csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


#11205 október 10, 2015, 22:23:11, csabax
Kazahsztán - Hollandia, a vendégcsapat szögleteinek száma 6.5 felett  :noway:

#11206 október 11, 2015, 10:57:08, csabax
ÉLŐ:

Norvégia - Málta 1  :great:
Kazahsztán - Hollandia DNB 2  :great:

Nyereményszorzó 1,26

#11207 október 11, 2015, 17:33:09, csabax
Kazahsztán - Hollandia 2  :great:
Horvátország - Bulgária 1  :great:
Bosznia és Hercegovina - Wales 1  :great:
Csehország - Törökország X2  :great:

Nyereményszorzó 4,95



#11208 október 11, 2015, 11:43:46, csabax
Logrones - Pena Sport 1  :great:

#11209 október 11, 2015, 12:29:38, csabax
Horvátország - Bulgária 1  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum október 10, 2015, 17:56:01
Patro Eisden - Dessel, szerez gólt a hazai csapat  :great:

85. perc: 1-2

Idézetet írta: csabax Dátum október 10, 2015, 13:49:24
Kazahsztán - Hollandia, győz Hollandia és 2.5 gól felett a meccsen  :great:
1-2

Idézetet írta: csabax Dátum október 10, 2015, 18:10:29
ÉLŐ:

Norvégia - Málta 1  :great:
Kazahsztán - Hollandia DNB 2  :great:

Nyereményszorzó 1,26

2-0
1-2



Idézetet írta: csabax Dátum október 10, 2015, 16:04:10
Bosznia-Hercegovina - Wales

Tipp: Bosznia-Hercegovina 1.5 gól felett  :great:
Odds: 2.10   
Fogadóiroda: bet365


Bosznia-Hercegovina válogatottja jelenleg a B-csoport 4. helyén áll 11 ponttal, s van még némi halvány esélye arra, hogy a pótselejtezőt érő 3. helyen végezzen. Jelenleg a 13 pontos Izrael van a 3. helyen. Ibisevicséknek nem érdemes számolgatniuk, hiszen ezt csakis azután érdemes megtenniük, ha a hátralévő mindkét mérkőzésüket megnyerték. Természetesen még ebben az esetben is az izraeliek eredményességén múlik a sorsuk, ám ha nem nyernek kettőből kettőt, akkor reménykedniük is felesleges.

Az jó dolog lehet számukra, hogy a mostani ellenfél Wales nagyon közel áll a továbbjutáshoz. Annyira közel, hogy lazábban veheti ezt a találkozót, s ha a következő meccsen legyőzi hazai pályán a csoportutolsó Andorrát, akkor saját szurkolói előtt ünnepelheti meg az EB-re való kijutást.

Elvileg a házigazda bosnyákok sokkal motiváltabbal lesznek ezen a találkozón, mint a listavezető walesi ellenfelük. Az a tippem, hogy egy gólnál többet fognak szerezni a bosnyákok. Már csak azért is szükség lehet egynél több hazai gólra, mert például elegendő lehet, hogy Bale, Ramsey vagy Vokes elrohanjon a szerzett labdával és meg sem álljon a házigazdák kapujáig. A már emlitett Ibisevic mellett - többek között - Dzeko, Lulic, Pjanic, Hadzic vagy Hajrovic is feliratkozhat a góllövők listájára, azaz elvileg bőven lesznek olyan focisták az önbizalomhiányban amúgy nem szenvedő és ráadásul ezúttal is nagyon motivált bosnyákoknál, akik révén egynél több góllal tudják zárni ezt a találkozót. 

Tipp: Bosznia-Hercegovina 1.5 gól felett.

2-0

Idézetet írta: csabax Dátum október 10, 2015, 16:56:07
Csehország - Törökország

Tipp: Törökország  :great:
Odds: 2.70
Fogadóiroda: bet365


Nem ülhetnek a babérjaikon a jelenleg csoportharmadik törökök, mert az utolsó két mérkőzésen minden bizonnyal előzni próbálnak majd a 4. helyezett hollandok. Nagyon valószínű, hogy a 3. hely megtartásához még néhány szerzett pontra lesz szüksége a török válogatottnak.

Mivel az utolsó két meccsükön előbb a 2. helyezett Csehország otthonában, majd pedig a listavezető Izland ellen játszanak hazai pályán, nagyon nincs veszítenivalójuk és akár már a csehek elleni találkozón is megpróbálkozhatnak a pontszerzéssel. Ha lesz egy kis szerencséjük is a törököknek, akkor akár még győzhetnek is Csehországban. Már csak azért is, mert ők motiváltak lesznek, a házigazda csehek viszont már nem különösebben. Az van, hogy a csehek már kijutottak az Európa-bajnokságra, ezért lehet, hogy kissé lazítani fognak, s nem lesznek annyira határozottak a párharcokban, mint amilyenek éles helyzetekben lennének.

A vendégek győzelmére tippelek. Nyilván leginkább azért, mert számukra fontosabb a pontszerzés, mint amilyen a csehek számára. A másik nyomós indok nem más, mint az, hogy Arda Turanék bizton számíthatnak arra, hogy kergetni fogják őket a hollandok. Valószínű, hogy az EB-re már kijutott Plasilék és Necidék a megszokottnál gyengébben fognak muzsikálni, ezért nem tartom lehetetlennek, hogy némi szerencsével Yilmaz, Calhanoglu és társaik győzni tudjanak Prágában.

Tipp: Törökország.

0-2

#11217 október 11, 2015, 21:42:50, csabax
Görögország - Magyarország

Tipp: Görögország  :great:
Odds: 2.62
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Először még csak azon gondolkoztam, hogy a következő lesz a tippem: Konstantinos Mitroglou bármikor gólt szerez. Ám végül úgy döntöttem, hogy Görögország győzelmére fogadok. Őszintén szólva, egyáltalán nem szurkolok a görögöknek, cserébe viszont nagyon kívánom a magyar fociválogatottnak, hogy az 1986-os világbajnokság után 29 évvel ismét jusson ki egy jelentős nemzetközi sporteseményre és 43 év után ismét legyen EB-résztvevő. Legutóbb ugyanis 1972-ben szerepelt Európa-bajnokságon a magyar fociválogatott.

Miért fogadok mégis a hazaiak győzelmére? Erre leginkább egy jelenkori politikusnak álcázott személyt idézve lehet válaszolni: ,,CSAK".

Lehetne olyasmit is említeni, hogy a sportfogadásnak nem kell az érzelmekről szólnia, de hát ez a mostani azon ritka esetek egyike, amikor felesleges beszélni erről. Mármint arról, hogy valaki más mesél nekem a sportfogadás és az érzelmek közötti - általában nem túl szerencsésnek bizonyuló - összefüggésről. Most van az az eset, amikor amondó vagyok, hogy ez a labdarúgáshoz hasonlító magyarfoci, olyan mint a citromnak álcázott magyar narancs: ,,kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk." (Az újabb idézet a magyar filmtörténet egyik legismertebb művéből, Bacsó Péter ,,A tanú" című filmjéből származik.)

Kétségtelen, hogy ez a mérkőzés az érzelmekről is szól, ám úgy vagyok vele, hogy még így sem árt megőrizni a realitásérzéket. Ez utóbbi pedig arról szól az olvasatomban, hogy sajnos ficarknyival sem lett jobb a magyar fociválogatott, mint amennyire gyenge volt 1-2 hónappal vagy éppenséggel 5-10 évvel ezelőtt. Hogy - ennek ellenére - most mégis kedvező helyzetben van a magyar fociválogatott és az EB-n való szereplésért küzdhet Magyarország nemzeti csapata, az - véleményem szerint - jobbára csak a kontinensbajnokságon résztvevő csapatok számát 16-ról 24-re emelő európai fociszövetségnek (UEFA), valamint személyesen az elnök Michel Platininek köszönhető.


Mi várható a Görögország - Magyarország mérkőzésen? Nagyon valószínű, hogy Bödéék számára nem lesz leányálom az összecsapás. Már csak azért is, mert valószínűsíthető, hogy az EB-selejtezőben még mindig győzelem nélkül álló hazaiak nyertes meccsel akarnak búcsúzni ettől a számukra lidércnyomásos sorozattól. Sajnos szerintem az van, hogy amennyiben a gyengénél csak egy kicsit is jobban teljesítenek Aravidisék, már akkor is legyőzhetik a kétségtelenül motivált, de a labdarúgás nevű sportággal igencsak rossz viszonyt ápoló magyar fociválogatottat.

Arra tippelek, hogy győzni fog a hazai pályán játszó görög csapat és természetesen a magyar fociválogatott is ki fog jutni a 2016-os Európa-bajnokságra.

Tipp: Görögország.

#11218 október 11, 2015, 19:53:27, csabax
Finnország - Észak-Írország

Tipp: Finnország  :noway:
Odds: 2.30
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Van egy olyan érzésem, hogy győzni fognak a finnek. Mégpedig viszonylag simán. Az észak-írek voltak olyan mázlisták, hogy jókor voltak jó helyen, s így minden idők egyik leggyengébb európai selejtezőcsoportjából nagyon simán és különösebb gondok nélkül jutottak ki az Európa-bajnokságra. Kihasználták a görög és a román válogatott mélyrepülését, akárcsak a labdarúgás helyett egy magyarfoci nevű játékot játszó és Pintér Attila szövetségi kapitánnyal együtt tolódó magyar nemzeti csapat botladozását, valamint a finn válogatott "szövkap" miatti nehézségeit is.

Tehát a vendégek már kijutottak az Európa-bajnokságra, ráadásul listavezetőként és még az EB-selejtező befejezése előtt tették ezt. Az a véleményem, hogy emiatt némileg leeresztettek és motiválatlanná vál(hat)tak a sorozat végére, s érthetően többet foglalkoznak az ünnepléssel, mint azzal, ami a pályán van. Az előző fordulóban még nagyon vigyáztak arra, hogy szépre sikeredjen az otthoni dáridó, s ennek megfelelően úgy lenyomták a görögöket, mint a bélyeget, ám ezek után már teljesen mindegy, hogy Davisék milyen teljesítményt nyújtanak Finnországban. Nagyon valószínű, hogy például Magennis nem fog ismét olyan gólt szerezni, mint amilyet a görögök elleni meccsen fejelt.

Viszont úgy látom, hogy Markku Kanerva szövetségi kapitány irányítása alatt egyre jobban kezd összeállni a finn nemzeti csapat játéka. Természetesen nem lesz világverő az alakulat, de arra mindenképpen jó lehet a finn csapat, hogy Pohjanpalo, Pukki, Hetemaj és társaik megnehezítsék az ezt a csoportot simán megnyerő, ám általam továbbra is csak a közepesnél gyengébbnek tartott észak-ír válogatott dolgát.

Sőt, szerintem konkrétan annyira jók lehetnek a finnek, hogy nyerhetnek a motiválatlan Észak-Írország ellen. Akkor meg főleg győzhetnek, ha Hradecky kapus csak megközelítően annyira jól fog védeni, mint ahogyan azt Romániában tette.

Tipp: Finnország.


1-1

#11219 október 12, 2015, 00:04:06, csabax
Örményország - Albánia

Tipp: Albánia  :great:
Odds: 2.15
Fogadóiroda: bet365


Vendéggyőzelem a tippem. Az albánoknak nem sikeredett jóra a szerbek elleni hazai mérkőzés, kikaptak 2-0-ra a majdnem diplomáciai botrányba fulladt meccsen, de még így is a saját kezükben van a sorsuk. Már csak egyetlen mérkőzésük maradt hátra ebből az EB-selejtezőből, s mindössze csak annyi a teendőjük, hogy nyerjenek az I-csoportban sereghajtó Örményország otthonában.

Jelenleg a 3. helyen állnak a 11 pontos albánok, de mivel a 12 ponttal közvetlenül előttük lévő Dánia már nem játszik több meccset, már csak egy albán győzelem kell az előzéshez és a 2. hellyel járó direkt kvalifikációhoz. Az albán-dán párharcban jobban állnak a dánok, ezért az előzéshez mindenképpen győzniük kell Örményországban az albánoknak.

Ezt megtehetik, hiszen nem egy világverő gárda otthonába látogatnak. Az örményeknek maximum az újabb vereség elkerülése miatt lehet némileg fontos ez a találkozó. Másért nem nagyon. Mkhitaryan és a többi örmény focista olyan albánokkal találják majd magukat szembe, akik nem csak nagyon motiváltak lesznek, hanem annak is tudatában vannak, hogy az örmények elleni győzelem révén nemzeti hősök lehetnek hazájukban. Ugyanis még a szerbek elleni hazai vereség után is az a helyzet, hogy történelmi lehetőség előtt áll az albán válogatott és először juthat ki az Európa-bajnokságra.

Szoros és hajtós mérkőzésre számítok, mint ahogyan Balaj, Xhaka, Cana, Berisha és társaik győzelmére is.

Tipp: Albánia.