Sztárbox, influencer boksz, meghalt a boksz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ki üthet nagyobbat?

Mike Tyson
5 (29.4%)
Istenes Bence
12 (70.6%)
Jake Paul
0 (0%)

Összes szavazó: 17

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2023, 19:41:39Elképesztő vagy, hogy nem bírsz megváltozni.. Nagyon szépen megkérlek ne viselkedj velem provokatívan! Ez tolerálható kérés?

Csipkelődésed ellenére is a legjobbakat kívánom neked! :ok:

Neked is a legjobbakat!  :beerchug:

Ezek a gázok, de gondolom mindegyik celeb így nyomhatja. Lábmunka összefüggéstelen az amúgy ritmikátlan felsőtesttel és ütésekkel, de nem is ez a bajos, és még csak nem is a luftok, hanem hogy majdnem kiüti a láthatatlan ellenfél. Tán ki is ütötte a bag, csak az nem lett publikálva.

https://www.facebook.com/watch?v=985737115844669

Az RTL pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, a műsorban a férfiak négy kétperces menetben küzdenek meg, míg a nők 4×1,5 perces menetben. A régi Sztárboxhoz képest viszont az az újítás, hogy mindez nem egy este alatt történik, hanem több kieséses rendszerben vívnak meg egymással.

Férfi nehézsúly

Szegedi Fecsó és Curtis
Pintér Tibor és Dobrády Ákos
Brasch Bence és KKevin
Nagy Ervin és Árpa Attila

Férfi középsúly

ifj. Schobert Norbert és Istenes Bence
Kabát Péter és Rácz Jenő
Kállay-Saunders András és Józan László
Molnár Áron és Frohner Fecó

Női könnyűsúly

Berki Mazsi és Megyeri Csilla
Janicsák Veca és Szabados Ági
Nyári Dia és Járai Kíra
Sáfrány Emese és Dobos Evelin

Gondolom a többség csak azért vállalta, hogy felmarkolja a rakás lóvét és a lehető leghamarabb letudja ezt az egészet. Talán páran majd azért komolyan veszik; az ő meccseiken lehetséges némi, hangsúlyozom némi sportérték is. De ez a műsor a alapvetően a szórakoztatásért jött létre, nem azért, hogy minőségi box legyen.

És bár sok lesz a bohóckodás, de ha belegondolok, hogy egy időben mennyire népszerű volt a box Kokó, Madár és Csonttörő meccsei miatt, ahhoz képest most a süllyesztőben van. Nem ez a műsor fogja onnan kihalászni, de szerintem ártani sem fog neki.

Az Istenes vs. Norbika meccs még jó is lehet; Kabát Petié pedig biztos, hogy szórakoztató lesz :)
Peace

Nem kötekvésből írom, de szórakoztatás miatt jött létre a Győzike Show és Való világ is. Nekem végső soron mindegy, mert tv-előfizetésem már évek óta nincs. A bokszoló "sztárok" jelentős részét nem ismerem, viszont örülök, hogy Józan László ;D

Amúgy lesz egy világszintű celebboksz gála is, konkrétan ma este, na ott aztán volt felvezetés. Az öreg Fury egy ponton belép a ketrecbe és bumm-bumm-bumm ;D

https://en.wikipedia.org/wiki/KSI_vs_Tommy_Fury


Idézetet írta: TiB Dátum október 14, 2023, 15:14:41Nem kötekvésből írom, de szórakoztatás miatt jött létre a Győzike Show és Való világ is. Nekem végső soron mindegy, mert tv-előfizetésem már évek óta nincs. A bokszoló "sztárok" jelentős részét nem ismerem, viszont örülök, hogy Józan László ;D

Igen, ez jogos. Az általad említett műsorok esetében a szórakoztatás szó helyett nyugodtan használhatjuk a népbutítást is, ahogy akár erre a sztár boxra is. Annyi, hogy ez nem hetekig, hónapokig fog tartani; nálam a matek alapján 2-3 adás várható; ez a negyeddöntős + az elődöntők, döntők kérdés, hogy 1 adás vagy 2.

Ha már van ilyen és fogadók vagyunk, tippeljünk! Tényleg nem ilyen celeblenézésből írom, nem ismerem mindegyik szereplőt, de azért tippelek végső nyertest. Ha van kedvetek, szálljatok be :)


Férfi nehézsúly: Árpa Attila
Férfi középsúly: Rácz Jenő
Női könnyűsúly: Sáfrány Emese

Férfi nehézsúly: Nagy Ervin
Férfi középsúly: Istenes Bence
Női könnyűsúly: Szabados Ági

Csak a meccsekbe beletekergettem az előbb, Latzka elszállt a Nagy Ervin tipped, rendesen kiütötte Árpa Attila a fickót. Kicsit talán későn is dobták be nála a törölközőt.

https://rtl.hu/sztarbox/2023/10/29/harom-merkozes-ketto-kiutes-elso-adas-arpa-berki-molnar-aron

Azért ez nem volt egy rossz 'gála'. A két férfi meccsen KO, de nekem a női meccs első menete tetszett igazán. Kell vagy 3-szoros lassítás, hogy megszámold az ütések számát. Na az volt az őszinte bunyó! Kár, hogy nincs valami vígasz-ág, Megyeri Csillát mondjuk még megnéztem volna a Szabados Ági-Janicsák Veca meccs vesztese ellen :D

Nekem tetszett, bárki bármit mond. Legnagyobb Csoboth Adél volt, aki várta a 4. menetet Zámbó Krisztiánnal együtt, de már vége volt a meccsnek :D Tényleg tetszett, benne volt a meló, nem hazudtak.

Emlékszem a korábbi ilyen bunyókra, főleg a női meccsekre, mást sem csináltak, csak kiforogtak. Itt összesen egy ilyen volt, hogy Csilla kifordult, de amúgy face to face gyepálták egymást becsülettel. Csilla fixen foglalt mára időpont a plasztikai sebészénél, ha nem, az hiba volt :D

Árpa bokája meg biztos nagyon fájt, olyat ugrott a dobogóról a ringbe, amilyet még egészséges bokával is emberes megtenni.

(Megerősített információ, a gála-sorozat második állomására már a monkeyBet is kínál majd szorzókat!)


Ezek inkább püfölések, mint boksz, de valóban lehet szórakoztató :)

A törölköző bedobásokhoz nem akarok videót meg sztorikat linkelni, de bőven van értelme, mert komoly következményei is lehetnek, ha nem lépnek időben. Nekem eddig Árpa Attila mozgása, technikája tetszett leginkább, az egész show-t vagy műsort, még pénzért se tudnám végignézni, szóval le a kalappal előtted oak mester!

Idézetet írta: TiB Dátum október 30, 2023, 07:27:33Csak a meccsekbe beletekergettem az előbb, Latzka elszállt a Nagy Ervin tipped, rendesen kiütötte Árpa Attila a fickót. Kicsit talán későn is dobták be nála a törölközőt.

https://rtl.hu/sztarbox/2023/10/29/harom-merkozes-ketto-kiutes-elso-adas-arpa-berki-molnar-aron

El bizony, hatalmas csalódás volt a Nagy Ervin. Azt hittem ezt a kemény rendszerellenes énjét be tudja hozni a ringbe is, de itt puhány volt. Az ütéseit igazából ütésnek sem lehet nevezni..

Árpáról nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz; megvezetett ez a 2,5 héttel ezelőtti (kamu)cikk:

,,a színész jelenleg a The Traitors című reality-t forgatja, és a producer Verebély Marcell bejelentése szerint a forgatás közben sérült meg Árpa. Ugyan még várnak rá vizsgálatok, valószínűleg eltörte a lábát."

Azt érzem nőknél is kizúgok és elég lesz bárkinek is megfogni majd a hosszú karú Mazsikát :)

Marad az Istenes tippem, bár Molnár Áron is elég kemény volt.

A műsort végignézni pedig tényleg komly kihívás; sok duma kevés box. De szerintem lesznek még majd jó meccsek és a monkeybet szorzóira is kíváncsi vagyok :)

Szanalmas szar alja musor. Ha fizetenenek sem neznem.

De igaz amit olvastam hogy Istenesné azt mondta hogy jon a negyedik negyed? Egy bokszmeccsen? Tenyleg ilyen inkompetens bohocok vannak ott?

Mondjuk nem lep meg ;D

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 30, 2023, 21:29:24Szanalmas szar alja musor. Ha fizetenenek sem neznem.

De igaz amit olvastam hogy Istenesné azt mondta hogy jon a negyedik negyed? Egy bokszmeccsen? Tenyleg ilyen inkompetens bohocok vannak ott?
4x2 perc volt, nem a negyedik negyeddel tévedett

Illetve mégis, mert ezt a negyedik negyed után mondta, amikor már vége volt

Ha azt mondja jon a negyedik menet, mivel bokszban menetnek hivjak, akkor oke. Bar logikailag nem tevedett, de egy normalis kommentator sosem mondana ilyet egy 4 menetes boxmeccsen. Tehat koze nincs az egeszhez es arra sem vette a faradtsagot hogy megtanuljon nehany szakszòt.