OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megtisztelő, hogy a Latzka interjúban említve lettem  :)
Az általa keresett 'elemzés' újra, hátha valakinek kimaradt az életőből. Az újaknak mondom, hogy az SfGuru ROW, méltán népszerű versenyének talán 131. kiadásában olvasható az eredeti, de inkább copi  ;D

Hmm, 2010, de mintha tegnap lett volna  :laugh:

Helsingborg - Djugarden
Svédország-Allsvenskan
2010.07.11.

tipp:Döntetlen vagy Djurgarden
odds:2.25
betclic
tét:10

majom és a svéd foci  ;D Nem árulok zsákbamacskát, közöm nincs az északi népek focijához. De tényleg! Hogy akkor mégis mit akarok? Na olvass tovább pöcörő, nem fog megártani.
Egy kis kultúra. A Hel-sing-borg lefordítva sok-trikó-kastély, azaz semmi értelme. Viszont a Djurgarden szónak értelmes jelentése van a háromkoronásoknál. A Djurgarden annyit tesz, hogy állatkert, vadaspark. Nekem máris szimpatikus csapat, hisz én is ott lakom.
1899-ben alapították a klubot, tehát jó régen. Van múltjuk, nyolc évvel idősebbek a Helsingborgnál.
A Djurgardenben olyan híres focista is megfordult, mint Teddy Sheringham. Tavaly 10. volt az állatkert a 2010-es bajnokságban, most a 11. helyen állnak. Ne tévesszen meg senkit, csak egy kis előnyt adtak a többieknek. Mert ilyenek ezek.
A Djurgarden egy egészen frankó csapat. Egy állatkertben minden posztra megvan az 'ember' A védelemben két medve, középen átjátszhatatlanok,és két zsiráf, akik a beadásoknál felelnek a légelhárításért. Elsőre talán azt mondaná a laikus, hogy jó-jó, kemény a védelem, de lassú. Hát el kell szomorítsalak titeket, egy átlagos medve 40-50 km/h-ás sebességre is képes, szóval nemcsak kemény, de gyors is a védelem. Középen két szélen gepárdok, gyakorlatilag utolérhetetlenek. Klasszikus 10-es poszton irányítóban egy csimpánz, mert ész is kell a csapatba. Elöl egy elefánt, aki a felívelt labdák megtartásáért felel. Nagyon érzi a kaput is , de súlya miatt Ronaldonak csúfolják a többiek, amiért néha bevágja a dúrcát. Egy oroszlán, és egy hiéna is van a csatársorban. Az utóbbi a lecsorgó labdákra, a kipattanó lövésekre specializálódott. A kapuban pedig egy polip, amit ő nyolc karral nem hárít, azt senki. Új igazolás, sokat még nem lehet tudni róla. Tavaly egy pillangó védett, de elküldték, mert mindig lepkézett.
Az edzőjük természetesen egy bagoly, akinek szakértelmét mind-mind elismerik, és nagy tekintélye van. A padon kivétel nélkül cserebogarak. Volt 2010-ben egy százlábú is a csapatban, de az év végi költségvetésből kiderült, hogy nagyon költséges játékos, mivel 50 pár stoplis / év azért nem kevés, és a teljesítménye nem volt annyira jó, hogy megtartsák. Érte két klub harcol, az Anzsi, és a Man City, de még nem született végleges döntés. Az átigazolási időszak még tart, de valószínűleg a City lesz a befutó.
Jó csapata van az állatkertnek, a Helsingborg ellen is ki fogják húzni legalább X-re.
...
...
A végére pedig még egy kis kultúra.
Ha a svédeknél egy kissrác azt mondja a faterjának, hogy apa, akkor az nem azt jelenti, hogy tud magyarul. Svédeknél az apa szó jelentése majom. Köszöntem a lehetőséget. Tippem amúgy 1-1, X-re kihúzzák az állatkertiek.


Izgat ez a Bayern-Barca, meg nem is. Leginkább az foglalkoztat, mennyire veszik komolyan a bajorok, mert ha nagyon, ennek a Barcának rúgnak 10-et   :)

Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sergi Gómez, Planas, Joan Román, Dani Nieto, Quintillà, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa és Kiko Femenía.

Erős jóindulattal tartoznak az első csapathoz 11-en, és azt hiszem, Messiék sem lesznek végig a pályán. El tudom képzelni, hogy a 2. félidőben Bayern B és Barca B lesz ebből  ;D (Ott meg nem biztos, hogy a Bayern a jobb)

Na, majd élőben talán, meccs előtt itt komoly tétet rakni bármi is elég blődségnek tűnik

Bet365-ön a Bayern oddsa már csak 1.36, és látva azt, ahogy hétvégén a Telekom Kupán megbaszták a német elitet, hát többet nem is nagyon ér.

sportingbet 6000 Ft-os ingyenes fogadás:

Augsburg - BVB
Tipp: BVB 3.5 gól felett
Odds: 5.75

Ha a Bayern beszopott négyet, az Augsburgnak is menni fog!


grat. veréb voltam mert csak a +2,5t tettem :cya:

sportingbet 6000 Ft-os fogadás:

Eintracht-Bayern

Tipp: Bayern góljai 4.5 felett
Odds: 7.00

Talán túlzás, talán nem. Azért ez a Bayern világverő együttes, és láthattuk már párszor, hogy ha jó napjuk van, 60 játékperc alatt is gurítanak 5-öt (Telekom Kupa), de például az előző szezonban is 9-ig jutottak a Hamburg ellen, és volt még az előtt olyan széria, hogy a Basel-HBSC meccsek idején hatosával osztogatták.

Szerintem senki sem vitatja, hogy a Bayernben benne van öt gól, az már egy másik kérdés, hogy sülnek majd a helyzetek.

Én nem tagadom, idegenben is gálát várok Riberyéktől. A helyzetek ott lesznek, ha mákom lesz, a Bayern is olyan százalékkal dolgozik majd, mint a HBSC, akkor pedig nagy baj nem lehet!

Meglátjuk  ;)

egy kis bemelegítés hétvégére:

BVB-Werder
Tipp: 3.5 gól felett @ 2.00
+
Athletic Bilbao - Osasuna CF
Tipp: Bilbao 1.5 gól felett @ 1.80

@ 3.60
bet365

Továbbá várom a sportingbettől a két BL +EL fogadásért járó 6000-es ingyenes fogadást, azzal is lőnék egy nagy oddsot, hátha megint talál, bár lehet, meghagyom holnapra.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 23, 2013, 13:35:25
egy kis bemelegítés hétvégére:

BVB-Werder
Tipp: 3.5 gól felett @ 2.00
+
Athletic Bilbao - Osasuna CF
Tipp: Bilbao 1.5 gól felett @ 1.80

@ 3.60
bet365

Továbbá várom a sportingbettől a két BL +EL fogadásért járó 6000-es ingyenes fogadást, azzal is lőnék egy nagy oddsot, hátha megint talál, bár lehet, meghagyom holnapra.


Holnap mobilos tétvisszafizetés van, szóval ha mobilon fogadsz, akkor tényleg lehet lőni egy nagyot.  ;)

Valencia - Barca

Tipp: 5.5 gól felett
Odds: 9.00
bet365

Valld be, hogy a Barcelonára alapoztál!?  ;D
Látod! És a Valencia hozza a tippet!  ;D
Remélem tettél rá bőven!

Elég korrekt tippnek tűnik így félidőben 2-3-nál. Remélem rendesen megküldted.

HuuúúÚ, majdnem bejött  :ok:

Idézetet írta: Wonder68 Dátum szeptember 01, 2013, 22:55:47
HuuúúÚ, majdnem bejött  :ok:

Szerintem bejött neki. Oak már félidőben 5 gólnál ellenfogadott azt gyanítom.  ::)

Idézetet írta: szumos Dátum szeptember 01, 2013, 22:59:26
Szerintem bejött neki. Oak már félidőben 5 gólnál ellenfogadott azt gyanítom.  ::)
Én is azt tettem volna...

Idézetet írta: szumos Dátum szeptember 01, 2013, 22:59:26
Szerintem bejött neki. Oak már félidőben 5 gólnál ellenfogadott azt gyanítom.  ::)
Kötelező jelleggel  :)

Tény, hogy a 9.00-ás oddsom elment, de jött a 6.50-es. Mondjuk kb meg(ő)szültem volna, ha nem fogadok vissza, Messi egymaga rúghatott volna még hármat, mocskos nagy ziccerek maradtak ki, de V. Valdes is tornázott rendesen.
Jobb lett volna a 2-4, pár ezerrel jobban jöttem volna ki, de most őszintén, ki a fene gondolta, hogy egy picike gól nem esik még le...