Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


En 1.4 koruli oddsokkal jatszom azt is 2 meccsbol hozom ossze. A nagyon valoszinu dolgokat kell megrakni. Ezt  erdemes neked megtalani h mi fekszik szoglet,golok,dupla esely stb. En ezzel  egy het alatt megduplaztam a penzem... Meg annyi h jol meg kell nezni mit raksz meg, attol h vmi 1,2-es attol meg nem biztos h erdemes is megrakni...

Köszönöm a segítséget!

Annyit szeretnék kérdezni hogy szoktam látni olyanokat hogy első ránézésre biztosnak tűnik mégis van rá kettes szorzó vagy nagyobb. Azokat nézzem át jobban vagy szoktak ilyenek lenni?
Várom további tanácsokat ;)

Üdv.

Természetesen szoktak lenni ilyen meccsek rengeteg ember csak ilyeneket játszik meg ez is lehet egy jó stratégia például számodra. De amit előttem is leírtak az a fontos hogy megtaláld azt a stílust ami fekszik neked. De azért az ilyen kettes oddsoknál érdemes duplán utánaolvasni mert lehet hogy tudnak valami olyasmit, amit te nem.  ;)
Sok Sikert !

Köszönöm!

Aki még tud jó tanácsot várom ;)

Idézetet írta: wasd Dátum november 08, 2010, 17:51:08
Köszönöm!

Aki még tud jó tanácsot várom ;)

olvasd át ezt a témát a legelejétől,ha még nem tetted volna ;)

Idézetet írta: wasd Dátum november 08, 2010, 17:51:08
Köszönöm!

Aki még tud jó tanácsot várom ;)

Jól kell tippelni wasd, hidd el az eredményt látni fogod a bankrollodon!  ;D

Viccet félretéve: ha rám hallgatsz, először a tipped döntöd el, utána nézed meg az odds-t. Egy 1,01-es ugyanúgy tud bukni, mint egy 2,00-es, vagy 3,00-as. Az a lényeg, hogy olyan tipped legyen, hogy akkor sem bánod meg, ha neadjisten elveszíted.

Köszönöm!

Már elkezdtem átolvasni de még bőven van de héten mindenképp átolvasom.
Kifogom próbálni ;)

És még1x köszönöm

Sziasztok!

A martingale módszert a kenon is lehet alkalmazni.1 számra,kell tenni a pénzt, és ha nem húzzák ki, minimum duplázni, majd 3szorozni, és így tovább.
Mit gondoltok? egy kollektívát kéne rá alkotni!

Idézetet írta: keno Dátum november 10, 2010, 11:53:15
Sziasztok!

A martingale módszert a kenon is lehet alkalmazni.1 számra,kell tenni a pénzt, és ha nem húzzák ki, minimum duplázni, majd 3szorozni, és így tovább.
Mit gondoltok? egy kollektívát kéne rá alkotni!

Kenóra martingale? Hm, jóhogynem lottóra!  :D

Soha nem kenóztam, de érdekelne a statisztika, átlagosan hány húzásonként jön ki ugyanaz a szám? Lehet a magyar GDP elég lenne finanszírozni egy ilyen sorozatot...  :laugh:

A 29-est nagyon sokszor kihúzzák, régebben én is figyeltem ilyen szisztéma szerint, de akkor már ott a putto, azt 5 percenként húzzák :D.

Sziasztok pár napja találtam ezt az oldalt, olvastam h ezt a részét érdemes átolvasni részletesen is. Érdekelne a valószínűséges stratégia, ha valaki tud erről részletes jellemzőt írjon privátot. köszi

kíváncsi lennék még arra is pl , ha van egy focimeccs, ami 3 esélyes h 2.00  arra hogyan jön ki az h nem 50% az esély rá hanem csak 44 % vagy 38 %


szerintem kb ugy hogy a 100%ot elosztod a szorzoval es megszorzod 0,9-el tehat 100/2=50   50*0,9=45


Üdv mindenkinek!

Végigolvastam a topikot,sok hasznos infót találtam amit majd remélem kamatoztatni is tudok.Láttam,hogy páran próbálkoztatok hoki 1-2 fogadásokkal.Csinálta valaki hosszútávon?Érdekelnének a tapasztalaitok.

Idézetet írta: Suvi Dátum május 17, 2010, 15:08:30
Üdv mindenki!

Miska és én felteszünk egy szisztémát, lehet majd valakit érdekelne hosszabb távon. ::)

Egy kicsi, de hatékony sportfogadási szisztéma, amely remek keresetet biztosít közép- és hosszútávon.

Hogy működik?

Az U2,5 gólos piacról van szó, tehát először is egy mixet kell készíteni, kielemezvén bajnokságról bajnokságra a csapatokat, és kiválasztani azokat, akik legnagyobb százalékban hozzák az undert.

Második lépésben pontos statisztikát kell vezetni a kiválasztott csapatok utolsó 10 meccséről, és természetesen minden forduló után frissíteni azt. Csak azok a csapatok az érdekesek, melyek az utolsó 10 meccsük 70%-át underre hozták.

Ekkor U2,5-t fogadok arra a csapatra, melyek következő találkozója megfelelt az előző kívánalmaknak. Lényeg, hogy soha nem fogadjunk 1,50 odds alatt.

Ha veszítünk 2,50-szeres téten megismételjük a fogadást félelem nélkül egy másik meccsre, amely megfelelt az előzetes kritériumoknak. Közép- ill. hosszútávon az esélyek a mi oldalunkon van.

Ha nyerek, megvárom a következő játéknapot és ugyanannak a csapatnak az U2,5-re fogadok. Addig fogadok rájuk, amíg az utolsó 10 meccs U2,5-je nem megy 70% alá.

A rendszer működtetéséhez nagy türelem kell, és egy megfelelő bankroll management, melyet mindenki a saját kasszájához igazít.

Ajánlott kb 8 csapatra fogadni hetente, ha a végösszeg pozitív nem emelem a tétet, ha negatív emelem a következő téteket.

Biztos vagyok benne, hogy ez a szisztéma sokaknak nem lesz érdekes, mivel közép- hosszútávról szól, és kipukkasztja a "MINDENT ÉS AZONNAL" buborékot.

Mennyit lehet vele keresni?

...jól lehet vele keresni, kevés stresszel, főleg az egészet megtöbbszörözni 8-10 csapatra, amit egy kis időráfordítással különböző bajnokságokból való csapatválasztással lehet elérni.

Kb ennyi a tartalma, én csak az anyagot szereztem meg a fordítást Miska végezte.Még nem teszteltük élesben.

Egy kisebb példát is csatolok lejjebb.

üdv:Suvi

Sziasztok érdekelne engem ez a stratégia, volt már aki tesztelte ?

kíváncsi lennék a véleményetekre, tippmix-ben szoktam fogadni voltak szép nyereményeim de amúgy bukó van  :'(
olvastam itt a fórumon amit anno babóca nevű fórumtag kezdett el, olyan 2 esélyes eseményekre gondoltam h fogadni fogok 2,5 gól alatt és felettiekre gondoltam ami 1,76 és 1,78 körüli oddsok vannak és külön szálon futattnám őket eddig felvettem eseményeket tesztelésre és eddig + hozam van.

várnám a véleményeket és szerintetek tippmixben milyen stratégiát lehetne nyomatni ?