Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: georgeboyd Dátum szeptember 14, 2013, 13:47:03
Ki írta ezt az orbitális faszságot???

Olyan aki ert a temahoz...veled ellentetben...

Idézetet írta: AdamWest Dátum szeptember 14, 2013, 08:37:08
Üdv mindenki, hétfőtől vágnék bele a fogadásokba és lenne egy kérdésem.

Többen írtátok, hogy kerek összegekkel kell fogadni, a lebukást elkerülendő, de azt nem írtátok, hogy mennyire kerekkel.  :-\

A legtöbb fogadás úgy jön ki jól, ha pl.: 27 és 73 eurót rakok fel. Ha kikerekítem ezeket az értékeket 5 és 0 végűre akkor már jó eséllyel bukás is szóba jöhet.

Mit javasoltok ilyen esetekben?

Először kis tétekkel szeretnék próbálkozni, gondolom a 2,7 és 7,3 eurós tét nagyon szembetűnő lenne. ha itt is 0,5 re kerekítem az még nagyon gáz, vagy annyira már nem?

A válaszokat előre is köszönöm, további szép napot.

En egyik irodanal teljesen kerek tetet hasznalok, masiknal pedig ahogy sikerul...de a 26.5 tipusu tetek is mindennaposak...egyelore nem volt gondom belole

üdv  :)

Én mindig egész téteket teszek fel, 0ra illetve 5re kerekítek. Bár még nem hallottam olyat, hogy ebből bármilyen probléma generálódott volna. próbálok sportfogadói aggyal gondolkodni, amibe ugy gondolom, hogy ez is bele tartozik. radar alatt maradás szempontjából lényeges lehet... (Jobb félni mint megijedni)  :angel:

Idézetet írta: benson Dátum szeptember 14, 2013, 20:38:13
Minden bizonnyal egy nálad tapasztaltabb, ha már egyszer ilyen jelzővel illetted ezt az elég evidens szabályt. Pl. issey76, aki elég sok mindent tapasztalt már e témában.
Szóval továbbra is azt állítjátok, hogy kizárólag kerek összeggel szabad fogadni? Bazzeg, ez még leírva is durva, hangosan felröhögök, ha visszaolvasom...
Van egy jó cimborám, aki keményen az arbolásból él, megkérdeztem őt is, azóta ő is röhög.

Köszönöm a normális válaszolóknak.  ;)
Akkor törekszem majd a 0; 5 végződésre, de nem esem kétségbe ha nem az jön ki.

További szép napot.

Idézetet írta: georgeboyd Dátum szeptember 15, 2013, 03:55:17
Szóval továbbra is azt állítjátok, hogy kizárólag kerek összeggel szabad fogadni? Bazzeg, ez még leírva is durva, hangosan felröhögök, ha visszaolvasom...
Van egy jó cimborám, aki keményen az arbolásból él, megkérdeztem őt is, azóta ő is röhög.

No akkor ha kiröhögtétek magatokat, el lehet gondolkozni azon, hogy vajon tényleg annyira hülyék-e a bukik, hogy egy centes tét nem tünik fel nekik? Mezei fogadó egész téteket rak, miért is tenne pl. 195,68€-t egy meccsre? Nem életszerű. Ilyet csak egy (nem kellően óvatos) arbos csinál rendszeresen. Annyi mindenre figyelnek már a dörzsöltebb bukik, majd pont egy ilyen könnyen nyomon követhető dolgot hagynak figyelmen kívül? Persze van néhány, amelyik le sem szarja milyen téteket raksz, de ők vannak kevesebben.

Én sokszor rakok nem egész téteket, pl 1,57-re hogy 10K hasznom legyen a fogadással, de előfordul az is, hogy felrakok pl 8713 Ft-ot ha 158713 a bankom. Pedig nem vagyok arbos.

a surebet dobálja a Dnipro - Tavriya meccset a coral-on. Csak engem korlátoz a coral vagy maga a meccs van korlátozva???
köszi  :)

Az a logikus, ha igyekszünk kerülni az olyan fogadói magatartást, ami egyértelműsíti, hogy arbolunk, nem?
Honnan tudhatjuk, melyik iroda mi alapján szűri az arbosokat?
Ti pl. hogyan szűrnétek őket?

Persze az jó, ha van valakinek olyan haverja, akivel sokat lehet röhögni, bár akkor a tököm sem tudjam, hogy minek jár ide, ha mástól, máshol többet lehet tanulni.  ;)
(persze ha titokban az a haver is rendszeresen fórumozik itt, hogy megossza velünk a tapasztalatait, akkor én kérek elnézését!)



Idézetet írta: georgeboyd Dátum szeptember 15, 2013, 03:55:17
Szóval továbbra is azt állítjátok, hogy kizárólag kerek összeggel szabad fogadni? Bazzeg, ez még leírva is durva, hangosan felröhögök, ha visszaolvasom...
Van egy jó cimborám, aki keményen az arbolásból él, megkérdeztem őt is, azóta ő is röhög.

Hmmm, ha már szóba került a nevem akkor pontosítsunk egy kicsit: nem bizony, egyáltalán nem szükséges mindenhol kerek összegeket tenni, sőt azt gondolom, hogy az irodák 50%-ánál (ázsiaiak,amerikaiak,illetve pinnacle,betfair, betdaq, wbx, betliner, matchbook) mindegy milyen összeget  helyezünk el, viszont ez esetben illene különbséget tenni az érzékenyebb európai irodáknál, ahol az arbosok szűrése sokkal erősebb, mint a fentebb felsoroltaknál.

Másodszor pedig megjegyezném, hogy amennyiben az én szakmaiságomat kinevetitek, azzal bizony saját magatokat járatjátok le mindenki előtt....

A szűrőkről néhány mondatban: - felvezetni,felvezetni,felvezetni (jelentése, hogy NE arbokkal kezdjünk, hanem mindenféle fogadással, minimum 30 napig, így több aktuális szűrőn is átjutunk)
- az érzékeny irodákat kezdetben csak 10-es későbbiekben 100 egységes téttel csesztetni,és így tovább



Ha az elején bekategorizálnak, nyert ügyünk van,addig amíg a pénzt ki nem akarjuk szedni, ez szinte biztosnak tűnik. Hogyan tudnánk jól elveszni a fogadók sűrűjében?
Jelenlegi ismereteim szerint az alábbiak lehetnek:

Nem tudom,hogy pontosan hány szűrés lehet, de az első biztos, hogy a country/first deposit szűrő(kapásból megjegyzem,hogy nem tudunk magyar ügyfélként néhány irodába regelni,lista később.). Vagyis először alacsony összegű  pénzbetét, ráadásul nem a MB-ről, de ezt nem tudjuk kivédeni. Ide tartozik, hogy tilos kerek 1000 egységet betenni, vagy kerek 500-at (hát még 1000-nél is többet,azaz törekedni kell különösen a kezdeti időkben az alacsony deposit összegre pl. 33€,mintha ez volna az utolsó pénzünk.). Tegyük fel,hogy egy átlagfogadónak megfelelően, sikerült álcáznunk magunkat, és bejutottunk mindenféle megkülönböztető jel nélkül a regisztrált ügyfelek közé. Nyilvánvaló, hogy minden új ügyfelet megnéznek ( manuálisan is), hogy nem-e követett el valamilyen bakit regisztrálása közben, mint pl. egy figyelmeztetően és bután használt username pl. arbman123, ugyanazon Ip-címről már regisztrált, vagy volt-e már hasonló usernamen kitiltott ügyfél valami miatt, vagy pl. referal your friends hibába esik (talán ott még nem tartunk,hogy az MB-től kapjanak referál adatokat,de sajnos tudok hasonlóról...). Azt sajnos nem tudom,hogy regionálisan milyen fajta szűrést alkalmaznak, megyénként,városonként,zip kódonként esetleg telefonszámonként  megadva, de nyilvánvaló, hogy az "ütközést" maximálisan kerülni kell. Fontos lehet,egy esetlegesen rossz banner választás utáni reg., ugyanis történetesen ha pl. az oddsportalról jött az ügyfél, máris megkapja a feltételezett megkülönböztető jelet (A lehetséges ügyfélprogramról csak később). Azaz érdemes googlizni, és mindenek előtt cookiet törölni, reg. előtt. Regisztráció során az esetleges bónusz vadászat is jelenthet némi hátrányt, a kondíciókat megismerés után, tilos az azonnali és látványos vadászat, inkább a véletlenszerű játékra helyezzük a hangsúlyt, hogy ne a bónusz miatt korlátozzanak le(hiszen azt soha ne felejtsük el,hogy nem csak az arbosokat limitálják,hanem bármely gyanús fogadót,bár kétségtelen,hogy az arbosokat szűrik a legdurvábban ki). Ettől függetlenül mindig fontos,hogy megvizsgáljuk a bónusz lehetőségeket és a hozzájuk tartozó szabályzatot. Szintén probléma lehet, ha valaki női reggel jön, különösen, ha az ügyfél idősebb korosztályt képvisel. Érdekes lehet,az esetleges rossz e-mail cím kiválasztása, itt is kerülni kell a buta hibákat névmegadásnál. A biztonsági passwordnél érdemes megadni valami híresség nevét, minimális változtatással, mint pl. Cronaldo7, ügyelve arra az ellentmondásra, hogy security kérdésnél, ne a barcelonát adjuk meg favourite team-nek (javaslom az előbbi bevezetését a szerk. ). Természetesen nem árt tisztában lenni az irodák pontos kondíciójával regisztráció előtt, hogy mi miatt tilthatnak ki, mint pl. különböző ip címek rendszeres használata belépéskor,ami feltételezi az iroda részéről a csoportos játékot... Folyt. köv.


Issey76 ...Nagy ertek amit irtal, halas koszonetem :)

Idézetet írta: borgosh Dátum szeptember 15, 2013, 12:27:30
Issey76 ...Nagy ertek amit irtal, halas koszonetem :)

Igazán nincs mit. Annyit hozzátennék, hogy ez egy 1,5 évvel ezelőtti anyagomban volt összeírva, azóta term. egy kicsit módosulhatott a szűrés. Ha van konkrét kérdés, jöhet, megpróbálom megválaszolni.

Idézetet írta: issey76 Dátum szeptember 15, 2013, 11:57:11
Na ezt jól megbonyolítottam, srry:)

Semmi gond, kipofoztam (a tartalomhoz természetesen nem nyúltam).