BetClic - 2014 Blitz: 1.500.000 HUF nyeremény!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - 2014 Blitz: 1.500.000 HUF nyeremény!

Szerezz bónuszt egy évre!
A Betclic oldalán 1.500.000 Ft nyereményalapú fogadási promócióval indul a 2014-es év!
Fogadj januárban az Australian Open meccseire, a kézilabda Eb-re, és az európai labdarúgó ligák és kupák mérkőzéseire!
Nyiss számlát a BetClicnél, regisztrálj a promócióra, tegyél fogadásokat január 10. és február 2. között, és szerezz magadnak bónuszt!

Mit kell tenned?
1. Regisztrálj a promócióra, ha nincs még BetClic-számlád, nyiss egyet ITT!
2. Tegyél minimum 1,50 nyereményszorzójú, (maximum 7500 Ft tétnagyságú) fogadásokat bármilyen sporteseményre!
Egyszeres, kombinált, élő és meccs előtti fogadásokkal is részt vehetsz a promócióban!
3. Minden fogadással pontot szerezhetsz! A promócióban gyűjtött pontjaid az alábbiak alapján számolják ki:
- Nyertes mobil fogadás (m.betclic.com, Android, vagy iPhone alkalmazás): 1 euro nyeremény = 3 pont
- Nyertes fogadás (www.betclic.com): 1 euro nyeremény = 2 pont
- Vesztes fogadás: 1 euro tét = 1 pont

Nyeremények:
1. hely - 360.000 HUF fogadási tét (30.000 havonta, 1 éven át)
2. hely - 180.000 HUF fogadási tét (15.000 havonta, 1 éven át)
3. hely - 90.000 HUF fogadási tét (7.500 havonta, 1 éven át)
4-10. hely - 72.000 HUF fogadási tét (6.000 havonta, 1 éven át)
11-20. hely - 36.000 HUF fogadási tét (3.000 havonta, 1 éven át)

Részvételi feltételek:
- A promóció 2014. január 10. (00:00 GMT) és 2014. február 2. (23:59 GMT) között ("az időszak") tart.
- A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon találhatóak.
- A promóciban való részvételhez a játékosoknak be kell lépniük a számlájukra, regisztrálniuk kell a promóció regisztrációs oldalán, és a sportfogadási kínálatból választott bármilyen mérkőzésre egyszeres vagy többszörös, élő vagy a mérkőzések kezdete előtt megkötött, minimum 1,85 nyereményszorzójú, maximum 7500 Ft összegű fogadást ("érvényes fogadás") kell tenniük.
- Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.
- Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.
- A játékosok pontokat szerezhetnek az érvényes fogadásaikkal ("pontok"). A fogadások tétjét, és nyereményét euro pénznemre váltjuk, majd azt pontokban számoljuk. Ha az érvényes fogadás nyertes, akkor 1 euro nyeremény 2 pontot ér. Ha az érvényes fogadás nyertes, és a fogadás okostelefon (m.betclic.com, Android alkalmazás, iPhone alkalmazás) lett megkötve akkor 1 euro nyeremény 3 pontot ér. Minél több pénzt nyer egy játékos a fogadásával, annál több pontot szerezhet a promócióban. Ha az érvényes fogadás vesztes, akkor 1 euro összegű tét 1 pontot ér.
- A promócióban részvevő legjobb eredménnyel rendelkező játékosok nevét a promóció ranglistáján tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a ranglista eredményeit szabályos időközönként frissítse. A végső helyezések ranglistáját a promóció végét követően hirdetjük ki.
- Holtverseny esetén a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán.
- Az 1-20. helyek díjait, az ingyenes fogadási téteket a jogosult játékosok számláján írjuk jóvá a promóció végét követően. Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a 13. pontban található szabályokat megváltoztassa. A szabályok megváltoztatása esetén a szabályzat verziószámát is módosítjuk.
- A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.
- Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.
- A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.
- A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Fogadj a BetClicen és vedd ki a részed az 1.500.000 Forintos nyereményalapból!