Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Meddig megy a Tom és Jerry játék?  :bash:
Nem hiszem el, hogy az Unibet nem tudna valamit tenni.Leszedik a sok lovét aztán adózni meg nem éppen akarnak.

Idézetet írta: szumi0411 Dátum november 02, 2023, 20:42:19Akkor valóban nemsokára jöhet a 8-as is, aztán tovább.  8)
:cya:

Idézetet írta: thebookmaker Dátum november 11, 2023, 12:24:02Meddig megy a Tom és Jerry játék?  :bash:
Nem hiszem el, hogy az Unibet nem tudna valamit tenni.Leszedik a sok lovét aztán adózni meg nem éppen akarnak.
Egyedül a pereskedés amit tenni tud. A szerencsejáték törvény ugy van megfogalmazva, hogy az Unibet is alapból ki van zárva a feltételek miatt. Az összes többi ismert iroda is. Ez nem nyitott piac, csak simán az eut akarták atverni.

Magyar seggbe csak es kizarolag magyar lofaszt

Én azt gondolom, hogy lesz megoldás, ha EU-s faszt szopsz, akkor bizony EU-s szabályok között kell tenned. Lassan őrölnek, de fognak őrölni, mert az EU versenypárti, ez meg diktatúra.

A fenébe,már átváltottak 8-ra de nem lehet belépni.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 11, 2023, 12:39:03Egyedül a pereskedés amit tenni tud. A szerencsejáték törvény ugy van megfogalmazva, hogy az Unibet is alapból ki van zárva a feltételek miatt. Az összes többi ismert iroda is. Ez nem nyitott piac, csak simán az eut akarták atverni.
Magyar seggbe csak es kizarolag magyar lofaszt
Így van, az Unibet annyit tehet, hogy pereskedik a magyar állammal és azt csinálja, amit jelenleg csinál. Ennyi.
Az Unibet megtesz mindent, amit megtehet. Adózik rendesen, s ez még akkor is így van, ha ennek az ellenkezőjét kommunikálja a magyar kormány, és vannak sokan, akik elhiszik a magyar kormány hazugságát.
Jól összegezted: magyar seggbe magyar lófaszt.

Idézetet írta: TiB Dátum november 11, 2023, 13:33:29Én azt gondolom, hogy lesz megoldás, ha EU-s faszt szopsz, akkor bizony EU-s szabályok között kell tenned. Lassan őrölnek, de fognak őrölni, mert az EU versenypárti, ez meg diktatúra.
Természetesen lesz megoldás. Például: 10-15-20 év múlva lesz megoldás.
Amikor Magyarországon véget fog érni a jelenlegi kormányzás, s a mostani helyett demokratikus lesz a magyar kormány (és állam), akkor majd gyorsan lesz megoldás. Ám addig nem lesz megoldás, ugyanis a mostani magyar kormány abban érdekelt, hogy a magyarországiak ne másoknak adják a pénzüket, hanem a magyar kormány által kinevezett "közelieknek" adják a pénzt.
Más szavakkal:
A Fidesz most erőszakosan azt próbálja elérni, hogy a magyarországi emberek ne a külföldieknek adják a pénzüket, hanem a magyarországi emberek a Fideszhez "közelieknek" adják a pénzüket.
Valójában erről van szó és kizárólag csakis ,,mese habbal" az a duma, amit a blokkolásról "eladnak" a hiszékenyeknek.

Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum november 11, 2023, 14:24:06A fenébe,már átváltottak 8-ra de nem lehet belépni.

Bejelentkezni nekem sem sikerül.

Azt most jól értem, hogy most perpill a Green Tunnel és a WARP is tökmindegy, mert csak a 8-as oldal elérhető, azon meg nem lehet bejelentkezni? :)

Idézetet írta: LanMaffia Dátum november 11, 2023, 14:58:48Azt most jól értem, hogy most perpill a Green Tunnel és a WARP is tökmindegy, mert csak a 8-as oldal elérhető, azon meg nem lehet bejelentkezni? :)

igen

Idézetet írta: szumi0411 Dátum november 11, 2023, 14:33:33Bejelentkezni nekem sem sikerül.

Ismét működik.

sajnos ez a huzavona egy dologra jó. akik kicsit is bizonytalanok / bizalmatlanok elhagyják az unibetet. de sztem ennek elenyésző része megy át tipmixprora.  :crazy:

Idézetet írta: szag Dátum november 13, 2023, 19:46:08sajnos ez a huzavona egy dologra jó. akik kicsit is bizonytalanok / bizalmatlanok elhagyják az unibetet. de sztem ennek elenyésző része megy át tipmixprora.  :crazy:

Fellendül a fekete piac. Ennyi.

Idézetet írta: szag Dátum november 13, 2023, 19:46:08sajnos ez a huzavona egy dologra jó. akik kicsit is bizonytalanok / bizalmatlanok elhagyják az unibetet. de sztem ennek elenyésző része megy át tipmixprora.  :crazy:

És vannak olyanok, akik mindenhol is ott vannak. És nem siránkoznak nap mint nap.  :great:

Na úgy tűnik, a 8-ast is kinyírták. Már van 9-es, bár belépnem még nem sikerült, de remélem menni fog szépen.

Idézetet írta: stephen.the.dancer Dátum november 18, 2023, 09:24:10Na úgy tűnik, a 8-ast is kinyírták. Már van 9-es, bár belépnem még nem sikerült, de remélem menni fog szépen.

Nekem ment a bejelentkezés is. Úgy tűnik, ők maradni akarnak.