Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Még abban sem vagyok biztos, hogy milyen nyelvű amit bemásoltál a szabályzatból, de a cash in unibetéknél élő fogadásnál azt jelenti, hogy éppen aktuálisan ennyiért vásárolhatod vissza a megtett tétedet, illetve nem is visszavásárolhatod, hanem ennyit adnak vissza, ha visszaváltod! Tehát ha meggondolnád magad, akkor visszaveheted a tétedet, vagy egy részét , esetleg többet is ha úgy áll a mérkőzés.

Újabb bónusz

"Játsszon Football Champions játékkal az Unibet Játékok oldalán, és 1.500Ft bónuszt kap a szombati Bajnokok Ligája döntőre! "
(részletek itt: https://hu.unibet.com/softgames/softgamesArticle.do?contentId=62394)


FOCI VB TIPPJÁTÉK AZ UNIBETTŐL!

Az Unibet elindított egy mindenki számára elérhető tippjátékot  Foci VB TippJáték néven (Kérjük, hogy az Unibetnél használt email címükkel regisztráljanak). Az oldalra bárki beregisztrálhat, de Unibetes játékosainkat különleges és értékes ajándékokkal lepjük meg. További részletekért olvasson tovább.

Csatlakozzon játékunkhoz és tippelje meg ki nyeri a Dél Afrikai 2010-es világbajnokságot!

Miután csatlakozott a játékhoz vegyen részt a külön Unibetes felhasználóink részére létrehozott miniligában az Unibet Magyarország-ban.



Kattintson az 'Én Áttekintésem' menüpontra, a legördülő menüből, pedig válassza ki a 'Csatlakozz Miniligához'

Miniliga Bejelentkezési név: azunibet
Miniliga Jelszó: alegjobb2010



(A regisztrációja során egy automatikus 'Hungary' miniligába is be lesz sorolva, de az Unibet Magyarország miniligába a leírtak alapján szükséges bejelentkezni)

Ez a miniliga csoport kizárólag Unibeteseknek lett létrehozva, akik az Unibetnél vannak regisztrálva!

Értékes nyereményekkel gazdagodhat:

Figyeljen csak!

Az Unibet Magyarország miniliga nyereményei:
1. hely: 75.000Ft az Unibet számlára
2. hely: 50.000Ft az Unibet számlára
3. hely: 25.000Ft az Unibet számlára
4.-10. hely: 10.000Ft az Unibet számlára
10.-20. hely: 5.000Ft az Unibet számlára
20.-30. hely: 1.000Ft az Unibet számlára


Feltételek:
- Az nyereményeket kizárólag az Unibet főszámlára írjuk jóvá.
- A pénznyereményeket legalább egyszer szükséges megjátszani az Unibet valamelyik sporteseményén legalább 1.6 szórzón, mielőtt átutalná másik számlára.
- A Puskás Öcsi Miniliga az Unibet hivatalos versenye
- A Miniligához a Világbajnokságás kezdése után nem lehet csatlakozni, kizárólag előtte.



Ha a jól tippelők között találja magát értékes ajándékokban lehet része, méghozzá álom foci jellegű utazásokat nyerhet két személyre Rio de Janeiroba, Buenos Airesbe, Barcelonaba, Londonba, Milanóba és még sok más futball centrikus helyre! Ezek a fődíjak, viszont még több mint 500 nyereményért megy a VB tippjáték az Unibet jóvoltából.



Alakítson subleague versenyeket, és barátaival, családjával, munkatársaival kövesse végig a foci világbajnokságot, szurkoljanak kedvenceiknak, ha már sajnos a mienk nem lehetnek kint!



A játék, sportfogadásos odds alapokon fut, tehát pontjait a Unibet szorzói alapján lesznek kiszámolva! Az végső tippét június 11. Péntek 12:00 óráig CET szüksléges megtennie. Megváltoztathatja a tippét és frissítheti azt, addig amíg a 2010-es foci Világbajnokság el nem kezdődik!



Mindenki számára INGYENES, csak kérjük, hogy azzal az email címmel regisztráljanak, amitl az Unibetnél is használnak.



Nézzen be, nem bánja meg!


Ezen a linken találjátok meg a játékot---->http://worldcuppredictor.unibet.com/index.php?gid=267&lang=hu

Közben megtaláltam magyarul, hogy mi is az a Ca$h-In?

Az események közben lehetősége van egy aktuális fogadást beváltani, mielőtt eldőlne az eredmény.

Ezek a példák világítják meg a legjobban:

1. példa:
A Barcelona – Valencia mérkőzésen az eredmény félidőben 0-0. Ön £10-os tétet helyez el arra, hogy a Barcelona nyer, 2,00-es nyereményszorzóval. A második félidő első néhány perce után a Barcelona rúg egy gólt, és 1-0-val átveszi a vezetést. A Barcelona nyereményszorzója most megváltozott 1,10-re, de Ön úgy gondolja, hogy a Valencia jól játszott, és számos kihagyott lehetőségük volt, úgyhogy a döntetlen, vagy akár még a Valencia győzelme is lehetséges. Lehetőséget kap arra, hogy a Ca$h-Innel beváltsa tétjét, és azonnali, £17-os kifizetést kapjon. Így az Ön nyereménye biztos, és ki is van fizetve, akármi történik a játék hátralevő részében.

2. példa:
A Barcelona – Valencia mérkőzésen az eredmény félidőben 0-0. Ön £10-os tétet helyez el arra, hogy a Barcelona nyer, 2,00-es nyereményszorzóval. A 65. percben az állás még mindig 0-0, és a Barcelona nyereményszorzója most már 3,00. A döntetlen, vagy a Valencia győzelme valószínű. Tétje teljes elvesztése helyett inkább menti, ami még megthető, és elfogadja a Ca$h-In ajánlatot, és azonnali, £5,70 összegű kifizetést kap.

Sziasztok

Van valami első befizetési bónusz?? a főoldalon nem találtam semmit ezzel kapcsolatban...

Idézetet írta: Cesc18 Dátum június 10, 2010, 17:43:45
Sziasztok

Van valami első befizetési bónusz?? a főoldalon nem találtam semmit ezzel kapcsolatban...


Szia!
Én kb. két hete regisztráltam és akkor kaptam egy 100%-os befizetési bónuszt 10.000Ft-ig. Tehát befizettem 10ezret és 20 ezret írtak jóvá a számlámon.
Emailben felvettem velük a kapcsolatot, hogy milyen dokumentumokat kérnek majd kifizetéskor meg ilyenek, és utána ajánlották ezt a bónuszt.

Idézetet írta: Salvio Dátum június 10, 2010, 18:00:12
Szia!
Én kb. két hete regisztráltam és akkor kaptam egy 100%-os befizetési bónuszt 10.000Ft-ig. Tehát befizettem 10ezret és 20 ezret írtak jóvá a számlámon.
Emailben felvettem velük a kapcsolatot, hogy milyen dokumentumokat kérnek majd kifizetéskor meg ilyenek, és utána ajánlották ezt a bónuszt.


:cya:

Köszi az infót :) Írtam nekik, remélem minél hamarabb válaszolnak. Jó lenne ha lenne még ez a 100%-os bónusz...

Van bónusz, ha innen klikkelsz: Unibet

Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 10, 2010, 18:50:22
Van bónusz, ha innen klikkelsz: Unibet

Egy pár hete regisztráltam, viszont befizetésem még nem volt...akkor ezt a bónuszt felhasználhatom?

Idézetet írta: Cesc18 Dátum június 10, 2010, 19:07:21
Egy pár hete regisztráltam, viszont befizetésem még nem volt...akkor ezt a bónuszt felhasználhatom?
Elméletileg igen, ugyanaz az ajánlat.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 10, 2010, 19:15:20
Elméletileg igen, ugyanaz az ajánlat.

Renben. Köszi szépen a segítséget  :)

Sziasztok!

Nemrég regisztráltam az unibeten! Gondoltam a kezdőbónusz nem rossz, és az értékelések alapján NUMBER 1 fogadóirodának tartjátok!

Még a befizetésem előtt próbáltam tájékozódni a bónuszt illetően, három fontos dolgot írtak a feltételek között
- 6-szor meg kell játszani a bónuszt, mielőtt kivennéd a bónuszt. (Azt írták, ha előtte kezdeményezel kifizetést a bónuszt elveszted.)
- 1,6-os ODDS-ra kell feltenni a fogadásokat.
- ha ezen feltétel teljesülése előtt kifizetésre vagy utalásra kéri a pénzét, a bónusz elveszik.

De idézem a teljes résztvételi feltételek részt:

50% regisztrációs befizetési bónusz akár 10000 HUF

Annyira egyszerű, hogy megkapja a bónuszt:

   1. Töltse ki a regisztrációs formát
   2. Fizessen be legalább 2000 HUF
   3. Azonnal megkapja a bónuszát teljesen INGYEN!!

Feltételek

Legalább 18 évesnek kell lennie Unibet számla nyitásához. Mielőtt kifizetésre vagy utalásra kérné a pénzét a póker vagy kaszinó számlájára, a bónusz összegével 6X fogadnia kell sporteseményekre, legalább 1.60 vagy a fölötti oddsal. Ha ezen feltétel teljesülése előtt kifizetésre vagy utalásra kéri a pénzét, a bónusz elveszik. Ez egy 50% befizetési bónusz maximum 10000 HUF.; Például ha 6000 HUF fizet be, akkor bónuszként 3000 HUF kap.

Figyelem! Ez a bónusz ajánlat csak magyarországi ügyfeleknek érvényes!


Azt viszont "elrejtve", sajnos már csak a befizetésem után találtam meg az UNIBET-info központ oldalon a SZÁMLÁM, azon belül pénzkivét menüpontnál, hogy...

Szeretnék pénzt felvenni Unibet számlámról, de állandóan azt az üzenetet kapom, hogy még nem játszottam meg a bónuszt. De sportfogadásokon már feltettem a bónuszt. Miért nem tudom felvenni a pénzt?

Minden bónusz-akciónak más szabályai vannak. A sportfogadásokon, játékokon és a Scratch Card-en általában 1-nél többször "meg kell forgatni" a bónuszt. Amíg bónusza feltételenek meg nem felel, nem veheti fel a befizetés + bónusz összeget. Természetesen ezen összeg fölött bármikor, bármennyi pénzt felvehet.

Bónuszát és ennek feltételeit - amíg aktív - a "Számlám" menüben nézheti meg.


Ez azért egy baromi fontos feltétel szerintem... Tehát ezek alapján, ha a két feltételt összerakom, azt jelenti, ha pénzkivételt kezdeményezel akkor nem csak hogy elveszik a bónusz, de ki sem vehetem a befizetett pénzt, csak a megnyertet? Viszont ez ellentmondásban van egymással, mert ha elveszik a bónusz, akkor miért nem vehetem ki a pénzem? Vagy addig nem fizethetek ki, amíg nem rakom fel a bónuszt hatszor? Ezt segítsetek már értelmezni, mert ez a két feltétel ellent mond egymásnak.


Még egy fontos dolog, ami fontosabb ennél az egész bónusz-mizériánál. Befizettem a max bónuszhoz szükséges 20000-et, és egyből jóvá is írták a 30000-et (bónusszal együtt) a számlámon. Ezzel nem volt gond. Volt már egy tuti tippem, rá akartam rakni az egészet egy meccsre, viszont amikor a fogadás megerősítésére kattintottam egy üzenetet kaptam, hogy sajnos ez nem fog menni, mert meghaladja a fogadási kifizetési limitet. Azért ez elég sokkolóan hatott ilyen "kis tétnél"... Ezután volt egy olyan opció, hogy egy bizonyos összeget megengednek most és a többit később manuálisan engedélyezik avagy nem. Ezt választottam. Most a számlámon belül a "Fogadás előzmények"-nél két fogadást látok. (mert ugye kettébontották a fogadást arra amit akkor elfogadtak és arra amit később fognak manuálisan) Az a baj, hogy arra már nem emlékszem, hogy a fogadás megtételénél melyik összeg hova tartozott. És most abban vagyok bizonytalan, hogy elfogadták-e mindkettőt. Mert csak az egyiknél látom zölddel azt, hogy Fogadás engedélyezve 2010.06.11-én stb... A kérdésem az lenne, hogy zölddel az engedélyezést csak akkor írják ki, ha manuálisan történt és az a normális, ha a fogadásom másik részénél nem látom zölddel ezt kiírva? (Itt azoknak kérném a segítségét, akik fogadtak már, és nem volt ez a limites marhaság, azoknak ott van ez a "Fogadás elfogadva..." szöveg vagy nem?)

Igazából biztos vagyok benne, hogy csak én parázom túl a dolgokat, de egy új irodánál, ami ráadásul a top lista élén van nem várna ilyen élményéket az ember... :-) Sokszor szoktam olvasni a fórumotokat és szerintem még sokan így vannak vele, akik regisztráció nélkül csak olvassák, ezért szerintem ezekre az info-k amikre a válaszotokat várom szerintem nem csak nekem fontosak... Sokan az itt olvasott dolgok alapján döntik el, hogy hova fizetnek be...

(OFF: Pl. amit még mindig teljes homály fed, hogy akkor most mi van a Betclic-kel? Van olyan ember, aki elvesztette már az első fogadását, és újabb fogadás nélkül minden gond nélkül megkapta a lóvét? Ugye ez áll az ajánlatban... De ilyenről a Betclic fórumában szerintem még nem számolt be senki. Csak olyan volt, hogy nyert, kifizette és megérkezett a pénz, ami ugye ALAP! )

Sziasztok még1-szer!

Az előző hozzászólásomból kimaradt dolgok:

- a 30000-et nem pontos eredményre, nem egy extrém nagy szorzóra akartam felrakni, csupán egy sima háromesélyes fogadásra (VB meccsre).
- a kérdéseimmel természetesen egyből az ügyfélszolgálathoz akartam fordulni, de a LIVE chat nem volt elérhető (pedig elvileg a "nyitvatartás" szerint ma az)
- egyáltalán nem akarom rossz fényben feltüntetni az oldalt, csak leírtam a tapasztalataimat és kérdéseimet

A válaszokat köszi előre is!

na megpróbálok pár dologban segíteni:

1) tudni kell hogy, bár hozzáadják az egyenlegedhez a bonusz összegét, először a saját pénzedből teszed a fogadásokat...
pld felteszel 20 000 huf + 10 000 bónusz akkor az egyenleged 30 000 huf
teszel egy tétet 20 000 huf de elmegy utána ki akarod venni a "maradék" pénzed a 10 000 huf-t de nem lehet mivel az a bónusz vagyis előbb a sajátpénzed veszik, a bónusz összeggel fogadhatsz de nem veheted ki, mivel az csak akkor a tied ha megforgattad az előírt feltételek szerönt...

2) unibetet nem javaslom ha nagyobb összegben akarsz játszani, a fogadásod elvileg az első esemény kezdetéig elbíráljaák és vagy visszaírják a tét összegét az egyenlegedre vagy elfogadják a maradék tétet is.... ezt a fogadásoknál meg tudod nézni


kiegészítés:

itt nézz utána az irodáknak mielőtt befizetnél, nagyon sok kamu iroda kínál kihagyhatatlannak tünő ajánlatokat, aztán mikor véletlenül nyer az ügyfél akkor éri a meglepetés...

http://www.sportsbookreview.com/recommended+list/