Sportfogadás az életünk > Sportfogadás naplók

Executor a Nagy Lavór túloldalán!

(1/30) > >>

executor:
Ide csak az USA bajnokságokon elhelyezett tippek kerülnek. Sokat nem szeretnék írni róluk, mert az eddigi próbálkozásaim is csúfosan megbuktak. Tehát USA sport és a cél havi 2-5 egység profit. Hajrá!  :beerchug:

executor:
Jöjjön az első tipp az NHL-ből.

St. Louis Blues - Colorado Avalanche   :great:   3:1

Tipp: Blues ah -1,5  odds: 2,90   Tét: 1 egység

+1,9 egység

Igyekszem mindig indoklást írni a tippekhez, de nem fog mindig sikerülni. A Blues rajtja nem sikerült valami fényesen. A bajnok eddig nem találja a játékát, de azt gondolom ez tavaly is hasonlóan volt. Ilyenkor ez még nem sokat jelent. Mindenesetre a keretük bombaerős és otthon bárkit képesek megverni.
A Colorado erősen kezdte az idényt, vezetnek is Nyugaton. Gólerősek és jól is védekeznek. Veszíteni is csak hosszabbításban sikerült. Ezek alapján feltehetnénk a kérdést, hogy mitől jönne ez a tipp?
Nos a Blues nagy mumusa a vendégeknek otthon. 2012 óta 17 hazai meccsen csak 3 alkalommal, húzták el a vendégek a zenészek nótáját. Ez azért jelent valamit. Továbbá a Bluesnek erősen javítania kell az otthoni mérleget. Erre jó lehet a mostani és az LA elleni meccs. Szóval ezt ilyen oddson érdemes megpróbálni. Kis kockázattal nagy nyereség lehetősége.

executor:
Még annyi, hogy a tippeknek elég nagy része nem fog jönni. Talán 50-55 % a sikeres tippek aránya.  Azért ez nem rossz, lévén hogy a vérprofi tippelők hoznak hosszútávon olyan 65%-ot az amerikai sportokban. Cserébe az oddsok magasak lesznek. Remélem. Bár hány alkalommal gondoltam már így!  ;D

executor:
Hát tegnap kissé beszari voltam. Akartam dobni egy tippet az NBA-ben Raptors hendis győzelmére(ah -6) a Pelikánok ellen, de megondoltam. El is szalasztottam egy győztes tippet. 😕 Na de jöjjön egy kosár éjszakára.

Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves  :noway: 126-127

Tipp: Nets win ah -3,5

Odds: 1,98      Tét: 1 egység

Iroda: Pinnacle

-1 egység

executor:
Ismét az NBA van porondon.

Houston Rockets - Milwaukee Bucks

Tipp: Rockets win ah -1,5      111-117

Odds: 1,95     Tét: 1 egység

Iroda: Pinnacle

-1 egység

Indoklás: Nos megkezdi az idényt ez a két csapat is. Tavaly oda vissza kikapott a Rockets a Buckstól, ami azért nem jellemző a kettejük párharcában, az meg végképp nem jellemző, hogy ez Houstonban megtörténik. Azonban a tavalyi év különleges volt a Milwaukeenak, hiszen a 4 közé verekedte magát a playoffban.
De új idény, új remények. Mivel a Rockets ebben a felállásban 23 meccsükből 16 alkalommal nyert eddig és a keretük is jóval erősebbnek tűnik sőt lényegében érintetlen és összeszokott, továbbá megszerezték Russell Westbrookot az Oklahomától, minden adott egy jó kezdéshez. Úgy legyen!

Westbrook húzta a csapatot, de nem volt elég. Két negyedig minden frankó volt, a harmadik az elmegy kategória, hogy utána a végére jöjjön egy kis összeomlás!  :redchug:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése