Expekt Kaszinó - 200€ Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


[ex]Expekt Kaszinó - 200€ Bónusz[/ex]

Az [ex]Expekt[/ex] Kaszinóban most minden új tag egy 100%-os bónuszban részesül első feltöltésekor, amely akár 200€-t is jelenthet.

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj az [ex]Expektre[/ex] (ezt megteheted [ex]ide[/ex] klikkelvén)

2. Töltsd fel a számládat minimum 25€-val

A bónusz automatikusan jóváíródik a számládon.


Részvételi Feltételek:

A [ex]www.expekt.com[/ex] új kaszinójának általános felhasználási feltételei
   
- Minden egyes feltett tét a játékos készpénz-egyenlegéből vonódik le. Ha nincs készpénz, akkor a tét a bónuszegyenlegből vonódik le, tehát a bónusz csak a pénz elfogyása utánn kerül játékra.
   
- Ha a játékos pénzfelvételt indít amielőtt megforgatási kötelezettségének eleget tesz, akkor a bónuszegyenlege lenullázódik, a rajta található összeg a házat illeti.
   
- Ilyen esetekben viszont a készpénzfelvétel előtt a játékost megpróbálják értesíteni, és eldöntheti, hogy fel akarja venni pénzét, vagy játszik tovább a bónusza megszerzéséért.
   
- Ha a játékos készpénzéből játszik, és nem bónuszból, nyereménye készpénz, számlájáról felvehető.
   
- Ha a játékos bónuszból játszik, és nem készpénzből, akkor nyereménye bónuszegyenlegre íródik.
   
- Ha a játékos annyit nyer bónuszból játszva, hogy bónuszegyenlege túllépi az eredeti készpénzegyenlegét, akkor a bónusz többlete készpénzszámlájára íródik.
   
- Ha három hónapon keresztül nem játszik a játékos, bónuszszámlája nullázódik, a rajta levő bónusz összege a házat illeti, feltéve ha van valami a bónusszámlán.
   
- Ha egy játékos bónuszt szerez egy promócióból úgy, hogy már van bónuszpénze, akkor az új bónusz kerül számlájára, a régi bónuszpénz törlődik.
   
- Személyenként, háztartásonként, IP címenként ez a bónusz, visszatérítés, vagy díj egyszer igényelhető.

   
A bónuszrendszer és feltételei
   
- Amint a játékos számlájára kerül a szükséges feltöltés, a bónusz is automatikusan jóváíródik.
   
- Ahoz, hogy az első bónuszt igénybevegyék, új játékosainknak minimum 25 Eurót kell a számlára utalnia. A további bónuszokhoz 10 Eurós utalás szükséges.

- Az Expekt.com kaszinójában már játszó játékosok nem jogosultak az Új Játékos Bónuszra.
   
- A játékos egyenlege kétfele oszlik: készpénzegyenlegre (-számla) és bónuszegyenlegre (-számla). A feltöltések a készpénz-, míg a bónuszok a bónuszegyenlegen kerülnek jóváírásra.
   
- Amikor játszik, ezek adják a játékos teljes egyenlegét.
   
- Minden megszerzett bónusz 10 Eurónként íródik a játékos készpénzszámlájára, amikor teljesíti a megforgatási kötelezettségeit. Ez valós időben történik.
   
- A játékosok bármikor visszahívhatnak pénzt fogadószámlájukra (Sportsbook), az összes, készpénzzé írt bónuszt is beleértve, de ilyen esetben minden, a bónuszegyenlegen hagyott bónuszpénz a házat illeti.
   
- A feltöltési bónuszokat (azokat, amiket pénzbefizetéskor lehet kapni) harmincszor (30) kell megforgatni, mielőtt a teljes bónuszösszeg a készpénzszámlára kerül.
   
- Bármelyik játékot játszva meg lehet felelni a megforgatási követelményeknek, de a különféle játékok más-más arányban számítanak ebbe bele.
   
- All bonuses granted will expire after 30 days of having been credited if wagering requirements have not been met.
   
- A nyerőgépeken, kenón vagy kockajátékon feltett tét 100%-a számít bele a 30-szoros megforgatási kötelezettségbe, kivételek a progresszív jackpotos nyerőgépek. *
   
- A rulett (kivéve francia rulett), asztali póker, Sic Bo, Kaszinóharc és minden, progresszív jackpotos játékon feltett tét 50%-a számít bele a harmincszoros megforgatási kötelezettségbe.
   
- A francia ruletten megtett tétek 30%-a számít bele a harmincszoros megforgatási kötelezettségbe.
   
- A blackjacken (kivétel a klasszikus blackjack), kockajátékokon és baccaraton feltett tétek 10%-a számít bele a harmincszoros megforgatási kötelezettségbe.
   
- A klasszikus blackjacken feltett tétek 2%-a számít bele a harmincszoros megforgatási kötelezettségbe.
   
- Ha a szabályok angol és más nyelvű szövege között eltérés van, akkor az angol nyelvű szöveg számít márvadónak.
   
- Ezek a feltételek az expekt.com Általános Feltételei kiegészítései. Az expekt.com fenntartja a jogot ezeknek a feltételeknek a megváltoztatására, vagy ennek a promóciónak a visszavonására bármikor, okkal vagy ok nélkül, figyelmeztetéssel vagy anélkül. Megkérjük tisztelettel játékosainkat, hogy olvassák el időről időre a szabályokat és feltételeket.
     
* Video Póker játék nem vehet részt a promocióban.