Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Dartsra naponta adtak, ha jól emlékszek.

Idézetet írta: curpy82 Dátum január 12, 2024, 08:36:54Nekem van egy halom nyereménynövelő.


Ezek focira vannak, pre fogadás. Ez kvázi ugyanaz mint ami a beten volt hogy minél nagyobb kombi annál több a bónusz. Az 50%ra 12meccset kell betenni..

:-)))

....most  kaptam    25%    10000 ft befizetési bónuszt

az  ausztrál openre való tekintettel....

sportra  6-szor kell forgatni


Kíváncsi vagyok, mikor unja meg az Unibet. Napi szinten lövik ki a linkeket. Nincs túl jó előérzetem.

Hello. Kaptam egy ilyen üzenetet:
Hétvégi bónusz
Kedves Ügyfelünk!



Hétvégi bónuszt adtam a számládhoz, sok sikert kívánok hozzá! :)



Amennyiben nem látod a bónuszt, kérlek, hogy töröld a keresési előzményeket és sütiket a böngészőből, majd zárd be és nyisd meg újra az oldalt. Ott lesz biztosan! :)



Szép hétvégét kívánok!



Üdv,

Aliz

Semmilyen bónusz pénzt nem látok/találok. Esetleg más is kapott ilyet?

Idézetet írta: hulcsigerg Dátum január 19, 2024, 18:59:30Hello. Kaptam egy ilyen üzenetet:
Hétvégi bónusz
Kedves Ügyfelünk!
Hétvégi bónuszt adtam a számládhoz, sok sikert kívánok hozzá! :)
Én nem.

Közbe megtaláltam, csak nem az ingyenes fogadásoknál volt, hanem el kellett fogadni. 30.000 és csak egyszer kell megforgatni. Sose kaptam még ilyet

Már a 19-es verziónál tartunk.Két nap alatt jutottunk el ide a 14-estől.A hivatal nagyon erőlteti,mást kell kitalálni.

#4943 január 22, 2024, 19:30:42, mahitoo Ok: Új infó
19-est kilőtték, 20-ast is azonnal. És eddig egy ingyenese VPN progival fel tudtam menni az oldalra, most azzal sem. Remek.

Javítok, a 20-as most működik.

Már csak az Unibet harcol a nagyok közül, így igen könnyű követnie az SZTFH-nak hogy mikor dobnak ki új linket, ehhez humán interakció sem kell.
(az Unibet is csekkolhatta a hivatal oldalát, mert rákerült egy jelszavas megoldás)

#4945 január 23, 2024, 16:59:17, TiB
Abba a jelszóba ne lássatok szerintem mindenféle teóriát, egy random indiai sráctól veszek pár dollárért egy botot, ami ezerrel leterheli az oldalt, aztán lőttek neki. Szóval én erre tippelnék, hogy ezért volt rá szükség.

Ami vicces az SZFTH oldalában, hogy ha kijelölsz szöveget, egyből felolvassa, legalábbis nálam.

Azert szamomra erdekes hogy a 22betet, a 20betet, iwibetet, powbetet es az itt is ajnalott tobbi oldalt nem baszogatjak ennyire.
Csak az eus maltai engedelyes unibetet.
A cuaracoiak maradhatnak..

Az egész blokkolósdi valószinűleg azért indult be ilyen aggresszíven, mert a bet365 kivonulása nem produkálta az elvárt számokat. Óriási tévedésben van a Vegas meg a Tippmixpro. Látnak óriási számokat a papiros tippmixen, amit az  online fogadás nem ér el. Ők emiatt a külföldi nagy irodákat okolják, valahogy azt gondolva, hogy több százezren vagy millióan vannak regisztrálva és aktivan csak ott fogadnak, holott lófaszt. Talán összesen volt valamikor ennyi játékos az összes külföldi irodánál, és ez a növekedés helyett csak csökkent.

Kinyírták az online fogadást annak idején 2014-ben, egyszerűen az átlagemberben annyi maradt meg, hogy online nem szabad fogadni. Ez van, igyák meg amit főztek.

Halihó! Srácok, most hogy van itt unibeten a befizetés? Visa kártyával betudok fizetni? Bankszámlára meg kikérhetem a pénzt? Vagy ez még mindig sztornózva van?

Idézetet írta: Csenii Dátum január 24, 2024, 01:30:03Halihó! Srácok, most hogy van itt unibeten a befizetés? Visa kártyával betudok fizetni? Bankszámlára meg kikérhetem a pénzt? Vagy ez még mindig sztornózva van?
Nem lehet magyar Visával befizetni.Lehet hogy beutalni lehet bankszámláról,de azt még nem próbáltam,kiutalni biztos lehet.Revolut Visa működik.