Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 10:56:34Az odáig Ok, hogy a számokat átírjuk, de a sportfogadás rész egyelőre halott.

Nekem működik.

Warp-pal sem működik?

Idézetet írta: Larsson Dátum november 25, 2023, 11:05:10Nyisd meg egy új ablakan:Desktopon van megoldás. A Sportfogadás részen jobb klikk az Előzményekre vagy az Ingyenes fogadásra, nyisd meg új ablakban, és abban az új ablakban már menni fog rendesen az oldal.

egyszerűen nekem nincs is sportfogadás menüpont, ott ahol lennie kéne a bingó, kaszinó póker mellett. Ha a fogadási előzményeim akarom megnézni a számlám menüpontból, visszadob a főoldalra...


Nálam működik a 10-es, még warp nélkül is.

Tehát nincs az érdekes szellemgomb jelenség, hogy nem lehet rányomni semmire.

Közben a saját problémám megoldva, mert csak a mozilla firefox böngésző alatt döglött, Chrome böngészővel működik a 10-es rendesen nálam is.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 11:25:47Közben a saját problémám megoldva, mert csak a mozilla firefox böngésző alatt döglött, Chrome böngészővel működik a 10-es rendesen nálam is.
Sztornó, elkiabáltam. Amikor már belépek, akkor ugyanúgy nincs sportfogadás menüpont ezen a böngészőn sem.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 25, 2023, 11:09:11Warp-pal sem működik?
unibet nem bánja, ha ezen keresztül játszom?

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 11:29:14unibet nem bánja, ha ezen keresztül játszom?
Nem bánja.

Nálam is működik.
Warp nélkül is.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 11:19:12egyszerűen nekem nincs is sportfogadás menüpont, ott ahol lennie kéne a bingó, kaszinó póker mellett. Ha a fogadási előzményeim akarom megnézni a számlám menüpontból, visszadob a főoldalra...

Nekem már tegnap is ez volt a 9-esen, minden valószínűség szerint kitiltottak. Ezek szerint másokat is, takarítás lehetett.

Idézetet írta: csabax Dátum november 25, 2023, 11:32:00Nálam is működik.
Warp nélkül is.
Csatlakozom, nekem is működik rendesen egyelőre.

Idézetet írta: havenofear Dátum november 25, 2023, 11:47:31Nekem már tegnap is ez volt a 9-esen, minden valószínűség szerint kitiltottak. Ezek szerint másokat is, takarítás lehetett.

Jó kérdés, mi lehet a gond, mert közben megnéztük öcsém számláját ezzel a nettel és géppel, és neki ott van a sportfogadás rész, tud játszani. Szóval nem a gép, vagy a net a probléma.

Idézetet írta: havenofear Dátum november 25, 2023, 11:47:31Nekem már tegnap is ez volt a 9-esen, minden valószínűség szerint kitiltottak. Ezek szerint másokat is, takarítás lehetett.

Csak nem tiltás, alig-alig játszottam itt mostanában. Az én számlámon már eleve volt korlát, de azért még használható volt valamilyen szinten. Egészen eddig...

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 14:54:08Csak nem tiltás, alig-alig játszottam itt mostanában. Az én számlámon már eleve volt korlát, de azért még használható volt valamilyen szinten. Egészen eddig...
A tiltáson kívül másnak nem nagyon van értelme, ilyen bug nincs. Érteni én se nagyon értem, nagyon vigyáztam, hogy semmi necceset ne csináljak, csak foci topliga + EB-selejtezők, NBA, WTA/ATP és szinte kizárólag végeredményre fogadtam. Úgy tűnik, mégis kiszórtak.

A korlátok + depóra rakott felár nekem is évek óta megvolt. Nézegettem a történetet, én többnyire a bónuszokért játszottam itt, a játékom végig breakeven körül ment azok nélkül, viszont az elmúlt másfél hónapban 30% körüli ROI-t produkáltam. Persze nem tudom, hogy tényleg ez triggerelte-e a dolgot. Egyébként is pár száz eurós tételről van szó.

#4829 november 27, 2023, 23:37:44, ketomika22
sziasztok!

egy haveromat nagyon durván lelejmolta az Unibet. először kérték, hogy azonosítsa magát, majd örökké felfüggesztették a számláját. ez nyilván sokakkal előfordul és bár nem szép dolog, de az ember fel van rá készülve, az én számlámat is kiszedték valamiért, pedig nem is voltam pluszban :D

szóval, a haveromnak (és nekem is egyből kiutalták, ami a számlán volt), annyi különbséggel, hogy neki csak a befizetett összeget fizették ki, a számláján viszont ennek az összegnek körülbelül a háromszorosa volt (mint nyeremény), amit mindenféle indoklás nélkül elkobozott a fogadóiroda.

szerintetek ebben az esetben lehet valamit tenni (az ügyfélszolgálattal történő 200-as pulzusos csetelgetésen kívül)? megteheti-e ezt az Unibet? biztonságban van-e egy így a fogadók pénze?

üdv