Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szép volt Bayern!.. Egy jól működő Bl győztes csapat játékát amely képes volt 7-0ra leverni egy barcát gyökeresen meg kellett változtatni.. Kérdezem én miért????? Jött ez a gárdiola gyerek mit ért el? sétálgatnak a bayernesek a pályán, 0 ötlettel hátul paszolgat neuer meg dante. Mikor meg 10 percenként van egy helyzet akkor meg belekúrják a kapusba. heynckesnél legalább volt lendülete/dinamikája, ötlete a csapatnak.. Most meg sétálgatnak ötlettelenül a pályán..

guardiola  :lehany:


Btw a tippem: Bayern mindkét félidőben szerez gólt 1,61ért..


Isner szettet tettem, jött is, de azért a jó büdös kurva anyádat igazán szájba baszhatnád te nyomorék állat!  :bash:

4 es kötés.. minden bejött....... Hátra van a Fenerbache x2 ön, félidő 0-2 mondom jóvan ez már bejött ugyse fordítja meg a kis csapat, erre reggel..  :crazy:


A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT TÖRÖK BUNDÁS GECIK  :hanyas:

A jó édes kurva anyádat már Borna Coric!!!!!!! :bash: Rakom, hogy megnyered az első szettet, erre 0-7-re szopod a faszt a TB-ben! Persze a 2. szett TB-et megnyered 7-1-re te köcsög buzeráns! Remélem este hypo-val koccintassz erre a szép teljesítményre anyáddal meg apáddal, a félholt testetekből pedig veszett kóbor kutya hordák lakmározzanak egy jót majd te geciláda!!!!!!! :bash: :knuppel2: :2guns:

A fene a hülye fejedet Lampard!
Kihagyod a tizit, kihagyod a ziccert, állna a görcs abba a két botlábadba!
Biztos lezsíroztad a sportingbettel, hogy ma te nem rúgsz gólt, nehogy perkálnia kelljen az irodának!  :noway:
(annyiszor 6000-et ad ma a sportingbet ingyenes fogadásként, ahány gólt szerez ez a falábú, de nyilván nem lesz gond a mire tegyem...)

Na azért! Legközelebb ne kelljen már szólnom!  :knuppel2:

Dortmund, faszért nem termelitek a gólokat? :crazy:

Kibaszott kurva életbe, hogy eddig egyetlen remi sincs. Portugáliába üzenem, hogy három iksz kell! Na, hogy rohadjon meg a Sporting a 3. lőtt góljával együtt... 

BVB jöhetne az első gól, mert így kibaszottul nem jön le a 3 gól.  :2guns:

Mocskos cigány dortmundi csicska gecik elvitték a tipszmikszemet.

Nem panaszkodom a mai nap miatt, de azért Lewandoski-nak azt kívánom egyszer nagyon tévedjen el a vaksötétben, de nagyon durván.
A vasárnapi buli szelóm ezen a kurva Dortmund hc-1-en ment el...  :'(


Geci portugál cigány anyátokat Benfica  , de úgy látom a tetű Porto sem akar nyerni . Gondolom ha mindketten kikaptok  az nem is bunda , mért lenne a 60 szoros szorzó bunda  :bash: :bash:

Szopjál lovat Szeréna!

Kedves házánkfiai nem kicsit szivattak meg kétszer is egymás után, mindkét félidő végén, ezzel az értékelhetetlen, mocsok szarral, amit eladtak itt nekünk az utolsó tíz percben!
Nem gyalázkodok itt rájuk, de kurva pipa vagyok. Nem keveset buktam ezzel a 12perc/2 gól periódusukkal (mindkét félidő végén!), többszöri kettős emberelőnyben!
Innen üzenem: Mentális hulladékok vagytok!