Téli olimpia 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Halasztjak a mukorcsolya csapatverseny dijatadojat mert a hirek szerint az oroszoknal dopping gyanú merült fel..

 ;D  ;D

Ahogy nézem itt nem kínai érmet akarnak összehozni, de már rendesen hiányozna egy nap valami balhé nélkül

Mennyivel volt ez durvább kontakt Sanyitól, mint a döntőben? Ha ez nem kizárás, akkor az sem...

Ez a videozasok, kizarasok, tovabbjuttatasok utan felvetodott bennem egy kerdes. Sajat peldaval:

Van egy hatos elodontos futam, ahol a masodik kiloki a harmadikat, (tiszta kizaras lesz), s a negyedikrol feljovok a harmadikra, de engem is kilok a mogottem levo, akkor dontozok vagy sem?

Idézetet írta: RedMunchen Dátum február 09, 2022, 13:53:56Ez a videozasok, kizarasok, tovabbjuttatasok utan felvetodott bennem egy kerdes. Sajat peldaval:

Van egy hatos elodontos futam, ahol a masodik kiloki a harmadikat, (tiszta kizaras lesz), s a negyedikrol feljovok a harmadikra, de engem is kilok a mogottem levo, akkor dontozok vagy sem?



Továbbjuttatás csak akkor van ha továbbjutó helyről egy szabálytalanság miatt esik ki valaki.

Ha három tj van akkor igen továbbjuttatnak ha a te szabálytalanságod az később van, mert csak így állnál tj helyen ha 3 jut tovább.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 09, 2022, 10:02:48Halasztjak a mukorcsolya csapatverseny dijatadojat mert a hirek szerint az oroszoknal dopping gyanú merült fel..

 ;D  ;D

A hírek szerint Valieva(15) az akinek  mintája pozitív lett

Ez a Riiber kiesés nem tesz jót a norvég-német versenyfutásnak a legtöbb aranyért.
Mondjuk ha a 3 norvég arany helyett 3 német van, az már 6 különbség.
Elvileg a következő versenyen már rajthoz állhat, kérdés milyen formában...

Nem kell aggodni meg mindig szerintem.


Ami jott plusz 2 arany a nemeteknek Herrmannal es Geigerrel eddig azt el is viszi hogy a vart 2 siugras aranybol 0 nez ki. A jelenlegi 5 melle max 7 aranyat tudok elkepzelni, biatlonbol nem lesz tobb varhatoan. Johet 2 eszakibol, bar az egyeni nagyon nyitott de a valtoval azert most eselyesebbek a nemetek. 3johet bobbol, 1 ma szanko csapatbol es 1 szkeletonbol.

Ezt a 12t igy is tul kell lepnie a norvegoknak.

Johaug 0,5mp elonnyel nyert.. huuu :great:  :beerchug:

Olsbu "rozsalany" ugy lesimazta a noi sprintet a norvegoknak, hogy felig a nyakaban van mar az üldöző aranya is..

Csak a szokásos csalás megint Kínának, nem telik el így nap az olimpián...

https://telex.hu/sport/2022/02/11/magyar-gyorskorcsolya-valto-elodonto-nyilatkozatok-liu-shaolin-sandor-banhidi-akos-pekingi-teli-olimpia

,,Igazából Bencén ment el, nem tudta tartani a tempót a többiekkel. Örülünk, hogy eljutottunk idáig, de most sajnos nem sikerült megint döntőbe kerülnünk. Phjongcshangban az volt a nagy szerencsénk, azért tudtunk jól menni Ádóval, mert Viktor (Knoch Viktor) meg Csabi (Burján Csaba) nem maradtak le, most viszont nem ez volt a helyzet. Én jól éreztem magam, de nem tudtunk már csodát művelni. Ha ott tudtunk volna maradni, akkor beleszólhattunk volna a végébe, de ez nem sikerült"

– idézi Liu Shaolin Sándor nyilatkozatát a Nemzeti Sport.

Sanyi, elhiszem, hogy csalódott vagy, de ez egy csapatsport. Nem Bencén ment el. Rajtatok ment el.

Ez nem volt egy fair nyilatkozat, már bocsánat.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 11, 2022, 13:19:34Csak a szokásos csalás megint Kínának, nem telik el így nap az olimpián...

Most láttam az ismétlést. Egyszerűen nevetséges.
(Még szerencse hogy a sí sportágakban nem tudnak nekik csalni)

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 11, 2022, 18:34:46Most láttam az ismétlést. Egyszerűen nevetséges.
(Még szerencse hogy a sí sportágakban nem tudnak nekik csalni)

Az M4-en néztem, ott egy bíró ült a stúdióban (ha jól értettem), de még ő is azt mondta (mielőtt még bejelentették volna az ítéletet), hogy nem kell a döntőbe juttatni Kínát, mert szimplán versenybaleset, ez benne van, nem történt szabálytalanság. Miután lementek a futamok és a női döntőben Fontanát zárták ki, akkor a bíró azt mondta: újra kell értékelnie a dolgokat.  ;D Az olimpia után nem csodálom, ez így tényleg egy vicc.

#89 február 12, 2022, 13:46:19, MessiÁs
En az Eurosportos ismetlest lattam, ott ha jol sejtem egy korabbi koris volt a szakértő ( Talan Knoch Viktor???) O is azt mondta hogy ez nem lehet tovabbjuttatas, mert akkor mindenki azt csinalna hogy tj helyrol osszerug egy másik korival es korissal.. aztan neztek a kommentatorral amikor jott a hir..


Más

Johannes Boe dominal, egyre jobban allnak a norvegok. Ha nem lovi szet magat uldozesesben, talan nem, akkor jonnek majd szepen a norveg aranyak ahogy kell. Meg talan ma Lindvik vagy Granerud alakit siugrasban.

(Biatlon aranyoktol jobban tartottam, mert ot mindket nemnel vannak mas orszagbeli komoly konkurenciak. De talán ezzel a jo Boe es Olsbu Roiseland teljesitmennyel kompenzaljak pl az alpesi 0aranyat es az eszaki összetettet)


*Ott a Lindvik arany..
Holnap kene kiszurkolni a norveg valto aranyat sifutasban. A mutatott formak alapjan az oroszoknak all a zászló sajnos.