BetClic - Induljon a szamba, 1.5 millió forint ingyen tét a vb-re

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Májusi tippverseny: Induljon a szamba!

1,5 millió forint ingyen tét a brazíliai Vb-re!
Játssz és szambázd végig a Vb-t a Betclic-kel! Vedd ki a részed az 1,5 millió forintos nyereményalapból és tedd fel ingyen tétjeid a Világbajnokság mérkőzéseire! Fogadj az európai és más labdarúgó bajnokságok utolsó meccseire, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga elődöntőire és döntőire, valamint a májusi tenisztornákra és F1-es futamokra, mert ingyen téteket nyerhetsz a Vb csoportkörére és kiesési szakszára!

Hogyan vehetsz részt?
1. Regisztrálj a promócióra ide kattintva, ha nincs BetClic-számlád, akkor nyiss egyet itt!
2. Tegyél annyi fogadást, amennyit csak akarsz (max. tét: 7500 Ft/fogadás) minimum 1,50-es szorzóval bármely sporteseményre.
Fogadhatsz élőben vagy meccs előtt, köthetsz egyszeres vagy kombinált fogadásokat!
3. Minden fogadás pontot ér! Pontszámodat az alábbi módszerrel számítják ki*:
- 300 Ft (1 €) weboldalunkról (www.betclic.com) szerzett nyeremény 2 pontot hoz
- 300 Ft (1 €) mobilról (m.betclic.com, Adroid vagy iPhone app) nyeremény 3 pontot hoz
- 300 Ft (1 €) elvesztett tét 1 pontot hoz

Példa: Te 3000 Ft-ot (10 €-t) teszel fel egy futballmeccsre 5,0-s szorzóval
- ha fogadásod nyertes és azt a Betclic oldalán kötötted, akkor 15 000 Ft-ot (50 €-t) kapsz vissza (10 € x 5,00-s szorzó) és 10 x 5 x 2 = 100 pontot szerzel.
- ha fogadásod nyertes és azt a Betclic mobil oldalán kötötted, akkor 15 000 Ft-ot (50 €) kapsz vissza (10 € x 5,00-s szorzó) és 10 x 5 x 3 = 150 pontot szerzel.
- ha fogadásod vesztes, akkor 10 pontot szerzel;(10 €, azaz 3000 Ft tét) x 1 = 10 pont.


Nyeremények:


Részvételi feltételek:
- A promóció 2014. május 2., 00:00 GMT és 2014. május 25., 23:59 GMT között tart ("az Időszak").

- A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára nyitott. A részvételhez a játékosoknak a promóció főoldalán a regisztrációs gombra való kattintással regisztrálniuk kell felhasználói számlájukat.

- A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell lépniük a számlájukra, regisztrálniuk kell a promóció regisztrációs oldalán, és a sportfogadási kínálatból választott bármilyen mérkőzésre egyszeres vagy többszörös, élő vagy a mérkőzések kezdete előtt megkötött, minimum 1,50 nyereményszorzójú, maximum 7500 Ft összegű fogadást ("érvényes fogadás") kell kötniük.

- Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

- Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során.

- A promócióban részvevő, legjobb eredménnyel rendelkező játékosok nevét a promóció ranglistáján tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a ranglista eredményeit szabályos időközönként frissítse. A végső helyezések ranglistáját a promóció végét követően hirdetjük ki.

- Holtverseny esetén a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos ér el magasabb helyezést a ranglistán.

- A nyerteseket a Betclic-számlájukon megadott címeken értesítjük.

- A Betclic semmilyen partneri vagy üzleti kapcsolatban nem áll a Világbajnoksággal, illetve az esemény szervezőivel.

- A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerüsítéséhez.

- Betclic-számlánként, és így háztartásonkén, személyenként, számítógépenként, és IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

- Vita esetén a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó bármely más nyelvi változattal szemben.

- A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

- A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Regisztrálj a BetClic-re és vedd ki a részed az 1,5 millió forintos nyereményalapból!