csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


#11985 december 11, 2015, 10:05:06, csabax
Chelsea - FC Porto, szerez gólt a hazai csapat  :great:


#11986 december 09, 2015, 22:56:56, csabax
Valencia - Lyon 1  :noway:

#11987 december 09, 2015, 22:57:13, csabax
AS Roma - BATE 1  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum december 07, 2015, 20:09:32
Németország - Argentína, csapat a legtöbb gólos félidővel: Németország  :great:
Csapat a legtöbb gólos félidővel: Németország (17 gól)

Idézetet írta: csabax Dátum december 07, 2015, 21:03:17
Espanyol - Levante, szerez gólt a hazai csapat  :great:
56. perc: 1-1

Idézetet írta: csabax Dátum december 07, 2015, 22:48:22
Everton - Crystal Palace, szerez gólt a hazai csapat  :great:
81. perc: 1-1


Idézetet írta: csabax Dátum december 09, 2015, 16:07:42
Dinamo Kijev - Maccabi Tel Aviv

Tipp: Denys Garmash bármikor gólt szerez  :great:
Odds: 2.60
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Denys Garmash nem az a kimondottam gólszerző típusú labdarúgó, hanem általában az van, hogy amikor játéklehetőséghez jut, akkor megpróbál élni ezzel: küzd, hajt, kiszolgálja a társakat, kiveszi a részét a csapatmunkából, s amikor úgy adódik, akkor még akár gól is szerez. Talán az izraeliek elleni lehet megint egy olyan találkozó, amikor gólszerzés terén is eljön megint az ő ideje. Gondolom én, hogy így lesz.

Abból indulok ki, hogy az ukrán csapat úgy elveri ellenfelét, mint szódás a lovát. Ez nálam több gólos hazai győzelmet jelent, s ezen a meccsen jó esetben akár még az is előfordulhat, hogy Garmash lesz a kijeviek egyik gólszerzője. Az eléggé valószínű, hogy a villámléptű cselezőgép Jarmolenko lesz a hazai csapat egyik gólszerzője, de további 2-3 Dinamo-gól esetén talán lesz esély arra is, hogy Garmash rúgja az egyik gólt. Legalábbis én ezt remélem.

A kijevi együttes jó formában van és bár jelenleg a 3. helyen áll a G-csoportban, még bízhat abban, hogy a Chelsea-Porto meccsen nyerni fognak a hazaiak, mert ebben az esetben számára elég lehet a hazai győzelem a továbbjutáshoz. Abban tehát lehet bízni, hogy a Dinamo Kijev nem fogja elszórakozni a mérkőzését, hanem hajtani fog a magabiztos győzelemért. Mivel a Maccabi Tel Aviv eléggé gyenge ellenfélnek minősíthető (5 mérkőzésen 5 vereség és 15 kapott gól) nem kevés esély van arra, hogy a hazai csapat nagyon meg fogja szórni gólokkal Kijevben.

Egyáltalán nincs komolynak nevezhető hiányzó a hazaiaknál - de a vendégeknél is csak Radonjic és Ben Haim fog hiányozni -, s így még akár az is előfordulhat, hogy nem fog játszani Garmash, esetleg csereként játéklehetőséghez jut majd néhány percre, de hát jobb híján elhessegetem magamtól ezt a gondolatot, s azzal számolok, hogy Sergiy Rebrov edző játszatni fogja az általam gólszerzőnek kinézett játékost. Nekem mindössze annyi lesz a dolgom, hogy szárazon tartsam a puskaport és bízzak Garmash gólszerzésében.

Tipp: Denys Garmash bármikor gólt szerez.

16. perc, gólszerző: Denys Garmash

Idézetet írta: csabax Dátum december 09, 2015, 16:57:07
Gent - Zenit

Tipp: Gent  :great:
Odds: 2.25
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Előrebocsátom, hogy több fogadásomat is megemlítem majd ennek a meccsnek a kapcsán. Természetesen lesz szó a Gent-Zenit találkozóról is, de minden bizonnyal most érkezett el az a valamicsoda, hogy én is kénytelen vagyok idézni az utóbbi években sokszor hallott dumát, miszerint ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra figyeljenek, amit csinálok.

Szóval és tehát és így tovább.

Van egy olyan - számomra nem örömteli dolog -, hogy már egy jó ideje vesztesek a 2.50 körüli szorzós tippjeim (lásd a november havi SfGuru-teljesítményemet, plusz a tegnapi tippeket), ezért amolyan biztonsági dologként kénytelen leszek a tippjeim ellenkezőjére is fogadni. Például a Gent-Zenit kapcsán most hazai győzelemet tippelek, de muszáj lesz az X2-re is fogadnom valahol. Ugyanígy járok el majd az Olimpiakosz-Arsenal meccs kapcsán is, ahol eredetileg 3.5 gól felettről és vendéggyőzelemről szól az egyik tippem, de kénytelen leszek az 1X-re is fogadni. Úgy látszik, hogy muszáj lesz saját magam ellen fogadnom. A Gent-Zenit X2 és az Olimpiakosz-Arsenal 1X mellé beveszem az AS Roma-BATE és a Valencia-Lyon mérkőzések hazai győzelmét is, és így kijön majd egy egészen "combos" szorzójú biztonsági fogadás.

Na, de most itten nem a Gent-Zenit X2-ről, hanem Gent-Zenit 1-ről van szó.

Majdnem minden idényben van egy úgynevezett meglepetéscsapat a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Idén erre szerintem a belga Gent és a görög Olimpiakosz pályázik jó eséllyel. (Például régebben a ciprusi APOEL is ilyen volt.) Valószínűnek tartom, hogy mindkettő nem fog bejutni a kieséses szakaszba, hanem csak az egyik: azaz vagy a Gent vagy pedig az Olimpiakosz lesz a boldog "underdog".

A belga Gent már most is továbbjutó helyen van. Persze, az Olimpiakosz is továbbjutó egyelőre, de most legyen szó csak a belgákról. Ők otthon játszanak és azt a pontveszteség nélkül listavezető Zenitet fogadják, amelyik már továbbjutott és tutira 1. helyezett lesz, s így akár motiválatlan is lehet. Nem csak emiatt tippelek itt hazai győzelmet, hanem azért is, mert valószínűnek tartom, hogy viszonylag tartalékos lesz a már páholyban levő orosz ellenfél és ez bizony - ha tényleg így alakul majd a dolog - a hazai gárda malmára hajthatja a vizet.

Azt tutira veszem, hogy a hazai pályán játszó BL-újonc belga Gent nagyon-nagyon hajtani fog a továbbjutásért, s akár még sikeres is lehet az akciója, ha közben a Zenit is komolytalanra veszi a figurát. Bőven van tehát motiváció a hazai oldalon.

Csak Pedersen és Matton, illetve Fajzulin és Witsel fognak hiányozni a mérkőzésről. Elvileg pontszerzésre és győzelemre is jó a Zenit, de mivel nagyon-nagyon motiváltak lesznek a hazaiak és teljesen mindegy a dolog a vendégcsapatnak, bepróbálom a Gent győzelmét. Így elsőre persze nem sok esély van erre, de hát például a női kézilabda VB egyik tegnapi meccsén is sokan várták előzőleg Magyarország sikerét, aztán pedig láttuk, hogy mi történt és Montenegró úgy győzött, ahogyan akart.

Tipp: Gent.

2-1



#11996 december 11, 2015, 11:50:10, csabax
FC Midtjylland - Club Brugge, szerez gólt a hazai csapat  :great:


#11997 december 11, 2015, 14:47:48, csabax
Rapid Wien - Dinamo Minsk, DNB 1  :great:


#11998 december 10, 2015, 22:13:27, csabax
Románia - Norvégia 2  :great:

22-26

Rájár a rúd mostanában a skandinávokra. Ha jól emlékszem, még a Mikulást is lenyomta a NAV.   :)

#11999 december 12, 2015, 11:43:31, csabax
Németország - Dél-Korea, Németország +5.5 gól hendikep  :great: