Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Atika Dátum július 02, 2023, 07:56:04Banki kiutalásnál már nagyon régóta unibetnél ha megfigyeltétek semmi sem utal arra hogy tőlük jön a pénz hanem a küldőnél a saját neved van és egy számlaszám. Akkor mit is akar blokkolni a kedves bank!😉
Ha elolvasod amit irtam,akkor latod hogy nem azt irtam hogy unibetes bankszàmla,hanem hozzà kapcsolódó.És ha nekik az amiröl utalnak rajta lesz a listàjukon akkor blokkolni fogjàk függetlenul attól hogy pl Kis Pista Jóska utal e neked..

Teljes mértékben megértem amit írtál de szinte minden iroda kiszervezi a pénzügyek kezelését egy külső cégnek. Azokat mi alapján szeretnék blokkolni? Lekövethetetlen az egész folyamat, az oldalak blokkolása régebben is bohózatba fordult.

Idézetet írta: szalist Dátum július 02, 2023, 07:32:48Magyarorszàgon július 1 től nem fogadhat egyik bank se nem regisztràlt irodàhoz kapcsolódó bankszàmlaszàmról pénzt azt blokkolni fogjàk.Szóval akinek nincs netellelre vagy alternativ kartyaja nem jut a pénzéhez elvileg .

Akkor bankot kell váltani. Akinek nem kell a pénzed, annál miért tartsd a pénzed? :)

Idézetet írta: szalist Dátum július 02, 2023, 08:51:23Ha elolvasod amit irtam,akkor latod hogy nem azt irtam hogy unibetes bankszàmla,hanem hozzà kapcsolódó.És ha nekik az amiröl utalnak rajta lesz a listàjukon akkor blokkolni fogjàk függetlenul attól hogy pl Kis Pista Jóska utal e neked..

A LISTA. :)


Hàlistennek én itt màr csak érdektelen csendes figyelő vagyok... :great:  :cya:

#4446 július 03, 2023, 18:40:43, Admin
Friss infó:

Az Unibet elkötelezett magyar játékosai mellett és kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a pénzügyi tranzakciók zökkenőmentesek és biztonságosak legyenek. Termékeink mellett be-, és kifizetési módjainkat is folyamatosan fejlesztjük, így a hétvégén két új, biztonságos kártyás befizetési móddal bővült kínálatunk. Ezenfelül játékosaink továbbra is 100%-os kifizetési garancia mellett juthatnak hozzá egyenlegükhöz.

Nekem ma már nem enged befizetni normál bankkártyával. Chaten Revolutot javasolják.

Idézetet írta: vukika1982 Dátum július 04, 2023, 10:20:32Nekem ma már nem enged befizetni normál bankkártyával. Chaten Revolutot javasolják.

Próbáld a többi kártyás lehetőséget.

Biztonságos kártyás be- és kifizetési módok között választhatsz
Kedves Csaba!

Nemrég új kártyás be- és kifizetési módszereket vezettünk be. Válaszd ki a neked leginkább kedvezőt, például akár a Revoluttal történő tranzakciós lehetőséget! Természetesen nem csak a befizetések, hanem a kifizetések is gördülékenyen zajlanak nálunk és a kifizetésekre 100%-os garanciát vállalunk, azaz bármikor hozzáférhetsz a pénzedhez. 

Az Unibet 1997 óta van jelen a szerencsejáték piacon és jelenleg 34 millió ügyfél játszik nálunk rendszeresen. Az egyik legnagyobb európai szerencsejáték szolgáltatóként az Unibet elkötelezett játékosai biztonsága mellett és emiatt kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a pénzügyi tranzakciók zökkenőmentesek és biztonságosak legyenek. Mindezt az Egyesült Királyságban, valamint Máltán bejegyzett szerencsejáték-felügyeleti licenszek biztosítják.

Ahogy a múltban, úgy a jelenben és a jövőben egyaránt azon dolgozunk, hogy játékosaink számára a nálunk töltött idő a felhőtlen kikapcsolódásról és játékról szóljon. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre a hét minden napján, hogy a felmerülő kérdésekkel kapcsoltban segítséget nyújtson. 

Üdvözlettel:

Az Unibet csapata 

Pontosan ezert nem fogjak es ugy tunik nem is akarjak blokkolni az oldalt. Mert az Euban ezabadon szolgaltathat ha akar.

Egyebkent ha mar Orbanek (es a mi) koktsegvetese olyan szarul all ahogy, lehet at kene gondolni azt a torvenyi szabalyozast hogy jojjenek ezek az irodak engedelyezetten. Mert igy az emberek igy ugy is naluk maradnak es beveteluk egy forint se lesz.

Blokkolni az élérést nem tudják, mivel az Unibet jogerősen pert nyert a magyar állammal szemben és emiatt kötelesek voltak az összes EU-ban regisztrált szolgáltató blokkolását feloldani.

Unibet: Ezen a héten bónusz jár mindenkinek

Új kártyás befizetési módszereket vezetett be az Unibet és ennek apropóján akár 20 000 Ft értékű bónuszt is zsebre vághatsz. Olvasd tovább

Idézetet írta: Admin Dátum július 06, 2023, 19:41:39Unibet: Ezen a héten bónusz jár mindenkinek

Új kártyás befizetési módszereket vezetett be az Unibet és ennek apropóján akár 20 000 Ft értékű bónuszt is zsebre vághatsz. Olvasd tovább

Nálam az aktív bónusz lejárati idejénél július 11-et ír, holott a felhasználási feltételek között 30 napos határidő szerepel a forgatásra. Erre mindenesetre érdemes odafigyelni, mert ha lejár, akkor nem csak a bónuszösszeg, de a befizetett rész is elveszhet.

Idézetet írta: Assassin Dátum július 07, 2023, 09:07:32Nálam az aktív bónusz lejárati idejénél július 11-et ír, holott a felhasználási feltételek között 30 napos határidő szerepel a forgatásra. Erre mindenesetre érdemes odafigyelni, mert ha lejár, akkor nem csak a bónuszösszeg, de a befizetett rész is elveszhet.

Én is akkor fogadtam el a bónuszt, amikor még ezt írta, úgyhogy rászabadultam a chatre, ahol Emese megnyugtatott, hogy rosszul írja a rendszer, és 30 nap van a forgatásra. Neki is álltam, erre tegnap óta már 5 napos teljesítést írnak a bónusz követelményeinél (ami mellesleg nevetséges). Szóval kíváncsi leszek, mi lesz július 10 után.