Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Rohadtul nem tetszik, eltűntek a kedvencek.


IdézetRohadtul nem tetszik, eltűntek a kedvencek.
Nekem sem tetszik, hogy nehéz visszaolvasni.

Idézetlófaszt
... és esti fényt.
 :beerchug:

Nekem is hiányzik a "kedvencek" megszüntetése

Nekem nem jön be, rikít ez a citromsárga szín, a köszi gomb túlságosan központi helyen van.

Tetszik az újítás.
De.
Az már nem annyira, hogy nincsen "Kedvencek".
Sajna én kizárólag csakis a "Kedvencek" útján olvastam a topikokat és azt sem tudtam, hogy melyik topik hol található a fórumban. Ezért aztán most megállapítom, hogy tetszetős az új fórum és közben bámulok, mint borjú az új kapura, mert azt sem tudom, hogy mi és hol van.

A sárga színre először én is azt hittem, hogy az akadálymentes weboldalt nyitottam meg  :D
Ha jól értem, akkor a "Értesítések be Értesíteni fog a fórum a témáról" lehetőség kiválasztásával itt az oldalon belül kaphatunk értesítést az adott téma új hozzászólásairól, tehát gyakorlatilag ez tudja pótolni a kedvenceket?

@Carpeks igen, de a kedvencek is hamarosan kész lesz.

Nekem se tetszik,szokatlan...ha lenne egy gomb, hogy a régi visszaállitása azonnal megnyomnám! :crazy: Nah, de majd megszokjuk idővel!

En köszönöm az újítást reménykedtem, hogy a tippjáték fogadási opció is bővül/újul  :-\  , par hónap után megszokjuk az új WBA honlapot , emlékszem a régebbi változásokat sem fogadta kitörő örömmel az org közössége

Nekem ez a kulso jobban tetszik, mint amikor a most levaltott volt az uj. 

Szintén visszaváltanék a régire, ha lenne rá egy gomb.

Idézet@Carpeks igen, de a kedvencek is hamarosan kész lesz.

Az tök jó, azt hittem, végleg megszűnt. Lesz valahol valami összefoglaló a változásokról, vagy érdemben csak a kinézet változik?

Nem tudom, hiba-e, de most, hogy válaszolni akartam erre az üzenetre, nem működött az idézés úgy, mint korábban, hanem a válaszra kattintva, utána kellett kiválasztani.

Kérdés:
Van-e valahol felugró ablak (popup) ezen az új fórumon?
Nálam blokkolva van az ilyesmi és most ennél az új dolgnál olykor olyan van, hogy egy-egy műveletnél nagyon rövid időre a "Töltés" felirat látszik, majd pedig nem történik semmi. És a sokadik újrapróbálkozásnál szintén mindig bevillan a "Töltés" felirat, majd pedig továbbra sem történik semmi.

@csabax nincs felugró ablak, valami más hiba lehet. Pontosan mikor jelentkezik ez a töltés felirat? Mire klikkelsz, melyik részen?