Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 06, 2023, 16:26:29Rajottem, nem szabad 200 vagy tobb jegyet szerezni mert ugy nem nyersz.. sose nyertem en sem ha sok jegyem volt.

Ma 51gyel nyertem. Epp annyit ertem el hogy az 5k meglegyen..
Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 06, 2023, 16:26:29Rajottem, nem szabad 200 vagy tobb jegyet szerezni mert ugy nem nyersz.. sose nyertem en sem ha sok jegyem volt.

Ma 51gyel nyertem. Epp annyit ertem el hogy az 5k meglegyen..

Ezt mikor szokták sorsolni? Dél vagy később?

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 13, 2023, 09:33:51Ezt mikor szokták sorsolni? Dél vagy később?
Du.-n 3 ora utan de volt olyan hogy 5 fele

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 13, 2023, 09:33:51Ezt mikor szokták sorsolni? Dél vagy később?
Pont ezt akartam én is kérdezni  ;D
Kíváncsi vagyok,most van nekem is 95 jegyem .
Sok sikert nektek is  :beerchug:

Idézetet írta: Zsoca Dátum június 13, 2023, 11:08:37Pont ezt akartam én is kérdezni  ;D
Kíváncsi vagyok,most van nekem is 95 jegyem .
Sok sikert nektek is  :beerchug:
5-ös megjött  :D
Sajnos 10-es nincs mellette.

Idézetet írta: Zsoca Dátum június 13, 2023, 15:28:305-ös megjött  :D
Sajnos 10-es nincs mellette.

Nincs még kihirdetve az eredmény, ahogy nézem, bár lehet, hogy a nyereményeket egyszerre írják jóvá.

Nekem jött egy 10 000 Ft-os ingyen fogadás is.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum június 13, 2023, 16:23:49Nekem jött egy 10 000 Ft-os ingyen fogadás is.
Ha beirjatok a googleba hogy unibet kisorsoltuk akkor làtjàtok az eredményeket még azelőtt hogy kihirdetik :redchug:

Ahhoz képest, hogy mínuszban vagyok (legalábbis szerintem több volt a befizetésem az évek folyamán, mint a ki), durván lekorlátozták a számlámat, például van, hogy az ingyenes fogadás egy részét tudom csak feltenni. Nem lenne ez gáz, ha nem veszne el a fennmaradó összeg. Mondjuk még így is az egyik legjobb iroda, de mintha elég erőteljesen lecsökkent volna az élő kínálat a labdarúgásra. Vagy csak nekem tűnik úgy?

Idézetet írta: BvB_09 Dátum június 13, 2023, 20:52:16Ahhoz képest, hogy mínuszban vagyok (legalábbis szerintem több volt a befizetésem az évek folyamán, mint a ki), durván lekorlátozták a számlámat, például van, hogy az ingyenes fogadás egy részét tudom csak feltenni. Nem lenne ez gáz, ha nem veszne el a fennmaradó összeg. Mondjuk még így is az egyik legjobb iroda, de mintha elég erőteljesen lecsökkent volna az élő kínálat a labdarúgásra. Vagy csak nekem tűnik úgy?

Nem azért érzed ezt, mert vége a fociszezonnak?  ;D

Idézetet írta: Admin Dátum június 13, 2023, 21:59:04Nem azért érzed ezt, mert vége a fociszezonnak?  ;D

Nem azért, de valamilyen szinten biztos közrejátszik az is. Az rendben van, hogy kevesebb mérkőzés van most, azonban egy délutáni időszakban, amikor más oldalon van 10-15 mérkőzés, érthetetlen a számomra, hogy csak 6-ra lehet náluk fogadni. Írom ezt úgy, hogy nagyon sok mérkőzésre pedig ők kínálnak vagy épp kínáltak fogadási lehetőséget.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum június 13, 2023, 22:30:19Nem azért, de valamilyen szinten biztos közrejátszik az is. Az rendben van, hogy kevesebb mérkőzés van most, azonban egy délutáni időszakban, amikor más oldalon van 10-15 mérkőzés, érthetetlen a számomra, hogy csak 6-ra lehet náluk fogadni. Írom ezt úgy, hogy nagyon sok mérkőzésre pedig ők kínálnak vagy épp kínáltak fogadási lehetőséget.

Akkor ezek szerint csak a minőségre koncentrálnak.  ;D

Idézetet írta: BvB_09 Dátum június 13, 2023, 20:52:16Ahhoz képest, hogy mínuszban vagyok (legalábbis szerintem több volt a befizetésem az évek folyamán, mint a ki)
Nagyon könnyen meg tudod nézni, hogy mínuszban vagy pluszban vagy.

A következőt kell tenni:
- belépsz az Unibet számládra,
- ott a "Számla" gombra kattintasz,
- betölt a "Tranzakció előzmények" oldal,
- ahol rögtön az oldal elnevése alatt több fül van (PÉNZFELVÉTELEK, BEFIZETÉSEK, KASZINÓ, SPORTOK, PÓKER, BINGÓ, ÖSSZES),
- ott a "SPORTOK" fülre kattintasz, s azonnal láthatod közvetlenül alatta, hogy a kezdetek óta mennyi pénzt fogadtál és mennyit nyertél (ősszes fogadás, ősszes nyeremény).

Ennyi.

Az csak egy bizonyos idointervallumot mutat. Pontosan max egy evet.

A lifetimehoz le kell kerni amit kb egy het alatt emailben megkuldenek.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 14, 2023, 12:26:00Az csak egy bizonyos idointervallumot mutat. Pontosan max egy evet.

A lifetimehoz le kell kerni amit kb egy het alatt emailben megkuldenek.
Érdekes ez az elgondolásod arról, hogy "Az csak egy bizonyos idointervallumot mutat. Pontosan max egy evet."

Mert ezek szerint az van, hogy én abban az általad gondolt bizonyos időintervallumban (az utóbbi évben) annyira nagyon-nagyon-nagyon sok pénzben fogadtam, anélkül, hogy tudtam volna, amennyi pénznek még csak a töredéke sem volt meg nekem sohasem az utóbbi évben.

U.i.:
Ha annyi pénzem lenne, mint amennyit szerinted ott látok és sportfogadásra költöttem az utóbbi évben, akkor én orbitálisan hatalmas hülye vagyok, hiszen jelenleg nem a nyugdíjminimum felénél kevesebb pénzösszegből kellene megpróbálnom túlélni Magyarországon, hanem már réges-régen a "hanyatló Nyugat" jobb orvosi intézményeiben kezeltethetném magam.
Én hülye! Nagyon hülye!
:beerchug:

Nem ertelek. En azt mondtam hogy csak egy ev adatai erhetoek el. Tehat szamot amit ott latsz nem egesz eleted osszesitett eredmenye. Hanem maximum az utolso 365nape. Kisebb idointervallumot be lehet allitani, nagyobbat nem.

Tehat pl az en 2020as tetjeim nincsenek benne. Igy nem tudhatom az evek soran mennyi minuszom lett, csak ha lekerem chaten! Vagy emailben az egeszet.

22 jun 14ig lehet visszamenni.