Hosszu tavu profit

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 április 02, 2013, 11:41:27, borgosh
vazze ez nagyon durva :)) tul moho voltal, plne a 400 ezressel :))


Idézetet írta: nasgur Dátum március 31, 2013, 14:40:28
Lehet hogy volt 3 is nem tudom, 10 ről 100ra ment lassan utána már könnyen ment napi 100 volt mikor 200 a legjobb nap 450 volt, aztán másnap buktam 900at.

Csak foci félidő overek, olyan bajnokságokon ahol nem volt pl az előző 2-3 mecsen félidőbe gól akkor nyomtam a kövire, másodikfélidős gólokra ilyesmi, sokszor csak megérzés alapján. Igazából nem tudás volt csak minden összejött. Egy idő után elhiszi az ember hogy nem veszíthet, na az az a pont mikor csúcson vagy utána csak bukás jöhet, ha nem térsz észhez.


Kivettem a képeket

Képet visszatehetnéd mert kíváncsi vagyok mennyik mentek tétnek ha neked nem gáz ;)

50-100-200-300-400 :P kb ezek voltak

Már kiűritettem a lomtárat:) átlag 50-100-200 ritkán 300.

Akkora makod volt, hogy nem igaz  ;D ;D

Idézetet írta: Kagawa Dátum március 31, 2013, 12:40:29
Ezen a fórumon sok jó fogadó van, akik értenek bizonyos sportokhoz, de a kisebb-nagyobb hullámvölgyek elkerülhetetlenek! Egy jó példa Tomiszi aki egy hibátlannak tűnő módszerrel rukkolt elő, képekkel bizonyította a milliókat amit keresett, utánna jött egy bukó sorozat és nullázta a bankot. Vannak olyan emberek akik ebből élnek, ezt jól mondod, de nem életük végéig. 2-3évig megy a szekér, utánna meg elvesztik a házukat is és a híd alatt végzik. Olyan stratégával, módszerrel még nem találkoztam ami hibátlanul működne hosszútávon

Nem nagyon értem, hogyan veszítheti el egy sportfogadó a házát...
Ez nem tőzsde, itt nincsen többszörös tőkeáttétel, nem bukhatod az egyenleged többszörösét, csak a bankrollodat.
Annak mértéke meg a moneymanagment-től függ.
Aki sikeres, az azért az, mert egy bizonyos szint felett rendszeresen kivonja a pénzt a sportfogadásból (elkölti, megtakarítja máshol) így a törvényszerű hullámvölgyek nem az egész egyenlegét érintik.
Amit már elköltöttél, el nem bukhatod.  :)

Alapvetően emberi tényezőkön múlik a dolog: amikor jól megy, akkor kell megfontoltnak lenni (pénzt kivonni, tétet csökkenteni) és egy rosszabb szériában meg menni kell előre.

Egyébként meg a sportfogadásból sokféleképpen lehet pénzt keresni, az csak az egyik módja, hogy megpróbálom eltalálni az eredményt...
Arbitrázzsal, trédeléssel, a jól alakuló fogadások lezárásával, na meg persze multizással sokkal stabilabb jövedelmet lehet kiszedni ebből és akkor nincsen olyan, hogy veszteséges hónap, legfeljebb kevésbé nyereséges...

gondolom lezaras alatt ellenfogadasra gondolsz, de mi az a tradeles? hol olvashatok rola? link pls  :great:

Idézetet írta: Knapp Dátum március 31, 2013, 18:13:46
Nem nagyon értem, hogyan veszítheti el egy sportfogadó a házát...

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Amikor azt írom egy tenisz elemzésben hogy "leütötte ellenfelét a pályáról" azt se úgy gondolom hogy odamegy hozzá és fejbecsapja az ütőjével.

Nem kell mindent szó szerint értelmezni, olvass a sorok között....  ;)

Idézetet írta: Kagawa Dátum március 31, 2013, 18:20:52
;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Amikor azt írom egy tenisz elemzésben hogy "leütötte ellenfelét a pályáról" azt se úgy gondolom hogy odamegy hozzá és fejbecsapja az ütőjével.

Nem kell mindent szó szerint értelmezni, olvass a sorok között....  ;)

Hja, oké, csak ugye én a tőzsde világa iránt is érdeklődöm és ott, amikor az első nagyobb tőzsdei válság jött a 90-es években, tényleg volt, aki a házát veszítette el...  :)
(a brókercég plusz fedezetet kért be a határidős ügylet várható veszteségeire, ami meg nem volt)

Hja és számomra a sportfogadás sokkal inkább a tőzsdére hasonlít és nem arról szól, hogy C.Ronaldo játszik-e vagy sem.

Meg mindigg kivancsi lennek a trade-re :P

Idézetet írta: borgosh Dátum március 31, 2013, 18:18:40
gondolom lezaras alatt ellenfogadasra gondolsz, de mi az a tradeles? hol olvashatok rola? link pls  :great:

A trédelés is lényegében ellenfogadás, talán annyi a különbség, hogy a tréder az előre meghatározott szabályai szerint biztosan zárja a pozíciót egy bizonyos időn belül (nem reménykedik, mint az átlag sportfogadó, vagy mondjuk jóval kevesebbet  :D ).
A betfair-hez kapcsolódóan biztosan találsz irodalmat.
Egyszerűen a szorzó várható elmozdulásából lehet pénzt csinálni.

A sima ellenfogadásra meg az az igaz, hogy bármely sportfogadó - különösen, aki kötésekben játszik - alkalmazhatná, hogy sűrűbben legyen nyertes szelvénye, de valahogy a mohóság vagy a lehetőség nem ismerete miatt mégsem teszik...
"majdnem nyertem 120 000-t" helyett szerintem jobb a "biztosan nyertem 30 000-t"

Ráadásul a trédelésnél annyival könnyebb dolgunk van, mint ha tőzsdéznénk (pl. deviza árfolyamokra spekulálnánk), hogy a sportfogadásban legtöbbször tudjuk, hogy merre tart majd alapból az "árfolyam", azaz a szorzó.

Focimeccsen, ha nincs gól, akkor a döntetlen szorzója csökken, az "over 1,5", "over 2,5" stb. szorzója pedig nőni fog...

Ezzel a trade  dologgal hol lehet a legjobban probalkozni, melyik sportnal?

Idézetet írta: borgosh Dátum március 31, 2013, 18:36:34
Ezzel a trade  dologgal hol lehet a legjobban probalkozni, melyik sportnal?

Nekem a kézilabda megy a legjobban (azt értem a leginkább), a többség a focira esküszik.

Nálam az a kedvenc fogadástípus, hogy ha elhúz egy csapat "irreális" különbséggel, akkor elkezdek a különbség csökkenésére játszani. (ha nő tovább a különbség, akkor meg 1-2 góllal magasabb szinten is elkezdek a csökkenésre menni)
Pl. elvileg egyenlő erők küzdelme, de elhúz az egyik csapat 4 góllal, akkor teszek 10-20e ft-ot arra, hogy max. 3 lesz a különbség a végén. (+3,5-ös hendi)
Ha tovább nő a különbség 5-6 gólra, akkor lejátszom a +5,5-öt is. (max. 5 gól lesz a végére a különbség)
Ha csökken a különbség, akkor örülök (sportfogadó  :D ) vagy zárom a fogadást (tréder  8) ).
Általában nézem közben a meccset, így könnyebben észreveszem a "trendfordulót".
(időkérés, kiállítás, cseresor megjelenése, játékvezetők által indított felzárkóztatási program)

Ezek a szorzók 1,85 körül vannak, tehát ha 10-ből 6-szor bejön, akkor önmagában nyereséges a dolog, de több, mint 7 alkalom szokott jönni.
Elvileg a kosárlabdában is működik a dolog, de azt a sportágat annyira nem értem, nem kedvelem, illetve a kézilabdában "izomból" tud játszani a hátrányban lévő, így - szerintem - jobban érvényesül a motivációjuk a felzárkózásra.  (illetve a játékvezetők rendre a hátrányban lévőnek fújnak kézilabdában, talán a Bundesliga kivételével)

Egyébként elméletileg, ha abból indulunk ki, hogy az iroda hosszú távon mindig nyer, akkor csinálhatjuk azt, hogy élőben, hiába mászik el a "hendikep" vagy az "alatt/felett" határ, mi mindig az iroda eredeti határaihoz ragaszkodunk és megpróbálunk arra játszani!
Ez azt jelenti, hogy mi jobb áron (jobb szorzóval) tehetjük ezt meg, mint a meccs előtti oddsok, tehát ha az irodának ez így hosszú távon nem okoz veszteséget, akkor nekünk sem fog.  :)

Pl. kosárlabdában mondjuk 200,5-nél van az alatt/felett eredeti határ, ha ez leesik a meccs alatt 190,5-re, akkor játszod a "felett" opciót, ha nő a határ 210,5-re, akkor az "alatt"-ra teszel.
Ha a szorzók jók voltam meccs előtt, akkor elméletileg ennek nyereségesnek kell lennie hosszú távon.

Az egész trédelés arról szól, hogy megpróbálod eltalálni a szorzóváltozás irányát.
Én ezen annyit csavarok, hogy a szorzóváltozás után várom a "korrekciót".


Eleg bonyolultnak tunik, hogy allsz eddig? az eredeti bankhoz kepest?