Uj chat az oldalon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


szerintetek van-e ertelme az ujjonan megjelent chat-nek az oldalon ??? Es miert igan vagy miert nem ???

Szerintem IGEN
14 (70%)
Szerintem NEM
6 (30%)

Összes szavazó: 18

január 10, 2007, 12:12:38, bleah
Mit lathatjatok megjelent egy uj menu az forumban a Chat , tehat mostmar van elo support is ,errol szeretnem velemenyeteket kerni,ki mit szol hozza , en remelem minnel tobben fogjak igenybe venni .
Koszonet a forum adminisztratorainak es nonprofit2-nek

Adott a kerdes szavazzatok !!!


Adott a kerdes szavazzatok !!!

Idézet
En nem-l szavaztam habar ne ugy legyen.Igazabol akkor lenne ertelme amennyiben hetente lenne rajta "talalkozas" es beszelgetes vagy olyan tema amiert talan erdeklodnenek is tobben, hozzaszolnanak.
Sokan feliratkozatak erre az oldalra mint tippelok vagy csupan mint latogatok de atlagosan ugyanaz a 10-11  emberke irogat felvaltva errol arrol a forumon, kulon chat azert nem kell.
Amennyiben meglesz a tarsasag a chat oldalhoz en is latogatoja leszek alkalmankent.
Javaslat: Olyan valaki(k) kellene iranyitsa vezesse a chat oldalt aki hazigazdakent legyen elismerve es ideje is legyen ott lenni hogy eletben tartsa  mint egy DJ a diszkoban a "parket tancosait  :fumator: :coolsmiley: a zenevel" kulonben nem lesz hosszu elete a chatnek.

Legjobban a TALAN gombra klikkeltem volna, ha adot lett volna mert a NEM-re szavazni elegge pesszimista valasz es en ritkan tudok pesszimista lenni :icon_smile: :redchug:

reszemrol ez.   

hat teljes mertekben igazad van de ahogy a dolgok most allank lesznek valtoztatasok...de errol majd az adminok beszelnek ha akarnak...

Bocs a hülye kérdésért, de igazából mi is a konkrét célja, témája ennek a chat-nek? Mérkőzések közben megvitatni tippeket, mint amire korábban valahol egy irc-és példát láttam?

Egyébként ma benéztem többször is, és minden egyes alkalommal kevesebb hozzászólást láttam. Valamiért a progi "eltüntet" hozzászólásokat azok közül, amiket már láttam és most éppen semmit nem látok.

Idézetet írta: newgis Dátum január 10, 2007, 12:37:50
Egyébként ma benéztem többször is, és minden egyes alkalommal kevesebb hozzászólást láttam. Valamiért a progi "eltüntet" hozzászólásokat azok közül, amiket már láttam és most éppen semmit nem látok.

Ez gyors volt. Mostanra mintha már nem művelné ezt a jelenséget... Vagy csak nálam van hiba?  :idiot2:  :D

hat aki dumal az bent van  :fumator: :d

Ha valami hibákat találtok akkor szóljatok, s megprobáljuk kijavitani...jah, meg néha mehet egy refresh is...

Értelme biztos van, csak attól függ te mire érted ezt. Ettől még nem fognak többen bekapcsolódni a beszélgetésekbe, viszont arra jó ha ketten vagy többen valamit meg akarnak beszélni sűrőbb párbeszéd formájában, így sokkal dinamikusabb lesz.
Jó lesz esetleg élő közvetítések alatti csevegésre... előre beharangozott eseményeket erre a célra meg lehet hirdetni találkozókat egy "Chat" nevű topicban.
Meg minden olyan info megvitatására jó lesz ami később már nem lesz aktuális, így nem kár érte hogy később nem marad nyoma és egyben nem foglalja helyet feleslegesen a tárhelyen sem.

Hát ha chatről van szó, akkor én hamarabb ezt választanám...sok embernek nehéz belépni a mirc-re..

Igy sokkal könyebb. Én megprobálok bent lenni amikor tudok, igy véleményem szerint sokkal könnyebb lessz a kommunikáció is, ha valami gondok vannak, meg ilyesmi.

Természetesen ez a chat jó a mérközések közben is, mert itt lehet dumálni élőben.

Szóval igy összesitve, szerintem jó dolog. Aztán, természetesen mindenkinek megvan a saját véleménye, és mindenki azt gondol amit akar.

Felkerült egy új chat a weboldalra.

A régebbi az nagyon gyenge volt, mivel nem lehetet látni, hogy ki van bent egy adott pillanatban.

Ez a chat sokkal jobb. A chatre ha be akartok lépni akkor a fórum felső menüjében klikkeljetek a "Chat"-re, vagy ha nem akkor klikk ide.

Mindenkit szivesen láttunk.  :great:


hat ez az uj chat ... nem kapok szavakat ... mentem is chatelni  :buck2:

Kezdeti fellángolás után, mostanában majdnem olyan kihalt a chat mint azelőtt, sajnos  :(

Idézetet írta: ab_aevo Dátum január 25, 2008, 22:44:47
Kezdeti fellángolás után, mostanában majdnem olyan kihalt a chat mint azelőtt, sajnos  :(

Főoldalra is ki kellene tennünk egy linket, vagy valamit a chat-tel, mert lehet azért is járnak kevesebben.

ÜDV skacok nemsokára elkezdödnek az élbajnokságok (agusztus közepétöl) és szerintem a chat arra jó lehet hogy az itteni forumtagok megbeszéljék vagy megbeszéljük hogy az adott bajnokságokon belül az adott fordulokban mely csapatok esélyesek vagy mi várható a mérközéseken mely csapatokban ki lehet a húzóember az" ász" kik lehetnek az aktuális befutok a bajnokság végéig mely mecseken lesz papirforma eredmény vagy éppen meglepi.Ezeket a dolgokat itt is megbeszélhetjük leirhatjúk nem csak az adott sfgurus témákban persze ott is lehet csak itt többen belépnék egyszerre aztán átrágnánk a dolgok rendjét  na röviden ennyi akinek van hozzá füzni valója az kontrázon egyet...(ez csak egy hirtelen ötlet volt nem kötelezö persze és nem biztos hogy mindenkinek tedszik vagy ráér olykor ilyesmire .....chattelni.)