Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: Csenii Dátum február 20, 2022, 20:10:35Ezt az unibetet is a tippmixpro működteti? :D Durván lassú ha kifizetesről van szó. Lapokra raktam a Barcelona meccsen, ami jött is, de naluk még mindig függőben. Két órája vége a meccsnek. Durva azért :D

A lapoknal lassuak,regota igy van ez. Masban azert nem hasonlíthatók össze

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 20, 2022, 21:01:34A lapoknal lassuak,regota igy van ez. Masban azert nem hasonlíthatók össze

Én nem sok különbséget látok. A felvehető most funkció se nagyon működik náluk, max ha egy fogadast raksz egy szelóra. Lenne még hova fejlődniük nekik is, de bónuszokban verhetetlenek. Meg a penz kiutalasa szamlara is eleg gyors naluk.

Idézetet írta: Csenii Dátum február 21, 2022, 20:22:11Én nem sok különbséget látok. A felvehető most funkció se nagyon működik náluk, max ha egy fogadast raksz egy szelóra. Lenne még hova fejlődniük nekik is, de bónuszokban verhetetlenek. Meg a penz kiutalasa szamlara is eleg gyors naluk.
Nem tudom milyen bónuszokról beszélsz,én gyakran fizetek be ide mert itt játszom de semmilyen bónuszt nem kapok...A promóciójuk is egyre szarabb....A kifizetés az tényleg gyors ebben igazad van,de a site sokszor bugos,és ha probléma van az ügyfélszolgálat sokszor nem áll a helyzet magaslatán...Ha a kifizetés gyorsabb lenne a sportingbullon akkor tuti ott játszanék inkább...

Idézetet írta: szalist Dátum február 21, 2022, 21:44:13Nem tudom milyen bónuszokról beszélsz,én gyakran fizetek be ide mert itt játszom de semmilyen bónuszt nem kapok...
Szedd le az osszes penzed egy-ket honapra es mar a harmadik hettol folyamatosan kapni fogod a kulonbozo befizetesi ajanlatokat.
En csak alkalmankent vagyok aktiv az oldalon, szoval joszerevel csak akkor van penzem naluk amikor egy-egy nagyobb torna van (foci eb/vb, olimpia, nfl/nba playoff) de befizetesi bonuszok, ingyenes fogadasi ajanlatok allandoan erkeznek ha nem jelentkezek be par hetig.

Idézetet írta: junglefever Dátum február 22, 2022, 00:32:09Szedd le az osszes penzed egy-ket honapra es mar a harmadik hettol folyamatosan kapni fogod a kulonbozo befizetesi ajanlatokat.
En csak alkalmankent vagyok aktiv az oldalon, szoval joszerevel csak akkor van penzem naluk amikor egy-egy nagyobb torna van (foci eb/vb, olimpia, nfl/nba playoff) de befizetesi bonuszok, ingyenes fogadasi ajanlatok allandoan erkeznek ha nem jelentkezek be par hetig.
Ezt már kipróbáltam tavaly akkor se adtak semmit majdnem fél évig be se jelentkeztem

Idézetet írta: szalist Dátum február 22, 2022, 00:36:24Ezt már kipróbáltam tavaly akkor se adtak semmit majdnem fél évig be se jelentkeztem
Bejelentkezni azert be kell par hetente (ha masert nem, hogy tudj jatszani az ingyenes tippjatekaikon) de sokszor csak a sajat belso rendszerukon kapsz ertesitest ha van szemelyesen neked szant promocio, nem emailen.

Idézetet írta: junglefever Dátum február 22, 2022, 00:55:59Bejelentkezni azert be kell par hetente (ha masert nem, hogy tudj jatszani az ingyenes tippjatekaikon) de sokszor csak a sajat belso rendszerukon kapsz ertesitest ha van szemelyesen neked szant promocio, nem emailen.
Jó majd figyelem.

Hello, azt meglehet valahol nézni hogy a bl-es tippjatekon ki mire tippelt? Ezen az ingyenes akarmin.

Idézetet írta: Csenii Dátum február 23, 2022, 23:29:30Hello, azt meglehet valahol nézni hogy a bl-es tippjatekon ki mire tippelt? Ezen az ingyenes akarmin.
https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/quiz-game?isLoggingIn=true

Ez az "ingyenes akármi" eléggé nyugtalan éjszakát okozott nekem...

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 24, 2022, 07:11:37Ez az "ingyenes akármi" eléggé nyugtalan éjszakát okozott nekem...

Fú, nem sokon múlt. Nekem csak 3 jott ossze. Ha végeredmenyre kellett volna az osszesnel tippelni jobb lettem volna. Az Ajax 2-2-öt is éreztem, aztan mégse raktam meg. Pedig jól hozott volna a konyhára.

#4106 február 24, 2022, 10:07:28, lencsab
Idézetet írta: curpy82 Dátum február 24, 2022, 07:11:37Ez az "ingyenes akármi" eléggé nyugtalan éjszakát okozott nekem...

Nekem is öt lett, ilyen közel sem jártam még.
Neked melyik ment el? Nekem a sárga lapok. :'(

Nekem a szöglet ment el az Atleticon. Persze, hogy a védekező Atletico kb.20 meccsel ezelőtt szerzett legutóbb ennyi szögletet.  :noway:

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 24, 2022, 10:41:29Nekem a szöglet ment el az Atleticon. Persze, hogy a védekező Atletico kb.20 meccsel ezelőtt szerzett legutóbb ennyi szögletet.  :noway:

Dettó :D Tegnapiak. De altalaban mindig a szogleten csusznak el a szeloim. Nem is tudom miert rakom ra.. Aki hulye az is marad. :D