Bundesliga 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tegnap barangoltam Wikipédián és feltűnt, hogy Jay Jay Okocha, az egyik legkirályabb labdarúgó a világon, megfordult a Bundesligában.

Oktatta keményen a frizteket ;D

https://www.youtube.com/watch?v=GUPiMFHbbFU

Dárdai Pál utánpótlásedző és koordinátor lesz a Herthánál

Utánpótlásedző és koordinátor lesz a Hertha BSC-nél Dárdai Pál, a klub korábbi labdarúgója és vezetőedzője.


A német Kicker magazin szerdai híradása szerint a 44 éves szakember kettős feladatot kap a következő szezonban: átveszi az U16-os csapat irányítását, emellett a fiatalabb korosztályok átmenetéért lesz felelős a felsőbb évfolyamokba. Dárdai három fia közül a 21 éves Pál, a 18 éves Márton és a 14 éves Bence is a berliniek kötelékében futballozik.
   
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya tavaly nyáron, négy és fél év után távozott a klub vezetőedzői posztjáról. Azóta nem vállalt más megbízatást, novemberben visszautasította az 1. FC Köln ajánlatát.

forrás: MTI


Sancho mégis a Dortmund futballistája maradhat

Sajtóértesülések szerint Jadon Sancho továbbra is a Borussia Dortmund futballistája marad.


A Sky Sports arról számolt be, hogy a 20 éves angol válogatott támadóért ugyan sorban állnak a klubok - Angliában a Manchester United számított eddig az első számú kérőnek, de már az FC Barcelonával is hírbe hozták -, a német egyesület ezen a nyáron azonban nem adja el egyik legnagyobb értékét.
   
A sportadó ugyanakkor arról is beszámolt, hogy Sancho továbbra sem szándékozik meghosszabbítani 2022 nyarán lejáró szerződését, ezért az átigazolása továbbra is terítéken marad.

forrás: MTI

Bomba jó hír! Már fogadhatunk is a visszatérő Bundesligára!

Szerdán zöld utat kapott a német liga, a bajnokság folytatásához, és már azt is tudjuk, hogy következő hétvégén (május 16-18) fog erre sor kerülni. Olvasd tovább

Sallai Roland: "Egyből élesben kezdünk"

Nem tudja pontosan milyen formában kezdi majd a Bundesliga újra indulását Sallai Roland, a Freiburg magyar válogatott futballistája.


A 22 éves támadó szombaton az M1 aktuális csatornának elmondta, a koronavírus-járvány miatt két-három hétig csak otthon, a klub által előírt edzésprogramot tudta csinálni, később viszont kisebb csoportokban labdás edzéseket végeztek már.
   
Megjegyezte, nem tudja milyen formában van, hiszen felkészülési mérkőzéseket sem játszottak, így jövő héten "egyből élesben kezdenek".
   
A Freiburg jövő szombaton a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató, harmadik helyen álló RB Leipzig vendégeként lép pályára, Sallai Roland megjegyezte, válogatottbeli csapattársaival ilyenkor inkább nem zavarják egymást mérkőzés előtt. A fiatal futballista elmondta, klubjánál elsősorban mindig a bennmaradás a legfontosabb cél, de a gárda jelenleg a nyolcadik helyen áll, és ha jól szerepel a folytatásban, akkor az európai kupaindulásért is harcban lehet.

forrás: MTI

Azt beszéltük pár MMA-s haverral hogy jó lesz ha elkezdődik a Bundesliga, mert elszívja majd a sok rögtönzött MMA szakértőt :D Általában az ilyeneknek Messi vagy Ronaldo a profilképe ;D





Bundesliga: Beindul a gólgyár?

A Frankfurt eddig remekelt a nagyok ellen hazai pályán, következő áldozat a Gladbach lehet.  Olvasd tovább


Tippjáték!

Tippelj a Borussia Dortmund - Schalke 04 rangadó első gólszerzőjére, mérkőzés előtt, vagy akár élőben is.
A helyes tippel rendelkezők között kisorsolunk egy személyt, aki 10 000 forintot kap, Skrillen keresztül.

Tippelni a következő cikk alján lehetséges, hozzászólásként: Bundesliga - ÉLŐ Közvetítés (+Tippjáték)

Bundesliga: Mi lesz a legjobbja nélkül a Wolfsburggal?

Kevesebb figyelem hárul a holland játékos eltiltására, ami akár a meccset is befolyásolhatja! Olvasd tovább