Bwin - Live Challenge

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bwin - Live Challenge!

Live Challenge: Horvátország - Spanyolország

Helyezz el az élő fogadásoknál legalább 5 a mérkőzésre felkínált különböző fogadási típust.

Csak az első legalább 1 eurós téttel elhelyezett élő fogadás számít.
 
A helyezés eredménye a "sikerfaktor"-tól függ: A megnyert élő fogadások összes kvótája elosztva az elhelyezett élő fogadások számával.

Nyereményalap: 1000 Euró

1. hely: 200 euró
2. hely: 100 euró
3. hely:  50 euró

4. - 5. hely: 25 euró
6. - 20. hely: 20 euró
21. - 30. hely: 15 euró
31. - 40. hely: 10 euró
41. - 50. hely: 5 euró

Live Challenge: Olaszország - Írország

Helyezz el az élő fogadásoknál legalább 5 a mérkőzésre felkínált különböző fogadási típust.

Csak az első legalább 1 eurós téttel elhelyezett élő fogadás számít.
 
A helyezés eredménye a "sikerfaktor"-tól függ: A megnyert élő fogadások összes kvótája elosztva az elhelyezett élő fogadások számával.

Nyereményalap: 1000 Euró

1. hely: 200 euró
2. hely: 100 euró
3. hely:  50 euró

4. - 5. hely: 25 euró
6. - 20. hely: 20 euró
21. - 30. hely: 15 euró
31. - 40. hely: 10 euró
41. - 50. hely: 5 euró

Részvételi feltételek:
  • A részvételre minden bwin ügyfél jogosult, aki

     sikeresen regisztrált a "Live Challenge" promócióra és

     aki a ,,Live Challenge" promóción megadott eseményre legalább 5 különböző típusú fogadást kötött (pl. háromesélyes fogadás a mérkőzés eredményére, Hendikep (3-esélyes) fogadás, fogadás a félidő eredményére, fogadás a saroklabdák számára stb.). Ide tartoznak az élő fogadások részben a mérkőzés kezdete előtt felsorolt fogadások is.

  • A promóció keretében a három megadott élő eseményre megnyert és kiértékelt fogadások alapján egy sikerfaktort számítunk ki. Ennek alapján a mindenkori "Live Challenge"-en egy ranglistát állítunk fel. A ranglista legjobb helyezettjei között az alábbi feltételek szerint osszuk szét a nyereményt:

     A promóción csak a "Live Challenge"-en megadott élő eseményekre lehet fogadni.

     Mérkőzésenként és fogadási típusonként a ranglistán csak az első, legalább egy eurós téttel kötött fogadás (pl. háromesélyes fogadás eredményre, gólra, saroklabdára, a félidő eredményére, hendikep fogadás (háromesélyes) számít.

     A helyezéseknél a legfontosabb tényező a sikerfaktor, amely a következőképpen kerül megállapításra: Sikerfaktor = A megnyert fogadások kvótáinak összegét elosztjuk az elhelyezett és kiértékelt fogadások számával (miközben a megnyert és elveszített fogadásokat egyaránt figyelembe vesszük).

     A sikerfaktor négy tízedesszámra lesz kiszámítva. Amennyiben több felhasználó azonos sikerfaktort ér el az alábbi sorrendben a következő kritériumok kerülnek alkalmazásra:

    a. Az a játékos nyer, aki a promóción több érvényes fogadást helyezett el.

    b. Az a játékos nyer, aki korábban jelentkezett a promócióra.

  • A ranglista legjobb helyezettjei a helyezéseiknek megfelelően a nyereményalapból a következő - a promóciós oldalon is közzétett - arányban részesülnek: 1. hely: 20%, 2. hely: 10%, 3. hely: 5%, 4.-5. hely: 2,5%, 6.-20. hely: 2%, 21.-30. hely: 1,5%, 31.-40. hely: 1%, 41.-50. hely: 0,5%

  • Az aktuális ranglista Leaderboard formában megtekinthető a sportfogadások promóciós oldalán. A Leaderboard-on feltüntett eredmények csupán tájékoztatás jellegűek, az adatok helyességéért szavatolást nem vállalunk. A bwin.party digital entertainment plc fenntartja a jogot, hogy az aktuális ranglistát bármikor kijavítsa, amennyiben az műszaki vagy más okokból kifolyólag hibás lenne.

  • A nyerteseket 24 órán belül a sportfogadás promóciós oldalán közöljük és a bónuszokat a nyertesek számláján 24 órán belül jóváírjuk.

  • Csak 18 éven felüli személyek vehetnek részt a promóción.

  • Megkérünk minden résztvevőt, hogy számlájukon a beállítások, kommunikáció menüpont alatt ellenőrizzék, hogy a bónusz és promóciós email küldemények engedélyezettek-e.

  • A résztvevők visszavonhatatlanul beleegyezésüket adják, hogy becenevüket a bwin nyilvánosságra hozza.

  • A promóción való részvételről a bwin.party digital entertainment plc alkalmazottjai, társvállalatai vagy a konszern vállalatai, ügyletvezetői és felügyelőbizottsági tagjai, valamint a jelen promóció fejlesztésében, produkciójában, megvalósításában és terjesztésében résztvevő személyei, reklámcégjei vagy ügynökségei, szolgáltatói, licenciaadói és más személyek vagy jogi személyiségek, amelyek közvetlenül velük kapcsolatban állnak kizártak. Ugyanez vonatkozik a felsoroltak családtagjaira és hozzátartozóira is .

  • A bwin.party digital entertainment plc fenntartja a jogot, hogy azon felhasználókat a részvételből kizárja, akik a fenti részvételi feltételek vagy más a bwin.party digital entertainment plc és az ügyfelek között kötött Általános Szerződési Feltételek valamelyik pontját megszegik.

  • A promóció típusa és adatai bármikor, indoklás nélkül megváltoztathatók vagy visszavonhatók. Jogi út kizárva. Semmiféle kártérítési felelősséget nem vállalunk.

  • Minden egyéb esetben a bwin.com oldalán megtalálható Általános Részvételi Feltételek érvényesek

Regisztrálj a Bwin-re ITT, hogy részt vehess a promócióban!