Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


UDINESE - ROMA KOCKÁZATMENTES FOGADÁS

-Teljes nyugalommal fogadhat az Udinese – Roma kupa mérkőzésre, mert ha veszít 1000Ft-ot írunk jóvá számlájára. A mérkőzésre legalább 2500Ft-ért kell fogadnia.
-Teljes nyugalommal fogadhat az Udinese - Roma kupa mérkőzésre, mert ha veszít 1000Ft-ot írunk jóvá számlájára. A mérkőzésre legalább 2500Ft-ért kell fogadnia.
-Ezzel a promócióval az Unibet korlátozza kockázatát.
-A promóció csak az első tétjére érvényes, aminek min. 2500Ft-nak kell lennie az Udinese - Roma kupa mérkőzésre április 19.-én hétfőn 18:00-tól.
-Legfeljebb 1000Ft-ot írunk jóvá, abban az esetben is, ha több mint 2500Ft-ért fogad.
-Az Élő fogadások nem tartoznak bele a promócióba.
-A megkapott 1000Ft-ot lagalább kétszer fel kell használni a sportfogadások oldalon, mielőtt átutalná kaszinó/póker számlájára.

#76 április 23, 2010, 15:23:07, Ricsy05
Gyerekek mi van az Unibettel? Nagyon nagy pénzosztásba kezdtek... A héten már volt nekik vagy 2 akciójuk, múlt 7-n is ruletten osztottak pénzt.

A Premier Ligával 5€ bónuszt kap!

Ezen a hétvégén fogadjon a Premier Ligában bármilyen eseményre (kivéve Élő fogadás), és kaszinó számlájára 5€-ot írunk jóvá. Nincs más dolga, mint kiválasztani az eseményeket és legalább 3.000Ft-ért elhelyezni tétjeit. Ennél egyszerűbben, még soha nem lehetett ennyi pénzhez jutni.

Általános feltételek:

A promóció Premier Liga április 24. és 25. mérkőzéseire vonatkozik.

Az összes esemény számít, kivéve az Élő fogadást. Fogadhat egy illetve több eseményre is. Minimum 3.000Ft-ért szükséges fogadnia, ahhoz, hogy 5 eurót jóváírjunk a kaszinó számlára. Ha több, mint 3000Ft-ért fogad, akkor is 5 eurót írunk jóvá a számlára. A bónuszt hétfőn április 26.-án írjuk jóvá 15:00 óra után. A bónusz a kaszinó általános feltételeinek felel meg.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100.000FT-OS SORSOLÁS CSAK MAGYAROKNAK!

Ezen a hétvégén (április 24 szombat 00:00-tól április 25. vasárnap 23:59-ig) fogadjon  ÉLŐBEN labdarúgásra és automatikusan részt vesz egy sorsoláson, amelyen 10 magyar játékosnak egyenként 10.000Ft-ot ajándékozunk, tehát összesen 100.000Ft-t osztunk szét!Nincs minimum tét csak fogadnia kell! Hétfőn 26.-án közzétsszük az Unibet oldalán a nyerteseket!

Ügyfélmegtartás :) Meg az inaktiv felhasználókat szeretnék visszahozni. Szerintem.

hello

olyan kérdésem lenne, hogy kártyáról biztonságos feltölteni egy unibetes számlát?
nemvagyok otthon ebben a "neten vásárlós, utalós" témában, de annyi ilyen story-t hall az ember, hogy ismeretlenek leszívják az ember bankszámlájáról a pénzt...

előre is köszi a választ

üdv

Évek óta fizetek online kártyával, eddig még soha nem húztak le. Ha biztosra akarsz menni, akkor tarts ilyen célra egy külön kártyát, amin csak a szükséges összeg van mindig. Unibet nem fog lehúzni és biztonságos kapcsolatot alkalmaznak.

oké, köszi a választ!!

Üdv Fiúk  :) új vagyok, már unom a tippmixet,mert mindig elrontok valamit,és az Unibetet szemeltem ki, most szeretnék számlát nyitni valamelyik banknál, ti melyiket ajánlanátok? Ahol a legkevesebb gubanc van a be- és kifizetéssel  :)

Szia :)nekem az OTP-nél van a számlám és a kártyám is visa electron simán tudok vele befizetni az irodákhoz és a pénzt is visszautaltatni rá,úgyhogy az otp engedi az ilyen tranzakciót hál isten :cya:

Hi!

Unibettel nem jársz rosszul, sőt... mostanába elég sok bónuszt adnak, úgyhogy az egyik legjobb választás szerintem!
Nekem OTP-s Visa Electronom (Junior max) van, eddig mindenhova betudtam vele fizetni, és a kifizetéssel se voltak gondok (még Betclicnél sem :D).
Az egyetlen bajom vele, hogy elég későn küldenek nekem sms-t a tranzakciókról, és az otp direkt sem valami gyors, de ezt leszámítva meg vagyok vele elégedve.


OTP oldalán azt irják h már nem adnak ki visa electron kártyát.
Most akkor melyiket kellene ?

Idézetet írta: ctfata Dátum április 26, 2010, 19:39:34
OTP oldalán azt irják h már nem adnak ki visa electron kártyát.
Most akkor melyiket kellene ?

a Raiffeisen VISA jó mindenhol, a bet365-ről 1 nap alatt rajta a pénz, a cigány OTP meg ül rajta 1 hétig, kerüld el messzire amíg teheted....

Én is a raiffeisen mellett voksolnék,  :ok:

Idézetet írta: gomes66 Dátum április 26, 2010, 20:01:35
a Raiffeisen VISA jó mindenhol, a bet365-ről 1 nap alatt rajta a pénz, a cigány OTP meg ül rajta 1 hétig, kerüld el messzire amíg teheted....

Az OTP valóban baromi lassú...én sem szeretem, de itt adnak ingyen kártyát... :D

Na köszi mindenkitől a segítséget, valószínűleg Raiffeisen Visa Classic lesz,irtak vissza emailt az megfelel :D

Idézetet írta: ctfata Dátum április 27, 2010, 22:53:56
Na köszi mindenkitől a segítséget, valószínűleg Raiffeisen Visa Classic lesz,irtak vissza emailt az megfelel :D
:ok: