Sportfogadók általános hibái!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Egy ideje ismét nem sikerül betartanom bizonyos szabályokat a sportfogadás keretein belül. Gondolok itt olyanra, hogy pl.: bankrollmanagement, türelem, önfegyelem stb.  Ezeket már régen leírtam egy lapra, hogy mindig szem előtt legyen, és csak ezek szerint fogadjak. Egy pár hete azonban, valamiért nem akarom figyelembe venni ezeket a dolgokat, ezért eléggé bukó szériában vagyok!

A lapomra nagyjából ezek vannak leírva:

- A bank max. 10%-val fogadni
- Önfegyelem pl.: bukószériában nem akarom egyből visszanyerni a pénzem, főleg nem egy olyan oddsal, amelyről legbelül én is tudom, hogy veszíteni fog
- Türelem: nem rakni hülyeségekre. Ha szükséges meg kell várni a jó meccseket! (pl.: nem rakok szingapúri másodosztályra, hanem megvárom a hétvégi Angol meccseket) stb...



Eddig ezek jól be is váltak, egy pár héttel ezelőttig! Lehet az lett a bajom, hogy egyre több pénzt akartam nyerni! Nem tudom!

Hallottam olyanról, hogy van könyv a türelem, meg az önfegyelem gyakorlásáról! Ha valaki tud ilyen könyvekről, vagy olyanokról, ami segít hozzájárulni, hogy betarts minden szabályt, akkor írd le ide légyszíves!

Vagy, ha csak tudsz valami jó technikát ezek gyakorlására, akkor is!

Ja és, ha még ismersz valami olyan dolgot, ami egy sportfogadó vesztét okozhatja akkor írd le nyugodtan, és hátha találunk rá valami megoldást!

Lehet most sokan hülyének néznek, mert úgy gondoljátok könnyű ezeket betartani, de mivel ti is sportfogadók vagytok tudhatjátok, hogy nagyon sokszor csábulsz el egy nagyobb szorzó, vagy egy nagy nyerés lehetősége miatt!

Remélem, jó kis válaszok érkeznek, ami másoknak is tud segíteni! :)

Szia
A sportfogado legnagyobb problemaja szerintem az , mint ami egy pokerese , hogy megszegi a sajat szabalyait , ami neki egy ideig bevalt , csak aztan valami oknal fogva megszakitja ezt . A legelterjettebb problema az amikor egy fogado tobbet szeretne nyerni az aktualis osszegeknel , es ez oknal fogva hibat hibara halmoz ami sajnos penzbe kerul , esetleg az aktualis bankrollba .
Van egy aprosag ami szerintem nagyon fontos , es a fogadok 90% nem figyel fel erre a dologra , ez pedig az hogy nagyon sok sportagbol valogat esemenyeket .
Teny hogy van aki jo ebben vagy abban a sportban de mas sportagban csak sejtese van arrol hogy megis kire kellene fogadni es ez vegzetes hiba . Nem szabad 7-8 sportagbol valogatni mert valaki adott egy tippet , mivel havertol kapta es a sportagban nincs igazan otthon ezert nem elemzi ki . Szerintem nagyon fontos hogy azokbol sa sportagakbol valasszunk esemenyeket amiket ki is tudunk elemezni .
Sok mindent tudnek meg mondani de ugyse erdekel senkit , ugyhogy nem untalak tovabb titeket .
:topbet_125: :beerchug:

Engem érdekelne még! Folytasd plz!


Én is szívesen látnám a tapasztalataidat....

Ha meg vannak erdekeltek a temaban akkor keszitek egy leirast , persze ha a vezetoseg is benne van

Idézetet írta: bleah Dátum július 18, 2009, 14:11:47
Ha meg vannak erdekeltek a temaban akkor keszitek egy leirast , persze ha a vezetoseg is benne van

Biztos, hogy benne van! :) ;) Ha tudod akkor csempéssz már bele egy-két dolgot abból is amit a nyitó hsz-ben leírtam! (Türelem, önfegyelem, stb) Köszi! ;)

Lessz benne sok mindenrol szo , de nem igerhetem hogy 2-3 nap alatt meg lessz . Egyenlore lassam mijen visszajelzesek lesznek meg

Engem is érdekelnének a meglátásaid Bleah!  ;)  Kiváncsian várom a további írásaidat!  :cya:

Gyerünk Bleah! Érdekes dolgokat írtál, folytasd.  ;)

Engem is érdekelne a téma bleah, úgyhogy folytasd légyszi!

Bleah, amint a többiek is irták folytasd csak nyugodtan, tudod jól, hogy szivesen láttjuk/olvassuk!

Hajrá.  :great:

Ok
Akkor nekilatok , amikor megvan Milan majd kiteszi valahova .

Kicsit csuszok a leirassal de megleszz .

nekem is elkelne némi jótanács..sokat bukok :wall: