Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 14, 2023, 14:06:44Nem ertelek. En azt mondtam hogy csak egy ev adatai erhetoek el. Tehat szamot amit ott latsz nem egesz eleted osszesitett eredmenye. Hanem maximum az utolso 365nape. Kisebb idointervallumot be lehet allitani, nagyobbat nem.

Tehat pl az en 2020as tetjeim nincsenek benne. Igy nem tudhatom az evek soran mennyi minuszom lett, csak ha lekerem chaten! Vagy emailben az egeszet.

22 jun 14ig lehet visszamenni.
Értem.

Jó, ha az elmúlt egy évet nézem, akkor érthető. Nem is tudtam, hogy ekkora pluszban vagyok  :) Azt hittem, hogy mínuszos a kapcsolatom az oldallal.

Ha jól tudom, akkor május 11. óta megy az 5e Ft-os ingyenes fogadás promó. Azóta min. 55e Ft freebetet lehetett gyűjteni. + ha szerencséd volt a sorsoláson, annyiszor 10e Ft.
Nekem egyszer sem volt mákom. :) De így is nagyon örülök!
Van egy olyan teóriám, hogy csak azokat a usereket rakja be az iroda a sorsolásba, akiknek nincs korlát a számlájukon. Az a tény, hogy ki van mínuszban, vagy hogy mennyi jegyet gyűjtött, szerintem nem játszik, mert akkor kaptam volna már párszor... :D 

Vélemény?

Nekem havi 50 van beállítva. Kétszer játszottam, másodjára adott 10 ezer freebetet.

Idézetet írta: dgabesz Dátum június 20, 2023, 20:37:28Ha jól tudom, akkor május 11. óta megy az 5e Ft-os ingyenes fogadás promó. Azóta min. 55e Ft freebetet lehetett gyűjteni. + ha szerencséd volt a sorsoláson, annyiszor 10e Ft.
Nekem egyszer sem volt mákom. :) De így is nagyon örülök!
Van egy olyan teóriám, hogy csak azokat a usereket rakja be az iroda a sorsolásba, akiknek nincs korlát a számlájukon. Az a tény, hogy ki van mínuszban, vagy hogy mennyi jegyet gyűjtött, szerintem nem játszik, mert akkor kaptam volna már párszor... :D 

Vélemény?

Az én számlámon van korlát, a múltheti sorsoláson már 10 000 Ft-os ingyenes fogadás is érkezett az 5000 Ft-os mellé. Volt olyan, hogy a 10 000 Ft-os ingyenes fogadásból is csak 3 000 Ft-ot engedett volna felrakni, a maradékot pedig buktam volna.

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 20, 2023, 21:15:47Nekem havi 50 van beállítva. Kétszer játszottam, másodjára adott 10 ezer freebetet.

Nálam is a második alkalommal adott 10 000 Ft-osat is.

Nekem van korlat, pl kosarra 10euronyi ft a max nyerheto. Kis teniszekrr is van. Eloben.

Viszont pre fogadasnal majdnem mindent tudok tenni barmilyen tettel. Atp,wta, bl,elit bajnoksagok, kezilabda stb.

Es mar irtam hogy hanyszor nyertem 10kt


Tényleg írtátok már, h korláttal is nyertetek. Sorry a figyelmetlenségem miatt. Akkor passz, h mi alapján megy a sorsolás. Jó lenne látni egyszer...
Gratu, aki nyert már 10k-t!

Nálam önkorlátozás van beállítva, befizethetek havi 2500 ft-ot (nem nagyon használom az Unibetet). Ennek ellenére többször jön olyan, hogy fizessek be azonnal, ilyen-olyan bónuszokért. Nyilván nem szoktam kihasználni. (nem nagy összegek, tán 6500 ft-ok).
Múlt héten küldtek egy jobbnak tűnő ajánlatot: fogadjak 15.000 Ft-tal, hogy kapjak 15.000 Ft ingyenes fogadást. Viszont kb. csütörtökön küldték, de az ajánlat lejárta június 20. volt, vagyis mivel a korlátozás esetleges feloldása egy hét múlva lép érvénybe, lényegében kihasználhatatlan az ajánlat.
Érdeklődtem a dologról egy csetes hölgynél, hogy mi van ilyenkor, de azt írta, olyan ez az ajánlat, hogy nem tudja meghosszabbítani nekem. Mellesleg először nem is értette, miféle bónuszt kaptam, meg hogy feliratkoztam-e a mit tudom én milyen sorsolásra, küldött linket is (szerintem amiről többen szoktatok itt írni), de mondtam, hogy nincs semmilyen sorsjegyem, sehová nem iratkoztam fel, e-mailben kaptam az üzit, illetve az ingyenes fogadások/nyereménynövelők közt szerepel.
Kérdeztem tőle, mi értelme ennek, hogy így küldenek bónuszt, miért nem nézik meg először, hogy egyáltalán ki tudja-e a lúzer user használni, de a sablonszövege szerint a rendszerük ezt nem képes kiszűrni, kinek milyen korlátozása stb. van...
A mai világban én ezt komolytalannak tartom, hogy egy ilyen - számomra a fogadóiroda sok-sok más egyebe mellett - egyszerűnek tűnő kis rendszerprogi (vagy minek nevezzem) nincs náluk, és inkább komolytalan ajánlatokkal nevetségessé teszik magukat. Azóta egyébként küldtek újabb befizetős ajánlatot is, amiben írják: ez az ajánlat 4 napig szól, vagyis ne késlekedjek befizetni...

FRISS INFÓ!

Bejelentkezés után (a pénzügyek részlegen) a befizetési opcióknál megjelent két alternatív kártyás fizetési mód.

Ma este kipróbáltam az alternatív kártyás befizetést megadtam a kártya adatokat majd a jóváhagyást követően percekig mintha lefagyott volna a rendszer semmi sem történt  így ez nem sikerült viszont az apple pay befizetés igen.

Nem a befizetésekkel lesznek itt gondok hanem a pénzkivéttel.....de ne legyen igazam...

Idézetet írta: szalist Dátum július 01, 2023, 21:06:01Nem a befizetésekkel lesznek itt gondok hanem a pénzkivéttel.....de ne legyen igazam...

Miért is?

Ahova az ember befizet, onnan ki is kérheti a pénzét, és ez meg fog valósulni.  ;)

Idézetet írta: Admin Dátum július 01, 2023, 22:04:50Miért is?

Ahova az ember befizet, onnan ki is kérheti a pénzét, és ez meg fog valósulni.  ;)
Magyarorszàgon július 1 től nem fogadhat egyik bank se nem regisztràlt irodàhoz kapcsolódó bankszàmlaszàmról pénzt azt blokkolni fogjàk.Szóval akinek nincs netellelre vagy alternativ kartyaja nem jut a pénzéhez elvileg .

Banki kiutalásnál már nagyon régóta unibetnél ha megfigyeltétek semmi sem utal arra hogy tőlük jön a pénz hanem a küldőnél a saját neved van és egy számlaszám. Akkor mit is akar blokkolni a kedves bank!😉