Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Idézetet írta: havenofear Dátum november 30, 2023, 15:40:58Nálatok rendesen működik az oldal? Már az egyenleget se hozza be mindig, és nem tölti be a tranzakciós előzményeket sem rendesen.

Warp mellett nekem semmi gond, illetve én biztosra megyek, minden este imádkozom. Ha nincs warp, akkor néha vannak szellemgombok, ilyen stresszlevezetőnek tartom őket. Nyomod, nyomod és semmi. Vagy lehet stressznövelő végső soron.

Idézetet írta: TiB Dátum november 30, 2023, 15:53:28Warp mellett nekem semmi gond, illetve én biztosra megyek, minden este imádkozom. Ha nincs warp, akkor néha vannak szellemgombok, ilyen stresszlevezetőnek tartom őket. Nyomod, nyomod és semmi. Vagy lehet stressznövelő végső soron.
Magnézium?
 :beerchug:

Idézetet írta: lacii Dátum november 30, 2023, 12:30:115000 free még nekem sincs



...megjött...

az egyenleg  és a bingó  viszont nem látszik

Tuti? Nálam még mindig nem látszik. Dec 30 kéne legyen a lejárati idő?

Na, most helyreállt az oldal.

Delutan ota nem megy csak mobilnetrol... Masnal helyzet?

Idézetet írta: Pandimakaay Dátum november 30, 2023, 22:12:44Delutan ota nem megy csak mobilnetrol... Masnal helyzet?

Nálam tökéletesen működik.

Unibet ingerküszöbét,hogy lehet távol tartani a korlátozástól vagy esetleg nőt e a küszöbb? Nagyobb összeg beutalása,napi kis nyereség élőben?

Ha a googleben beirod hogyan maradj radar alatt akkor az eleted hatralevo reszet olvasassal is toltheted, ez egy orok kerdes, termeszetesen igy  sporolhatsz idot ha egy receptre kivancsi vagy, mert nincs valodi valasz,  irhatnam tiltasok jonnek pl penzkivetelek miatt , volt aki arbol amit konnyen letudnak ellenorizni , van akit a hely miatt, van akit a piac miatt , van aki nem kerek szamokban fogad, van aki bonusz vadasz, stb stb stb , ugy gondolom tobb lepcsos ellenorzesek vannak , regisztracio utan is kaphatsz egy piros jelzest , penzek mozgasa, fogadas tipusa, az oldalon eltoltott ido, stb stb aloritmusok ellen nem tudsz okosabb lenni. De ha veszto vagy akkor nem lesz gond ha neha nyersz.

Idézetet írta: sunik29 Dátum december 01, 2023, 10:58:48Ha a googleben beirod hogyan maradj radar alatt akkor az eleted hatralevo reszet olvasassal is toltheted, ez egy orok kerdes, termeszetesen igy  sporolhatsz idot ha egy receptre kivancsi vagy, mert nincs valodi valasz,  irhatnam tiltasok jonnek pl penzkivetelek miatt , volt aki arbol amit konnyen letudnak ellenorizni , van akit a hely miatt, van akit a piac miatt , van aki nem kerek szamokban fogad, van aki bonusz vadasz, stb stb stb , ugy gondolom tobb lepcsos ellenorzesek vannak , regisztracio utan is kaphatsz egy piros jelzest , penzek mozgasa, fogadas tipusa, az oldalon eltoltott ido, stb stb aloritmusok ellen nem tudsz okosabb lenni. De ha veszto vagy akkor nem lesz gond ha neha nyersz.

Köszönöm a választ! Valóban ez a helyzet.

 "De ha veszto vagy akkor nem lesz gond ha neha nyersz." Lehet gond akkor is. Kollegám tipikus hobbijátékos, stabil vesztő, de lelkes. Néhány ezressel játszik maximum. Egyszer a föld fölött pár centivel lebegve jött melózni, valamivel több mint egy milliót nyert egy 8-10-es kombival. Pár nap múlva rá is b@szták a korlátot. Ez az ember a hobbijátékos megtestesítője, mégis korlátozták. Azt sem tudta, h mi történt vele, hogy egyáltalán létezik tiltás/korlátozás.

Ezért is jó ha sok minőségi iroda elérhető számunkra, mert maradnak alternatívák.

Az előbb említett kollegámmal ellentétben,2022 tavaszán minden nap vártam a tiltást. Igaz, nem az unibettől, hanem a tippmixprotól. Mivel az egész tavaszi szezont végig arboltam pro-betfair tőzsde között. Akkor a top ligás meccsekre a pro irreálisan magas oddsokat adott a 0,5 feletti gólokra. Csak ezeket fogadtam náluk, a maximális 100 ezres tét többszörösével. Úgy voltam vele, ha tiltanak, tiltanak úgysem tervezek náluk játszani. A mai napig nem tiltottak, pedig ennél feltűnőbb nem is lehettem volna.

Idézetet írta: Larsson Dátum december 01, 2023, 09:30:34Unibet ingerküszöbét,hogy lehet távol tartani a korlátozástól vagy esetleg nőt e a küszöbb? Nagyobb összeg beutalása,napi kis nyereség élőben?

Az Unibet eddig szofisztikáltan korlátozott, részpiacokra, eseményekre. Tehát attól, hogy dartson vagy kézilabdán nem nyerhetsz többet fogadásonként 15 eurónál, még BL focimeccsre feltehetsz több száz eurót. Ezeket sztem csak úgy tudod kivédeni, ha nem fogadsz ezekre a piacokra.

Ami most történt (tehát, hogy az egész sportfogadásból kitiltanak) én nem nagyon láttam még példát. Persze ettől még lehetett.

Szerintem a 10-es is lelökte a láncot. Várjuk a 11-et.

Idézetet írta: Várda64 Dátum december 02, 2023, 08:54:48Szerintem a 10-es is lelökte a láncot. Várjuk a 11-et.

Nálam már működik a 11-es.