Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum január 27, 2024, 14:37:04Valószínűleg megint pontatlan a promó leírása, jó esetben bármilyen kézilabdára felhasználhatod majd az ingyenes fogadást, de ha biztosra akarsz menni, akkor próbálj meg első félidős eseményre fogadni, amit remélhetőleg már meccs alatt kiértékelnek. 
Bármilyen kézilabdára felhasználható, amikor így fogalmaznak: 'Köss egy előzetes fogadást a kézilabda Eb döntő mérkőzésére"?

A freebet lesz bármire felhasználható, vélhetően.

Amúgy megtesszük félidő gólra és a másodikban lehet tenni :D

Használtam a 25-ös unibetet, de amikor rámentem a kaszinó részre, láttam, hogy az a lap már 26-os címen nyílik meg. Ki is lettem jelentkeztetve, de bejelentkezni már nem tudok, mert felugrik egy ablak, hogy a "számlához való bejelentkezéshez a 25-öst kell megnyitni". De azt már lehetetlen megnyitni, mert automatikusan átugrik 26-ra.

Furcsa, remélem hamarosan megoldódik.

Idézetet írta: kampman Dátum január 31, 2024, 18:31:36Használtam a 25-ös unibetet, de amikor rámentem a kaszinó részre, láttam, hogy az a lap már 26-os címen nyílik meg. Ki is lettem jelentkeztetve, de bejelentkezni már nem tudok, mert felugrik egy ablak, hogy a "számlához való bejelentkezéshez a 25-öst kell megnyitni". De azt már lehetetlen megnyitni, mert automatikusan átugrik 26-ra.

Furcsa, remélem hamarosan megoldódik.

Türelemjáték az egész. Folyamatosan dolgoznak, hogy problémamentes legyen az átállás, de ez nem olyan egyszerű.

Most feltelepítettem az alkalmazást, de sajna az sem működik. Pedig reménykedtem.

Mi most a link az unibetnél, ami működik???




Menni kell a 30-ra, a 31-re, a 32-re, és így tovább, hogy megérje maradni nekik.

De persze fel is adhatjuk mindannyian és akkor majd találkozunk a lottózókban.

Amilyen az ország vezetése, olyan a népe. :beerchug:

Idézetet írta: Knapp Dátum február 07, 2024, 21:05:401 év alatt 40 cím?!
https://hvg.hu/tudomany/20231221_dontorrent_spanyol_torrentoldal_blokkolas_tiltas_megkerulese_domainnevek_csereje_iden_rekordgyanus_szolgaltatoi_bezaras

Megdönthető már februárban...
Még ha március közepére is lesz meg a 40, akkor is fél évvel verjük a spanyolokat, tekintve hogy szeptemberben kezdődött az ámokfutás. Kérdés hogy akkor a Guiness Rekordok könyvében kinek a dicsősége alatt kerülhetne be ... :-\


Úgy tűnik hogy nem rettentek meg a hatóságtól és nem akarnak kivonulni.Elkezdték szórni a bónuszokat:minden pénteken 10000 Ft befizetési csupán háromszoros(!) forgatással;8000 freebet;a 12000 Ft-os játék.  :jump2_125:

...kiegészülve  a  " szerencsés csütörtökkel " nagyon erős lett...

remélem marad  jó sokáig ez a két bónusz !

SZFTH: Le foglak nyomni tesó.
Unibet: Csak szeretnél.
SZFTH: Tiltottam a legújabb linket is.
Unibet: Figyelj öcsi, én már akkor világcég voltam, mikor te még nem is léteztél.