Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Ezt én sem értem, hogy lehetne visszaélni a bónuszokkal, ha nem multiaccozol. Vagy sikerül kiforgatni, vagy nem. Addig ki sem kérheted. De minden bizonnyal szabályszegés, ha túl sokszor sikerül. Hasonló szabályszegés még:
 - túl sokat játszani alacsonyabb ligákban
 - túl sokszor kiszúrni az értékkel bíró oddsokat
 - arbolni
 - kevés kötésben fogadás
 - a fentiek egyikes sem, de valamiért mégis szokatlanul hosszú nyerőszéria
  Persze, hogy nem indokolják soha a tiltást,mivel is tennék? A fentiekkel?!
  Az egyetlen valódi szabályszegés, amit egy bukinál elkövethetsz az a multiacc. ( meg az illegási pénzmozgatások esetleg, de nem hinném, h az érintené az egyszerű fórumozgatót.)
 

Idézetet írta: havenofear Dátum december 12, 2023, 10:22:28Fentebb linkelted a 387k-s kifizetésed. Azt a levelet a törlésről még a sportfogadás bezárása előtt kaptad vagy már utána? Ha jól emlékszem, nov. 24-én zárták a számlákat.

A sportfogadó rész banja után történt a kifizetési kérelem, majd következett a hitelesítési folyamat, egyből küldtem nekik mindent, személyi arc mellett tartva, postai úton kapott közüzemi számla, revolut appból igazolt pdf a kártyára.. Ezen ültek két hetet, majd jött egyszerre a két e-mail, a kifizetés törléséről és a számla bezárásáról..

A bónuszt részt leírtátok, addig nem tudod kifizetni, amíg a forgatás meg nem történt..
Alacsonyabb ligákra nem is tudtam fogadni, mert olyan 5 éve korlátozott a számlám, live-be voltak meg az eredeti limitek, így kb mindent ott forgattam..

Érthetetlen.. de tudok olyanról, akinek nem fizették ki a nyereményt, csak a befizetett összeget utalták vissza. Szóval nem egyedi eset.


Idézetet írta: Lucho Dátum december 12, 2023, 11:42:01A sportfogadó rész banja után történt a kifizetési kérelem, majd következett a hitelesítési folyamat, egyből küldtem nekik mindent, személyi arc mellett tartva, postai úton kapott közüzemi számla, revolut appból igazolt pdf a kártyára.. Ezen ültek két hetet, majd jött egyszerre a két e-mail, a kifizetés törléséről és a számla bezárásáról..

A bónuszt részt leírtátok, addig nem tudod kifizetni, amíg a forgatás meg nem történt..
Alacsonyabb ligákra nem is tudtam fogadni, mert olyan 5 éve korlátozott a számlám, live-be voltak meg az eredeti limitek, így kb mindent ott forgattam..

Érthetetlen.. de tudok olyanról, akinek nem fizették ki a nyereményt, csak a befizetett összeget utalták vissza. Szóval nem egyedi eset.



Azt írod, hogy 387k ragadt benn. Ebből mennyi az általad feltöltött pénz + a bónuszon kívül szerzett nyereményed?

Idézetet írta: havenofear Dátum december 12, 2023, 10:52:48Nyilván volt oka a kizárásnak, de azért ettől bonyolultabbra tippelnék. Én öt évig aktívan használtam a számlát, ugyanúgy, ahogy az utóbbi időben, soha semmilyen figyelmeztetést nem kaptam, mégis bezárták.

"Befizetsz mondjuk 100 ezer forintot, és szerzel általa extra 25 ezret, majd lekérsz 125.000 Ft-ot számládra."

Ezt nem is értem. Addig nem vehetted fel se a depód, se a nyereményed, amíg nem végeztél a forgatással vagy el nem vesztetted az egészet.

Vagy ma már az is visszaélésnek számít, hogy ha 200 eurót kell forgatnod, de a depó+bónusz csak 125, akkor 125 elvesztése után törlöd a bónuszt?

Sehol az ég világon nem figyelmeztetnek, hogy korlátozás jön.

Senki nem beszélt arról, hogy forgatás nélkül vette fel.

#4894 december 12, 2023, 12:22:49, Admin
Idézetet írta: UHT Dátum december 12, 2023, 11:13:30Ezt én sem értem, hogy lehetne visszaélni a bónuszokkal, ha nem multiaccozol.
 

Úgy, hogy kapsz egy kiskaput, és azt addig erőltetted ameddig kitiltanak, aztán meg csodálkozol.

Idézetet írta: UHT Dátum december 12, 2023, 11:13:30Az egyetlen valódi szabályszegés, amit egy bukinál elkövethetsz az a multiacc. ( meg az illegási pénzmozgatások esetleg, de nem hinném, h az érintené az egyszerű fórumozgatót.)
 

Attól még a bónuszokból kizárhatnak, ha látják, hogy bónuszvadász vagy, és visszaélsz ezzel.

Idézetet írta: Admin Dátum december 12, 2023, 12:14:39Azt írod, hogy 387k ragadt benn. Ebből mennyi az általad feltöltött pénz + a bónuszon kívül szerzett nyereményed?

280k volt az összes befizetésem az utolsó szeptemberi kifizetés óta.

Tudnál esetleg egy Unibetes azonosítószámot küldeni nekem privátban? Köszi.

Idézetet írta: Lucho Dátum december 12, 2023, 12:29:13280k volt az összes befizetésem az utolsó szeptemberi kifizetés óta.

Azt a penz nem szamit amit elbuktal. Tehat ha befizettel egyszer 50kt, nullaztad majd ujra 230at es abbol lett a nyeremenyed akkor az elso 50kt nem fizetik ki. Csak azt a befizetest amibol nyertel.

Idézetet írta: Admin Dátum december 12, 2023, 12:20:27Úgy, hogy kapsz egy kiskaput, és azt addig erőltetted ameddig kitiltanak, aztán meg csodálkozol.

De hol a kiskapu? A bónuszt úgy szerezheted meg, ha

1. megcsinálod a forgatást.
2. elveszted a bónusz+depót.

Idézetet írta: Lucho Dátum december 12, 2023, 11:42:01Érthetetlen.. de tudok olyanról, akinek nem fizették ki a nyereményt, csak a befizetett összeget utalták vissza. Szóval nem egyedi eset.

Én azért nem hagynám annyiban, hogy a "részvételi feltételek megsértése" miatt elvegyék a pénzem. A számlazárást indokolhatják ennyivel, de a pénz elvételét sztem nem.

Első körben support, a másodikban legalább egy complaintet megért a dolog az MGA-nál. Legalább vmi indoklást mellékeljenek már.

Nektek is eltűnt a 15000 (5000+10000) ingyenes fogadás Promó?
Hónapokig volt.

... /promotions/sportsbook-promotions/ingyenes-fogadas-sorsolas

Idézetet írta: NorbiK Dátum december 12, 2023, 18:47:18Nektek is eltűnt a 15000 (5000+10000) ingyenes fogadás Promó?
Hónapokig volt.

... /promotions/sportsbook-promotions/ingyenes-fogadas-sorsolas

Kedd van. Ilyenkor, amikor sorsolás van nem mindig kerül fel azonnal a következő heti promó, várni kell egy keveset.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum december 12, 2023, 19:53:03Kedd van. Ilyenkor, amikor sorsolás van nem mindig kerül fel azonnal a következő heti promó, várni kell egy keveset.
Elég gyorsak voltak most, nekem már jóvá is írták a nyereményeket - külön öröm hogy végre sikerült nyernem 10k-s ingyenes fogadást is!  :beerchug:

"Apa" megmondta, hogy ezek a gaz külföldi irodák nem megbízhatóak. Nem hallgattatok rá. Most meg itt sírtok.  ;D  ;D  ;D Eközben a Vegas meg be se tölt.  :bash:

Idézetet írta: NorbiK Dátum december 12, 2023, 18:47:18Nektek is eltűnt a 15000 (5000+10000) ingyenes fogadás Promó?
Hónapokig volt.

... /promotions/sportsbook-promotions/ingyenes-fogadas-sorsolas
úgy tűnik tényleg tényleg nem lesz többbet ez a promó ...

"Játékunk hamarosan megújul és még izgalmasabb formában tér vissza! Addig is nézz szét promócióink között és kövess minket, ugyanis jövőreúj játékkal térünk vissza!"