Unibet - 90+ perces fogadás biztosítás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Unibet - 90+ perces fogadás biztosítás!

Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha gól esik a hosszabbításban! Ahhoz, hogy jogosult legyél a visszatérítésre, a következő oldalon fel kell iratkoznod a promócióra. Ha nincs még Unibet-számlád, nyiss egyet ITT.

Feltételek:
- Az ajánlat csak a "Világbajnokság" mérkőzéseire vonatkozik, beleértve a döntőt is.
- Csak a maximum 100€ értékű fogadások kerülnek visszatérítésre. Az ennél nagyobb összegű fogadásokra egyáltalán nem vonatkozik a visszatérítési ajánlat.
- A pontos eredmény, félidő/teljes idő, első és utolsó góllövő visszatérítések csak az elvesztett mérkőzés előtti fogadásokra vonatkoznak.
- Pontos eredmény. Félidő/Teljes idő, első gólszerző, utolsó gólszerző visszatérítések csak azokra a mérkőzésekre vonatkozik, ahol gól születik a meccs 90. perce után. A hosszabbítást és a büntetőpárbajt nem vesszük figyelembe.
- A Pontos eredmény visszatérítés csak a teljes játék időre elhelyezett fogadásokra vonatkozik, a félidei pontos eredményre nem.
- Az első és utolsó góllövő a mérkőzés első vagy utolsó gólszerzőjére vonatkozik - az öngólokat nem vesszük figyelembe.
- Az eredményeket www.fifa.com honlapon ellenőrizzük és az FIFA által bejelentett első eredmények használjuk, a fogadások korrigálására, a későbbi változások és a hivatalos eredmények bejelentése után nincs lehetőség.
- Az ajánlat egyaránt vonatkozik az egyszeri és többszöri (kombinált) fogadásokra. Abban az esetben, ha kombinált a fogadása, a vesztes Pontos eredmény, Félidő / Végeredmény és Első gólszerző / utolsó gólszerző rész 1,00 szorzón vesszük figyelembe, a felhalmozódó tét azonban érvényes marad, függetlenül a vesztes Pontos eredmény, Félidő / Végeredmény, Első gólszerző / utolsó gólszerző részétől.