Premier League 2023/24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Premier League - 21/04/2024 (vasárnap, április 21, 14:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Mindkét csapat gólt szerez mindegyik mérkõzésen ezen a napon 7.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Fulham - Liverpool (vasárnap, április 21, 17:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Rodrigo Muniz, Mohamed Salah, Darwin Nunez és Luis Diaz több mint 0,5 kapura lövés 3.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Arsenal - Chelsea tipp: Meg kell nyerniük 1.46-os szorzón!

Nem fér bele a hiba, mind a három pontra szüksége van az Ágyúsoknak. Olvasd tovább


Arsenal - Chelsea (kedd, április 23, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Gabriel Jesus, Martin Ødegaard, Cole Palmer és Nicolas Jackson egyenként több mint 0,5 lövés a kapura 6.75

A hazai csapat nyer, és mindkét csapat gólt szerez 3.00
 
Cole Palmer gólt szerez 4.50

Mindkét csapat megnyeri a mérkőzéseit 8.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Premier League - 24/04/2024 (szerda, április 24, 20:45CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Mindkét csapat gólt szerez mindegyik mérkõzésen ezen a napon 7.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Wolves - Bournemouth (szerda, április 24, 20:45CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Dominic Solanke szerzi az első gólt 6.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Crystal Palace - Newcastle United (szerda, április 24, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Eberechi Eze, Jean-Philippe Mateta, Alexander Isak és Anthony Gordon egyenként több mint 0,5 lövés a kapura 4.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Everton - Liverpool (szerda, április 24, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Mohamed Salah szerzi az első gólt 5.00

Dominic Calvert-Lewin, Dwight McNeil, Mohamed Salah és Diogo Jota több mint 0,5 lövés a kapura 7.00

A vendég csapat nyer, és mindkét csapat gólt szerez 3.00

Lesz piros lap a meccsen 4.60

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Manchester United - Sheffield United (szerda, április 24, 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

A hazai csapat -2,5-os hendikeppel nyer 3.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Everton - Liverpool tipp: Elúszik minden hajó Klopp számára

Rangadó, bár a magyarok nem igazán tudják, hogy ez rangadó. Csak Szoboszlait ismerik, de őt nagyon. Milyen bugyiban lehet ma? Olvasd tovább


Manchester United - Sheffield tipp: Fogadni egy értelmetlen meccsre

Annyi sérült van mindkét oldalon, hogy nehéz meghatározni mire is számíthatunk a felektől.  Olvasd tovább


Nehéz helyzet ez a Liverpoolnak és most már jövő szempontjából úgy tűnhet, közel sem biztos, hogy jó döntés volt Szoboszlai Dominitól csapathoz való igazolás. Talán ebben a topicban volt róla szó, hogy mennyit változott a stáb összetétele a csapatnál (negatív irányba), kicsit olyan érzésem van most is ezzel (Xabi Alonso és Ruben Amorim is visszautasította őket), mint mikor Jude Bellingham helyett Szoboszlai Dominik érkezett.

Ahogyan például a Barcelona is, úgy a Liverpool is jelentőset lépett vissza, nem hiteles csapat a prémium kategóriás fiatal tehetségek számára. A Barcelonánál emlékezhetünk rá, hogy Laportáék mennyire mentek Haaland után, illetve korábban De Ligt is képben volt, mindkettőnél kiderült, hogy hiányzott a koncepció. Valami hasonlót érzek itt is, bár Liverpoolban nincsen ennyire kimondva, de nem lennék meglepve, hiszen már a sokadik first option mondja vissza a csapatot és be kell érni most is egy Arne Slottal edzőként.

Voltak bizakodó drukkerek, akik azt mondták, elég megnézni, mennyire szépen játszott a Feyenoord, milyen jó kis csapat voltak, csak azt sem árt hozzátenni, erre a szezonra Slot és a játékosok is elfogytak, kiestek egy olyan BL-csoportból, ami hozható lett volna, hiába egy klasszis potenciállal megáldott támadó (Giménez), nem tudták fejleszteni, ráadásul Slot például újdonsült edzőkkel szemben is felsült (De Rossi az EL-ben). Elvileg már csak 1.20 van Slot érkezésére, Romano is megírta, megmondom őszintén, ennél azért nagyobb névre számítottam (és nem feltétlenül kiégett egykori sztáredzőre gondolok, hanem lehetett volna az Amorim-féle fiatal tehetség is).

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 24, 2024, 13:15:35már a sokadik first option mondja vissza a csapatot és be kell érni most is egy Arne Slottal edzőként.
Sok másik Liverpool-szurkolóval ellentétben nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy egy nagyon eredményes edző után ki lesz az új edző. Számomra teljesen lényegtelen, hogy hívják azt, aki nemsokára meg fog bukni. Mindegy a név.
Ugyanis általában az szokott lenni, hogy a nagyon eredményes edzőt követő új edző belátható időn belül megbukik.
Sok példa van erre, nem sorolom fel, elegendő csak az egyik esetre emlékezni:
Szerintem David Moyes egyáltalán nem rossz edző, de hiába volt ő Sir Alex Ferguson kiválasztottja, hogy ő kövesse a nagyon eredményes skót legendát a tehenészek kispadján, hiszen a tehenészeknél David Moyes úgy is megbukott, hogy Sir Alex Ferguson személyesen választotta ki őt az utódjának. A bukást követően Moyest addig cikizték, amíg elmenekült Angliából. Majd visszatérése után az általa irányított West Ham United veretlenül nyerte meg az UEFA Európa Konferencia Ligát.

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 24, 2024, 13:15:35Elvileg már csak 1.20 van Slot érkezésére, Romano is megírta, megmondom őszintén, ennél azért nagyobb névre számítottam (és nem feltétlenül kiégett egykori sztáredzőre gondolok, hanem lehetett volna az Amorim-féle fiatal tehetség is).
Amorim-féle fiatal tehetség korábban is több volt a portugáloknál.
Például Andre Villas-Boas, akit nemrégen úgy sztároltak, mint a következő Mourinho.

#538 április 25, 2024, 07:00:19, TiB
Idézetet írta: csabax Dátum április 24, 2024, 17:26:38Sok másik Liverpool-szurkolóval ellentétben nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy egy nagyon eredményes edző után ki lesz az új edző. Számomra teljesen lényegtelen, hogy hívják azt, aki nemsokára meg fog bukni. Mindegy a név.
Ugyanis általában az szokott lenni, hogy a nagyon eredményes edzőt követő új edző belátható időn belül megbukik.

Én is így látom, Klopp-szintű klublegenda után csak bukni lehet. Jó példát írtál, szerintem Davd Moyes remek edző, és elsüllyedt a hajó vele. Ráadásul azóta is gyenge a United, ami egyértelműen mutatja Sir Alex Ferguson nagyságát.

Klopp nagyságához sem lehet felnőni, szeri ntem fontosabb kérdés lesz az irányvonal. Milyen játékosokat igazolnak, milyen stílust akarnak a vezetők, és ha ez konstans lesz és jó irányvonal, akkor majd pár év múlva jöhet egy Klopphoz hasonló legenda.

Elég csak megnézni a Chelsea-t, azt sem tudják mit akarnak, igazolnak össze-vissza, és sorra buknak az edzők. Manchester United szintén, a vezetők még Ferguson, Beckham, Cantona pecsenyéjét sütögetik, elég megnézni melyikek a legnépszerűbb, és legtöbb pénzt termelő klubok. Eközben a United azt sem tudja merre van arccal előre.

Idézetet írta: csabax Dátum április 24, 2024, 17:26:38Például Andre Villas-Boas, akit nemrégen úgy sztároltak, mint a következő Mourinho.

Villas-Boas valójában amúgy sosem akart igazán sztáredző lenni, de ennek is megvan az oka. Tehetős családból származik, neki a foci amúgy olyan volt, mint mondjuk a tereprali, azt is imádja, hobbi mindkettő (nem véletlen ment a Dakarra). A kapcsolatai révén (Bobby Robsonnal egy luxusnegyedben laktak), volt szerencséje karrierje elején, de szerintem ő sosem vágyott arra, hogy ilyen Mourinho-szintű edző legyen. Luxusautói vannak, cégei stb., kétségtelen, volt egy kis szenvedélyei a sport iránt, megpróbálta, nyert néhány trófeát, jó volt benne, de nem véletlenül hagyta abba, nem innen akart ő visszavonulni, nem a labdarúgásból élt, neki az aprópénz volt.