Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Amúgy igen, a tiltás a jelenlegi jogszabály szerint is jogszerűtlen. Azokon a címeken nem volt semmilyen tartalom a blokkolás pillanatában, tehát nem sérthetett semmilyen jogszabályt. Itt tart ma Magyarország.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum február 17, 2024, 07:53:46Amúgy igen, a tiltás a jelenlegi jogszabály szerint is jogszerűtlen. Azokon a címeken nem volt semmilyen tartalom a blokkolás pillanatában, tehát nem sérthetett semmilyen jogszabályt. Itt tart ma Magyarország.

Én úgy tekintek rá, hogy talán öngól az ilyesmi, és az Unibet ügyvédje bólogat valahol erősen, hogy ez még jól jöhet a bíróságon.

Idézetet írta: TiB Dátum február 17, 2024, 08:35:47Én úgy tekintek rá, hogy talán öngól az ilyesmi, és az Unibet ügyvédje bólogat valahol erősen, hogy ez még jól jöhet a bíróságon.
Vagyis azt gondolod, hogy a Magyarországon lakó emberek ismét fizethetik majd a perköltséget és a büntetést?

Idézetet írta: csabax Dátum február 17, 2024, 10:42:19Vagyis azt gondolod, hogy a Magyarországon lakó emberek ismét fizethetik majd a perköltséget és a büntetést?

Igen, ezt gondolom, de maguknak keresték a bajt. Nem szabad kétharmados egyeduralmat adni senkinek, de majd egyszer megtanulják, talán az életük végére, de meglesz.

Most milyen számon megy uni???
Péntek óta nem voltam net közelben.

Idézetet írta: lazanyja Dátum február 18, 2024, 17:18:48Most milyen számon megy uni???
Péntek óta nem voltam net közelben.
46

Azért azok a büdös csicskák, akik "csak parancsot teljesítenek", mikor ennek az államnak dolgozva sértenek törvényt és normákat, remélem látják, hogy mi lesz a novákkatalinokkal és vargajuditokkal - pedig ők a legmagasabb polcokon voltak - mikor feleslegessé válnak...
Ha van karma, akkor valahol visszaköszön majd nekik egyszer a jövőben, hogy mennyire lelkesek voltak 2024-ben, mikor blokkolósdit kellett játszaniuk a Gazdáék gazdagodásának érdekében.


közben a 65. számnál járunk ...

Az nem működne, hogy az uni teljesen random adna meg számokat és beállítana hogy minden korábbi oldal automatikusan átirányít az aktuálisan működőképesre? Most is pl a 46 automatikusan átdob a 65re, de ahogy észrevettem ez csak egy daraig tart, mármint az átirányítás.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 20, 2024, 12:54:46Az nem működne, hogy az uni teljesen random adna meg számokat és beállítana hogy minden korábbi oldal automatikusan átirányít az aktuálisan működőképesre? Most is pl a 46 automatikusan átdob a 65re, de ahogy észrevettem ez csak egy daraig tart, mármint az átirányítás.


Nekem pl. úgy van, hogy beírtam a 65-ös számút, nem csinált semmit. Aztán beírtam az utolsó általam rögzített 35-ös számút, azzal meg odairányít a 65-re.

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 20, 2024, 13:32:55Nekem pl. úgy van, hogy beírtam a 65-ös számút, nem csinált semmit. Aztán beírtam az utolsó általam rögzített 35-ös számút, azzal meg odairányít a 65-re.
Engem a 35 se iranyit oda, csak a 46.

Szerintem kitalálnak valami megoldást, ami nem lesz így előre lepapírozható, hogy rozzant Marika néni odaül a gép elé, és letilt előre 5 weboldalt.

Hozzátenném, tegyük fel a mostani jogszabály helyes, elfogadjuk. Ezt szegik meg azzal, hogy olyan oldalakat tiltanak, amik még létre sem jöttek, nem is működnek. Szerintem már pusztán ez jogellenes!

Idézetet írta: TiB Dátum február 20, 2024, 15:14:39Szerintem kitalálnak valami megoldást, ami nem lesz így előre lepapírozható, hogy rozzant Marika néni odaül a gép elé, és letilt előre 5 weboldalt.

Hozzátenném, tegyük fel a mostani jogszabály helyes, elfogadjuk. Ezt szegik meg azzal, hogy olyan oldalakat tiltanak, amik még létre sem jöttek, nem is működnek. Szerintem már pusztán ez jogellenes!

Ne felejtsd TiB, hogy arról a hivatalról beszélünk amely tiltott egy weboldalt (63) úgy, hogy nem volt erre törvényi kerete. Aztán utólag lett.  :wall: