BetRedKings - 25€ ingyen tét a Brazília-Horvátország meccsre

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetRedKings - 25€ ingyen tét a Brazília-Horvátország meccsre!

Tegyél egy tétet a Brazília - Horvátország mérkőzésére a kezdőrúgás előtt és a BetRedKings ad egy Risk free élő tétet ugyanakkora tét összeggel a játék során. Ha nincs még BetRedKings-számlád, nyiss egyet ITT!

ĺgy szerezheted meg az INGYEN TÉTED:
- Tegyél tétet a kezdőrúgás előtt,
- Majd, ha mérkőzés elkezdődött tegyél egy másik tétet bármely élő piacon
- Amennyiben az ELSŐ élő fogadásod veszít, akkor visszatérítik ezt a tétet élő fogadásként, a legnagyobb mérkőzés előtt téted összegéig (max €/£/$ 25).
- Az Ingyen Tét 72 órán belül kerül visszatérítésre a számládra

Feltételek:
- Az ingyen tét értéke a legnagyobb kezdőrúgás előtti egyszeri tét összegével lesz egyenlő, maximum 25€-ig*. Például, ha a) teszel egy 30 eurós tétet a kezdőrúgás előtt és utána teszel egy 20 eurós élő fogadást ami veszít. 20 euro lesz visszatérítve neked. b) példa: teszel egy 20 eurós tétet a kezdőrúgás előtt és utána teszel egy 30 eurós élő tétet, ami veszít. 10 euro lesz visszatérítve neked. c) példa: a maximális visszatérítés megszerzéséhez, teszel egy 25 eurós tétet a kezdőrúgás előtt és utána teszel egy 25 eurós élő tétet, amely veszít. 25 euro lesz visszatérítve neked
- Az ingyen tét az első egyszeri élő tétednek lesz tekintve, amit a mérkőzésre tettél.
- Mindkét, a kezdőrúgás előtti és az élő tétedet valódi pénz egyenlegből kell megtenni. A bónusz egyenlegből teljesített tétek nem elfogadottab ebben a promócióban.
- Az Ingyen Tét összege nem szerepel a nyereményben.
- Az ingyen tét ajánlatok egy személyre, családra, háztartásra, email címre és megosztott számítógépre korlátozódnak. Fenntartjuk a jogot, hogy az ingyen tét ajánlatok elérhetőségét bármely játékostól megvonjuk.
- Csak 1 Ingyen Tét áll rendelkezésre, így az Ingyen Tét teljes összegét fel kell használnod arra az egy fogadásra. Abban az esetben, ha a teljes értéknél kevesebbet használsz, akkor elveszíted az Ingyen Tétből fennmaradó összeget.
- Ebben az ajánlatban a következő országok játékosai nem vehetnek részt: Moldova.



Ha netellerről fizetsz be akkor a következő iratokat kérik:
- Személyi igazolvány másolata
-Közüzemi számla/ bankszámlakivonat
-Neteller számaszám (ezt nem teljesen értem, hogy miért, hoszen Netellerről fizettem be)