OTP Bank Liga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Korábban azt naplóztam, hogy a mai Puskás-Fradi meccsre nincs igazi gondolatom fogadóként...
Azóta elolvastam a Vécsei-féle beharangozó interjút. Se edzőtábor, foghíjas keret az Afrika-kupa és a Covid miatt.
....és akkor Csercseszov azt mondja, hogy a Fradinak fizikálisan 120 percet kellene bírnia azonos erőnléti szinten, s nem 90-et! Nálam ez azért betalál. Ha nézzük a nemzetközi focit, akkor látjuk, hogy pl spanyol szuperkupában hogyan haltak meg Real, Barca játékosok a 100. perc után. Ilyen a top futballban nincs!!! Hülyeség!
A cél az, hogy a 90 percben add ki magadból a maximumot és győzz! Micsoda faszság, hogy bírd még 30 percig...mit bírj, ha kiadsz magadból mindent? Szerintem nem fog tudni győzni a Ferencváros, a tippem 1x – illetve ez hosszú távon nem jó/hatékony filozófia!

Ami működik: koncentrálj az első pillanattól; legyél fejben/mentálisan/fizikálisan topon; és adj ki mindent a pályán, minden erődet hagyd kinn!; majd regenerálódj gyorsan (jégfürdő, vér-vizelet mintavétel orvosi szaksajtóval: milyen ásványi elemek hiányoznak a szervezettből maximális 90 perc után – és ásványi anyagok pótlása+alvás+masszás – magyarul rehab).
Kb ez van mikor 2  meccs van egy héten. Nem edzik túl magukat, hanem inkább az intenzív jelenlét a fontos, és az, hogy képes legyen rá a játékos (helyzetbe hozza a szakmai stáb).

Szóval szerintem cumi ez a Csercseszov a nyilatkozatok, és a helyzet alapján.
Meglátjuk a meccsen.

Nálam is totál háromesélyes ez a meccs, s ezek a tényezők mind-mind bennem is felmerültek nálam. Afrika-kupa, Covid, új edző, hideg időjárás, plusz az év első meccsét tavaly is becumizta a Fradi hazai pályán a Kisvárda ellen (0:1)!! Forintot nem tennék a zöld-fehérekre, főleg úgy, hogy a Puskást sem szokták sűrűn megverni mostanság. Igazából totál nobet lenne a meccs számomra, ha nem lenne rá élőre egy kockázatmentes fogadásom. Szerintem bepakolom félidő X-re!  ;D

Kezdőben 9 idegenlégiós a Fradinál, a cserepadon is 8 :o

Már a kezdőben sem tartom ezt jónak, de ott azt el tudom fogadni érvnek, hogy játszanak a legjobbak, ha az idegen jobb, mint a magyar, akkor nincs mit tenni.. De a cserepadra minek ennyi vélhetően jó magas bért fizetni? ??? Szerintem az ilyen szintű mélységet (ha ezt annak nevezzük) még a kupaszereplés időszaka sem indokolja.

Tesóm, a másik szívügyednél a Liverpoolnál is nézzük meg mi van. Hétvégi meccs: 7 légiós a kezdőben, a cserepadon meg 5 külföldi. Angoloknál nem számít, csak itthon? ???

De amúgy tudom az más téma, meg xy magyarázatod van rá. ::)  :P

El kell fogadni, ez a trend a fociban.

Mai gondolatom Besic sárga lett volna, de a szemét unibet nem tette be a kínálatba... >:(

Idézetet írta: TiB Dátum január 27, 2022, 19:06:03Tesóm, a másik szívügyednél a Liverpoolnál is nézzük meg mi van. Hétvégi meccs: 7 légiós a kezdőben, a cserepadon meg 5 külföldi. Angoloknál nem számít, csak itthon? ???

De amúgy tudom az más téma, meg xy magyarázatod van rá. ::)  :P

El kell fogadni, ez a trend a fociban.

Avatart fogok cserélni (személyiséget bocsi nem tudok) ;D  Nem tudom miért lyukadunk ki mindig a Poolhoz és a Barcához :P

A Fradi esetében a padon ülő Marin fizetésében benne van a 'te és az én közpénzem' is, a Pool esetében tudtommmal Minaminonak nem tejelek ;D

A trendet elfogadom, de a kissé szottyadt NB1-ben erre valóban szükség van? ::)

IdézetA Fradi esetében a padon ülő Marin fizetésében benne van a 'te és az én közpénzem' is, a Pool esetében tudtommmal Minaminonak nem tejelek ;D

Ügyesen kikerülted a Liverpool légiós dolgot, szép mentés! :) Azért jön a Liverpool a párhuzamba, mert két klub, amit ismersz, ennyi. Szerintem az igény szüli a keresletet, szóval erre van szükség, a mai modern fociban.

Amúgy az adód kapcsán mik az elképzeléseid? Mennyit fizetsz be? Mert a közhelyesen értett "én adómból" épülnek az utak, a kórházak, abból fizetik a közalkalmazottakat, az állami cégeket tartják fenn belőle és még sorolhatnám, de marad annyi az "én adómból" hogy még a Fradi focistáit is kifizessék. Egy ideig könyveltem, azért nem ilyen sok az adónk, amit bedobunk a közösbe ;D

Nekem ez mindig furcsa, hogy azt akarjuk, hogy a magyar foci olyan jó legyen, mint a külföldi foci, de ha elkezd olyan lenni, akkor jön a hazafiasság. Érdekes :)

Bűn rossz ez a Fradi meccs.

Amikor az embernek végre van egy szabad estéje és ezt kapja  :redchug:

háát
Ez egy értékeĺhetetlen Fradi vóóót..
Az 1x meccs előtt megállt. Van mikor a nyilatkozatokból ki lehet következtetni a várható forgatókönyvet. Azért ennyire szar Fradira nem számítottam. Azt gondoltam, hogy a duma még megy, azt hogy nulla a tartalom azt azért nem.

Az öreg orosz Super Mario nem egy fenomén edző így elsőre, mondjuk nem elsőre, orosz válogatottnál se tartottam sokra.

Egyik csapat sem várja jó előjelekkel a 234. Derbit

Vasárnap este 20:00-tól az Újpest a Szusza Ferenc stadionban fogadja a hétközben blamázó FTC-t. Olvasd tovább


Fuuu...Guruban az elemzők úgy rárepültek erre a Paks-ZTE-re, mint legyek a friss... ;D  ;D  ;D Kíváncsi leszek nagyon erre a meccsre, már csak a Gurus-tippek miatt is  ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum január 29, 2022, 08:43:45Fuuu...Guruban az elemzők úgy rárepültek erre a Paks-ZTE-re, mint legyek a friss... ;D  ;D  ;D Kíváncsi leszek nagyon erre a meccsre, már csak a Gurus-tippek miatt is  ;D

Még nem olvastam az írásokat, sajna mobilról vagyok és dolgom is van, de miért ennyire érdekes a meccs? Valami gigszer van a zeg zeg Zalegerszeggel?

Idézetet írta: TiB Dátum január 29, 2022, 10:03:33Még nem olvastam az írásokat, sajna mobilról vagyok és dolgom is van, de miért ennyire érdekes a meccs? Valami gigszer van a zeg zeg Zalegerszeggel?

Én sem néztem, csak a főoldalon végiggörgetve láttam a Gurus-szekciónál, hogy legalább 4 elemzés van rá! Látatlanban gondolom az emberkék a gól-overre mentek rá.