Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


Berankis te agyatlan kis seggdugasz egy rossz formában lévő szinte csak az adogatásaiból élő ellenfél ellen hogy lehet 6-1 és mindjárt 4-1-re állni el tudom képzelni mit művelsz a pályán tenisz címén te kis pöcs.... Pedig örültem mint majom a farkának, hogy elkaptalak 1,57-ért... Remélem elkap valami nagy néger a meccs után és karóba húzza azt a 130 centidet!

PSG, hogy nőljön egy 5 kg-os faág a faszotokra, hogy mikor rátok teszek életemben egyszer, akkor buktok!!!!!!  :megkur: :lehany: :2guns:

Modena a kurva anyátokat azt ,hogy a 88 percben be engedtetek egy  szaros gólt :bash:

Mladenovic te ribanc, remélem idő előtt végérvényesen lesérülsz!!

A jeti kúrjon meg Erakovic!

Domracheva a büdös kurva anyád hogy ilyenkor lősz te is hibátlant :bash:

Nyaljál sót Müller bármi is legyen a vége.  :noway:

#3187 március 18, 2013, 14:06:28, RedMunchen2010
Bassza meg, Phil ez mi volt? 2-0-ig követtem, erre most látom, hogy elkúrta.  :noway:

Rohadj meg Wade hogy te is pont tegnap tudsz 118,5 feletti kiszállót dobni, előtte 4 meccsen keresztül még 90-ig se jutottál el, és lefogadom, hogy a maradék 4 meccsen se fogsz mégegyszer ilyen nagy kiszállót dobni! Kurva anyádat!!! :bash:

rohadj meg van gerwen hogy ennél a bohóc lewisnál nem tudsz több 180-t dobni.
remélem ki is esel a gecibe

Részlet az mlsz honlapjáról: A FEB a Lombard - FTC mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a vendég szurkolók rendzavarásai miatt a Lombardot 30.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Mi a faszomért kapott már megint a Fradi büntetést? Ki a faszom engedte be a szurkolókat? A Pápa rendezői. Tudom, hogy ez mindennapos, de már csakugyan tele van a tököm azzal, hogy minden fordulóban megbüntetik a Fradit attól függetlenül, hogy hol játszott. Kiváncsi leszek mennyit kapnak az Újpest elleni meccs után. Talán fél millát? Rohadt gecibúvár banda!

Martin Alund a tetű rágja meg a füled ha kikapsz,te szerencsétlen  :bash:  :noway:

Kurva édes anyádat, te bundás geci galatasaray és drogba. Így elrúgni a labdát a picsába 11esnél. Nem volt bunda a meccs, áááááá dehogy!! Dögöljetek meg!!!

Szakadjon rájuk az ég félholdastól együtt a geci félszemű Jumurdzsák galatásokra. Pöcs Drogba az ajándék tizit úgy fölékúrta, ahogy köll, oszt jónapot a hármas kötésemnek. Soha, de soha többet törökökre!!!!!!!!!!

Nyomorék női foci!!!!! Hogy rohadna le a máááááájuk!!!!

Ezt kapjátok ki! Under 8.5-n voltam egész meccsen. El Salvador vs Noname

kinézek 85. percben az eredményre, áááhhh ez simánaktűnik, hát egy nagy lófaszt. 88., 89., 90+ percben 3 gól és elmegy az under 8.5

AZMIIIIIIIII???? Ilyet én még nem basztam............. :crazy: :bash: :'( :redchug: