahol évekre visszamenőleg írják a legpopulárisabb bajnokságok over-under adatait is. Amúgy minél overesebb egy bajnokság, akkor az over 2,5 oddsai annál kisebbek, és fordítva, az underes bajnokságok (Argentína, Marokkó, sok arab stb.) under-oddsai néha szánalmasan kicsik (akár 1,40 meg ilyenek).
Ja, nem pontos. Azért jeleztem, hogy szerintem, mert emlékezetből soroltam fel párat.

Sziasztok.Játsza valaki ezt? 1.Félidő 1 alatt.Ez a két leggyakoribb esemény.gyakran látom ezt overes ligáknál is.Főleg ázsiai térségben.Van olyan,hogy a 10 perc is eltelik mire az odds 2.00 szintre csökken.Ennek az ellenkezőjét is sokszor látom ami a 0.5 felett, araboknál ami kb.20 percben 2.00 odds.Mindkettő pont az ellenkezője amit a bukik várnak az oddsaik szerint.Hülyén hangzik mint a Parrondo-paradoxon. :)

Idézetet írta: el hungaro Dátum december 27, 2023, 09:24:13Sziasztok.Játsza valaki ezt? 1.Félidő 1 alatt.Ez a két leggyakoribb esemény.gyakran látom ezt overes ligáknál is.Főleg ázsiai térségben.Van olyan,hogy a 10 perc is eltelik mire az odds 2.00 szintre csökken.Ennek az ellenkezőjét is sokszor látom ami a 0.5 felett, araboknál ami kb.20 percben 2.00 odds.Mindkettő pont az ellenkezője amit a bukik várnak az oddsaik szerint.Hülyén hangzik mint a Parrondo-paradoxon. :)
Válaszolni, sajnos, most még nem tudok a kérdésedre, viszont kérdeznék én tőled, hiszen éppen tervezem kipróbálni az általad említett fogadást.
Engem az érdekelne, hogy vannak-e erre tapasztalaid a görög, marokkói és/vagy egyiptomi ligák eseményeiről?
Ha vannak, akkor milyenek?
Ki akarom próbálni az underes fogadást és jó lenne némi infó arról, hogy hol és hogyan lenne érdemes elkezdenem.

Hello.Igen használom ezeket a ligákat.A görögöket óvatosan kezeld félidős underra.Underes ugyan de gyakran az első félidőben gól születik,ezért ha van rá lehetőség 0.5 overt nyomok rá ha a 22 percig nincs gól és eléri a 2.00 oddsot.Ha van rá lehetőség vagy muszály mert nincs gól akkor szögletet is ütök rá.Szögletszám átlagosan 3. valószínüleg az egyik esemény bekövetkezik.Ennek az a sarkalatos pontja,hogy egyik üti a másikat,így nem jutsz egyről a kettőre. Amit meg lehet próbálni kihasználni az az események egyenlőtlen eloszlása.Totalcorner-en követem.Az észak afrikaiaknál rakhatsz 1 undert viszont ott szar lesz az odds kb 1.60-ról indul,és nyilván csökkeni fog.Az hogy két gól van az ritka esemény lesz de ezt a bukik is jól tudják mivel statisztikákból dolgoznak.

Mivel nem szeretnék félrevezetni senkit ezért kérlek vedd figyelembe amit fentebb leírtam azok ÁTLAGOK.Tehát ne vedd tutinak.Ezért a legfontosabb a bankroll management.Nem tudok mit kezdeni azokkal a bejegyzésekkel,hogy ez a csapat kétszer nyert az meg háromszor vesztett és ezért ez, meg az, meg amaz fog történni.Minden tiszteletem azoké akik tudják a statisztikát olvasni.Egy dolog biztosan meg fog történni"Regresszió az átlaghoz"sajnos nem tudjuk,hogy mikor.

Köszi a választ!
Számomra értékes infók. Tudatában vagyok annak, hogy átlagokról van szó.
Azért is kérdeztem rá a görögökre, mert összezavartak. Látom, hogy underes bajnokságról van szó, ám azt is, hogy egyre gyakrabban vannak gólok az első félidőben, majd utána semmi gól. Hasznos infó tőled, hogy vigyázni kell velük.

Örülök,hogy segíthettem haver.A mai vicces helyzet az Algéria u-21 mindegyiken volt gól(első félidő).Volt olyan amelyik a 19. percben elérte a 2.00-es odds-ot(over 0.5)Arra gondoltam lejátszom a Masainello-t ezekre a ligákra.A kiválasztásnak feltétele,hogy érje el a 2,00-odds-ot a 22.percig(nyilván gól nélkül előtte)és legyen legalább 4 kapura lövés a 20.percig.Látjuk majd mi lesz.Aztán majd finomítunk rajta.Ha gondolod próbáld több szem többet lát. :o

Idézetet írta: dagobert980 Dátum július 20, 2023, 05:35:26Üdv! Én a következőt kezdem valószínűleg jövő hét végétől:
Kétesélyre teszek,mégpedig Hazai v Döntetlenre,tehát 1X. Minimum szorzó 1.50. A Vendég szorzója 2.00 felett kell h legyen.Tétemeléssel. 5 meccsre belőve a bankot,tehát 5 lehetőségem van 1 találatra.

Hali! Hogy lesz ebből profit, mi a tétemelés, mi lett az eredmény, ha kipróbáltad?